Абитуриентски страсти 2022г

• 71 391
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Рокли с кецки има, но след официалната част Joy На нашите снимките в ресторанта всички момичета са  с кецове, но инак позират изпънали крачето.... На мен пък не ми харесват тия пуснати коси. Роклята официална, бижута, токчета, грим, а косата пусната. Според моят усет за стил и естетика ( пиша го със сарказъм) на такава визия подхожда прибрана / вдигната коса. Да изпъкват бижутата, да се подчертае шията и т.н. Големи спорове имахме с дъщеря ми относно прическата, аз настоявах за небрежен нисък кок, тя си искаше " пуснатите къдрици", до последно се разправяхме за тая коса , накрая се примирих и я оставих да се прави както иска. Повечето абитуриентки бяха с дълги, пуснати коси на букли досущ като Никол Станкулова Grinning

# 676
Още едно прекрасно момиче

# 677
Акаша, има една прЕнцеса  със светещи лампички отдолу по роклята. Това брои ли се за нестандартно😂

# 678
  • В Космоса
Ми, може и да е ефектно, пък, знам ли? Hug

# 679
Лампички , на всичките снимки лампичките са преместени спрямо движението на роклята, иначе се колебах дали са от нея..

Скрит текст:

Това е най нестандартното което видях, но то си е почти нормално

Скрит текст:

Иначе това момиче е Cupid

# 680
  • В Космоса
Хахха, лампичките къртят!

# 681
  • На морето!
И от мен едно красиво момиче от фотографска страница

Аз харесвам пуснатите коси, но не и опърпаните краища и екстеншъни на букли.

# 682
  • София
Защо не показвате нестандартни визии тази година? Не сте ли срещали такива? Аз винаги ги чакам с нетърпение. Имаше преди разни тоалетчета на knapp, разни роклчки с кецки, разни по-готик изпълнения... Сега всичкото или фея, или жрица.

Махам снимката Simple Smile)

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 14:09 от Vache

# 683
  • В Космоса
Grinning

Ще се задоволявам с феичките, явно.

# 684
  • София
Grinning

Ще се задоволявам с феичките, явно.
Е, виж един пост над твоя, че утре ще ги изтрия Laughing

# 685
Тая девойка сякаш от някой криминален сериал.

# 686
  • Down south
Много точно!

И още две "героини" от сериал

Перната госпожица.
Момичето е хубаво, избора на тоалет Close

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 02:39 от Daylily

# 687
  • Fairbanks, Alaska
Пропуснали са очертаят с тебешир около девойката. Тогава наистина ще е от криминален сериал.

# 688
Със second сме харесали едни и също момиче(моят пост е 637),макар да намирам роклята за малко семпла за случая, но е хубава

Да ви кажа, като гледам абитуриентки, имам чувството, че някои са с 15-16г по-големи от другите

И пак да понахалствам- къде да видя хубави абитуриенти младежи?

# 689
И на мен някой ми изглеждат стари, други определено не като за конкурс, но пращат снимкк децата. Първите дни сякаш повече хубави снимки се намираха, последните просто сякаш качени да провокират троловете.

Общи условия

Активация на акаунт