Абитуриентски страсти 2022г

• 71 451
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Попътен вятър и с лекота да постигат целите си! Flowers Four Leaf Clover

# 526
На свой ред и аз да похваля абитуриентите! Много хубави деца в темата, подчертано младежка визия. За съжаление, тази година са малко снимките, а темата ми е от любимите. Радвам се, че и модните тенденции се променят към по-чисти линии, без излишеств. Не само в темата, вчера случайно видях от съседния вход абитуриентка в семпла, но много изискана рокля, цвят - вишна, без каквато и да е украса и с много естествена прическа.
Започвам и аз да се вълнувам, макар че има време и както някой каза, момчетата не са така интересни.Няма спор, хубави, елегантни, но момичетата са несравними. Нямам късмет да изпращам момиче, но пък моят е хубавец(да си похваля гаджето Joy), вярвам, че ще прояви вкус като дойде ред, живот и здраве да е.

Щастливи дни за абитуриентите!

# 527
# 528
Страхотни млади хора. Нека късмета винаги да е с тях. Това е нашия абитуриент.

# 529
  • София
Страхотни младежи и девойки.
Попътен вятър Flowers Four Leaf Clover

# 530
  • София
Много я обичам тази тема! Дано се напълни с още много снимки на хубави форумски (и не само) деца!!
И на мен ми е сълзливо, като ги гледам. Как мина като миг цяла година от нашия бал.....

пп. Сега видях момичето с червената рокля и прическа като от костюмна драма Simple Smile Както и Барби учителката Simple Smile)

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 12:31 от EliG

# 531
  • Бургас

и нашето гардже ....

# 532
  • столицата
Много хубави деца! Здрави и успешни да са!

# 533

Аз не можах да включа звука и не разбрах много от танца

# 534
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East

Аз не можах да включа звука и не разбрах много от танца
https://pleven.utre.bg/2022/05/26/607249-abiturienti_ot_su_ivan_ … CjvoDSCDzFOcnyF4Y

Vache, страхотна млада дама! Обичам визия, различна от масОвката. А когато и подхожда на фигура, излъчване...резултатът е прекрасен.
И другите младежи, показани в темата, много ми допаднаха.

# 535
Много, много хубави момичета и момчета 💕

# 536
  • Габрово
И от мен двама абитуриенти - племенника и приятелката му

# 537
  • Бг-мама
Моят абитуриент с брат си и мен.

# 538
Зечова, така като се е изправил и усмихнал, още по-елегантен изглежда. Брат му и той много готин, и ти. Simple Smile
Попътен вятър на всички, много хубави абитуриенти си имате! 🥳

# 539
  • София
Нашата треска започва. Дамата вече е на прическа, дрехите подготвени, чакаме само часа!
Хайде, Ели, успех и спокойствие!!! ❤️❤️❤️ Ще чакаме снимки!!! 🌞🌞🌞

Момичета, благодаря ви за милите думи!!! 🌞
Всички момичета и момчета от дванадесетокласната тема се надявам да видим. Вълнувахме се за матури, за избор, за бал.. цяла година. Време е да се насладим. 🤩🤩🤩

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 18:05 от Vache

Общи условия

Активация на акаунт