Абитуриентски страсти 2022г

• 71 501
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Мислела съм си, но не съм го измислила Simple Smile, та ако се появи някоя идея, ще си я присвоя и аз Simple Smile. Това, което ми е идвало на ума - златна гривна, може и от бяло злато да е, но веднъж коментирахме нещо уж около Коледа за подаръка, че това ми е бил единия вариант и той каза че добре, че не съм го купила, защото няма да носи такива неща, т.е. това не става.
Друго като идея е часовник, но моето дете си има часовник, та и това отпада. Нямам идея какво се купува на абитуриент. За момиче може би е по-лесно, например хубави бижута никога не са излишни.

# 331
  • Русе
Пари. Събира си за скъп лаптоп и затова ще дадем пари. Златото ще дойде от дядо му, който още живее в предното хилядолетие и спазва тогавашните традиции.

# 332
Хаха, мама също казваше зимата още - да му пратим паричките, да си купи някакъв пръстен Grinning
Пък снощи я информирахме за оценката и тя - аз не съм си записала на коя точно дата е бала, трябва да ида да изтегля парите и да искам да са нови столевки. Вълнуват се хората.
Но пари сигурно е най-подходящо, всяко за нещо си събира, пък и да не събира, да е пълен джоба е добре Simple Smile

# 333
  • На края на вселената!
Моята госпожица си получи подаръка рано-рано. Мощен и голям лаптоп, необходим за графична обработка на файлове, свързани с дипломна работа. И тъй като все пак искам да има подарък-изненада, ще получи средства за шофьорски курс, а останалото зависи от нея.

# 334
  • Русе
Бонбон, ще споделиш ли марка, модел на лаптопа. Ние още не сме почнали да търсим, но да имаме ориентир.

# 335
  • София
Здравейте😊 Мислили ли сте какво ще подарите на децата си абитуриенти? Търся идеи, не ми се е избистрило още.😊
Признавам си, че не ми е хрумвало да ѝ подарявам нещо... Струва ми се, че тоалета и бала като събитие не е никак малко.

П.С. Сега гледам май съм единствената дето не е помислила за това... Neutral Face

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 10:29 от Vache

# 336
  • София
Не си единствената 😃, въобще не ми е минало през ума, че ще трябва и подарък да ѝ купуваме. Бала и всичко покрай него не ми се вижда малко.
Иначе се е приготвила да купува графичен таблет с парите, които събере.

# 337
  • На края на вселената!
Бонбон, ще споделиш ли марка, модел на лаптопа. Ние още не сме почнали да търсим, но да имаме ориентир.
Точно нейния не го откривам, но този се доближава като параметри, моделът е същия, размер на екрана, на паметта, за другите не съм сигурна. Цената е почти същата, но аз добавих застраховка и удължена гаранция, та скочи над 4000лв. https://ardes.bg/product/acer-nitro-5-an517-54-71j8-nh-qf7ex-003-w10p-231851 За мен недостатък е, че освен за графична обработка, е перфектен за игри, ама няма угодия.

# 338
  • София
Не си единствената 😃, въобще не ми е минало през ума, че ще трябва и подарък да ѝ купуваме. Бала и всичко покрай него не ми се вижда малко.
Иначе се е приготвила да купува графичен таблет с парите, които събере.
На мен дори ми е много трудно като ме попитат близките какво да ѝ вземат за спомен за бала. Тя е сантиментална и много държи на личните подаръци, които не са скъпи материално.
Таблет графичен има отдавна, защото рисува и ще се занимава с това. Доволна си е от него, върши чудесна работа. Ако събере пари за бала нямам идея какво голямо би си купила. Миналата година се беше запалила по астрофотографията, ама там сумата за апарат и монтировки за телескопа са големи. Но няма да се учудя ако вложи в това.

# 339
На всичките разходи около и на самия бал, някак си не ни минава през ума И ние да й правим подарък. Честно.

# 340
  • sofia
На мен също не ми е минавала идея, че трябва и подарък да подаряваме на абитуриента, но той ще ходи на екскурзия в чужбина със съученици и май това ще му е подаръка от нас.

# 341
  • Варненска клюкарка
Даже не знаех че трябва и подарък да му купувам 😆 Два скъпи парфюма+скъп ролон броят ли се? Решила съм да му дам и една кръгла сума, той си има доста събрани парички през годините, не ги харчи, един ден ще му свършат някаква работа. Абитуриентът е и рожденик 3 дни след бала (и по този случай още не сме решили кои кога ще събираме, а времето си минава). За дипломирането каза че ще е с лека бяла риза, дънки и бели кецове. От един сайт поръча два чифта и каза че като ги види, тогава ще реши кой чифт ще остави и кой ще върне. Не върна нищо и сега има два чифта почти еднакви бели кецове - едни бели Томи Хилфигър и едни бели Адидас с оранжево лого, общо към 400 лв... Сега за същия повод разглежда по сайтовете и  маркови дънки. Като знам, сигурно ще поръчаме пак два чифта с уговорката да си избере единия, а другия да го върне... Смятам че всичко това стига за двата повода. За Коледа го питахме иска ли нов телефон, не го е сменял от 3 г. Тогава каза че по-нататък ще иска, та вероятно и това предстои, но определено ще е след бала (дете на приятели изгуби скъп телефон в нощтта на бала).
Не би сложил ланци, гривни и пръстени. И аз не харесвам такива неща по мъжки ръце и вратове.

# 342
  • София
Мислех за подарък електронна тетрадка (reMarkable 2), да пише на нея вместо на купища листа, които да губи. Това по-скоро за студентството, не толкова бала. Но пък ще трябва и хубав лаптоп да купуваме и май ще се размине с тетрадката. 🤨

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 18:59 от aunt Ogg

# 343
  • Русе
Това чудо за е-тетрадката го чувам за първи път. Отивам да се образовам.

# 344
  • София
Много е яко, но е твъърде много пари. Хайде, за хубав повод, студент-може. Ама и компютър, и това…

Общи условия

Активация на акаунт