Абитуриентски страсти 2022г

• 71 525
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
Мисис Л, дай го без главата.

# 226
  • София
Мисис Л, дай го без главата.
Ей до тука го докарахме.... JoyJoyJoyJoyStuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 18:29 от Vache

# 227
И аз имам забрана да му качвам снимки Relaxed

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 23:02 от blackcat6

# 228
  • Бургас
Така е...

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 16:56 от gk77

# 229
Gk77, Моля те, не ме цитирай! Благодаря…

# 230
  • вкъщи
О и аз си имам здравословни проблеми, предстои ми пак ямр точно в началото на май, и вероятно операция точно покрай бала, но ще я отложа поне след бала да е, няма да остава травма на детето. Роднините на мъжо вече поставят условия, ако еди си кой дойде на бала, аз няма да дойда. Буквално заслужават да ги отсвирим, детето и така иска, да не ги каним, но няма как. С бабите, приятелите и лели и чичовци ще празнуваме два дни  преди бала , а с по-далечните мои роднини, които всъщност са ни по-близки от роднините на баща и, ще празнуваме след бала ако не съм влязла в болница. Изобщо много е сложно събирането на разведени родители, скарани роднини и детето грам няма вина, но се товари от глупостта на възрастните.

# 231
  • Русе
Лелка, не само у вас е така. И при нас има същата драма, ама теглихме семейно една майна на роднините и им казахме, че бала е еди кога си и който иска да заповяда. И който дойде да спазва благоприличие, че хич не ми стискат нервите последно време Simple Smile На мам бебето има бал и не мисля да го прекарам в разправии с откачени роднини.

# 232
  • София
Ели, Лелка... Все едно себе си чета. Свеки не говори със сестра си, след развода си е виждала свекър ми на църковния ни брак за половин час (от благоприличие стояха заедно в църквата), той после не дойде, но сега детето настоява да дойде и е права (все пак него го познава повече от баба си). Моите родители поддържат връзка със свекъра, с нея не. Братовчедката на ММ говори с цялото ни семейство само в крайна необходимост... Направо... Без думи... Но съм решила, че в началото на май всеки поканен ще получи покана със списъка с останалите гости също (ако искат да се комбинират за подаръци да знаят, ако искат да не присъстват заради някого също да знаят) и с условие до 20 май да потвърдят или откажат присъствието си. Но като ги познавам всички ще дойдат... И аз като Ели съм решила, че това е нейната и моята вечер и няма да позволя никой да я разваля, а желаещите ще получат еднопосочен билет за изход от живота ми и със сигурност ще пропуснат следващите балове.

# 233
  • вкъщи
При нас всички претенции и сръдни са от страната на мъжа ми и аз там гледам да не се меся.Той им мълчи,но ако се изкажат още веднъж просто няма да си види внучката абитуриентка наживо. Не стига ,че първи братовчеди в един град не се познават заради глупостта на старшите. То бива да си инат и самозабравил се,ама малко от малко да загърбят собственото си его и да помислят за Доброто на децата и внуците си.

# 234
Не можах да се пречупя и да планувам ресторант. При нас запазването на ресторант ако е за май месец, трябва да се ангажира още декември. Събитията, които ни се случват сега, ме карат да се радвам, че не съм организирала нищо.
Младежът държи сбирката с неговите приятели да е самостоятелна. С близки роднини ще е друга..
Моите приятели ще са на самия ден..
Родителите ми милите ще са разпокъсани на деня. Внук и внучка - за радост от едно училище Simple Smile

# 235
Ние няма да каним далечни роднини. Ще резервирам непосредствено преди датата и толкоз.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 23:06 от blackcat6

# 236
Моите най-хубави спомени от бала са свързани с класа - самия бал и морето, което организирахме.  Надявам се и за сина ми да е така. Класът им е много задружен и вярвам, че ще си изкарат чудесно ( да са здрави само), а после им предстои и седмица в Мармарис, моля се да приключи войната.

# 237
  • София
Ние запазихме ресторант за юни, един ден преди бала ще е. Само най-близките и няколко приятели, 22 човека.
Дано всичко мине без проблеми, че и при нас двама от възрастните са зле здравословно. Тъкмо партито ще ги поразсее от лошите мисли.

# 238
  • София
Аз нямам братя и сестри, ММ има породен брат. Решението беше до наши първи братовчеди и кръстниците... 45 човека с нас (5) и диджея - през август...

# 239
  • Плевен
Някой по-напред питаше за бюджет  това,което беше споделено с мен рокля,обувки,клъч,бижута около 700 лв.Прическа, грим,аникюр окло 200 лв.Смятам това за разумно.Тържество не знам дали се планира.В годините назад се виждах как посрещам най-близки по този повод.Реалността обаче е съвсем друга.Да е жива и здрава и да има успешен път.
От моята бална вечер имам много мил спомен,бяхме поканили близки приятели преди да тръгна от нас,а после за вечерята само баба и семейството на леля и едните ни съседи.Денят на пълнолетието ми беше събота и го отпразнувах с тесен кръг близки.

Общи условия

Активация на акаунт