Абитуриентски страсти 2022г

• 71 444
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Който се чуди за конкурса-може да отдъхне и да се настрои за гледане Simple Smile
https://m.dir.bg/life/moda/startira-konkursat-na-dir-bg-nay-kras … va-abiturientka-2

# 556
# 557
Първи участнички има. Аз съм 👀
Дадох лайк само на едно момиче дотук. Половината са се барнали като за продан.. джуки, стойки..

# 558
  • Deutschland/HE

Дането, при нас (Хесен) на последния учебен ден си имат различни предизвикателства и преди две години бяха по халати за баня Simple Smile и правят номера на учителите и директорите, голяма забава е.

# 559
  • София
Много хубави момичета в конкурса на dir.bg, но каква е тази нова мода за снимки, на които младеж ползва края на роклята като парцал за почистване на кола? Първата такава снимка ме разсмя, втората вече ме хвърли в недоумение.

# 560
От кога е тази мода да ходят с кавалери и дами с братята и сестрите си, дори имаше дама с баща си.Тази година дори имаше невръстни братчета и сестрички. Не знам дали имаше годинка детенцето, ама го помъкнали на ръце по червения килим. Странна ми е тази тенденция, изместиха целта на мероприятието сякаш, а то е последна вечер със съучениците, а не сме на сватба да те предава на олтара баща ти.

# 561
  • Down south
Този конкурс винаги предлага интересни снимки, има девойки във всички възможни аспекти - мортиши, булки, бухнали принцеси, пернати рокли и пр.
За щастие има и стилни млади дами, които радват окото
Момичето на тази снимка ми хареса много. Излъчва финес и очарование.

Никол Чавдарова, Национална търговска гимназия - Пловдив

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 05:49 от Daylily

# 562
На мен всички бели дълги рокли ми изглеждат булчински, особено ако нямат и един цветен елемент.

# 563
С тази преднамерено полуотворена уста, на мен не ми излъчва финес...

# 564
  • DE
Колибри, много интересно това. Не знам нищо за баровете в Германия, сина ми ще е догодина, трябва да проуча Thinking

# 565
От кога е тази мода да ходят с кавалери и дами с братята и сестрите си, дори имаше дама с баща си.Тази година дори имаше невръстни братчета и сестрички. Не знам дали имаше годинка детенцето, ама го помъкнали на ръце по червения килим. Странна ми е тази тенденция, изместиха целта на мероприятието сякаш, а то е последна вечер със съучениците, а не сме на сватба да те предава на олтара баща ти.

Специално малките братчета и сестричета участват колкото за снимките и изпращането. А големите може би се налага, ако всички съученици са с дами/кавалери, а ти нямаш гадже и не искаш да поканиш някого, с когото не си особено близък.

Аз пък никога не съм я разбирала тази идея да заведеш някакви външни хора като кавалер или дама на бала. Това си е празник на класа и випуска. Този кавалер/дама или трябва да ги оставиш сами да си дремят в ресторанта, или да им обръщаш цяла вечер внимание и да не можеш да си видиш съучениците.
На моя бал почти нямаше кавалери и дами, освен тези, които си имаха гаджета от випуска. Но ние бяхме много задружен випуск (добрата страна на редовните бригади и лагери) и май на никого не му хрумна идеята да кани външни лица.
Даже не ми е много ясно какъв е етикетът, ако поканиш кавалер/дама, който не е от випуска - трябва ли да му платиш куверта? И не е ли много ангажиращо да поканиш примерно момиче, което няма бал същата година и то да е принудено да изсипе една чанта пари за тоалет?

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 18:27 от GG_BG

# 566
На моето момче дама беше момиче от класа, но са имали и външни кавалери. Помня, че и по мое време беше така.

# 567
Ангажиращо е, разбира се. Това са рокля, прическа, аксесоари...Айде, не е като абитуриентка, но пак са си разходи за семейството. Според мен външни хора нямат място на бала, освен ако не са гаджета от випуска. Братя, сестри, братовчеди не са подходящи.за придружители. По добре да минат с приятелки, отколкото с видимо по възрастен човек. Това за момичета, де.

# 568
И аз мисля, че е глупаво да се ходи с кавалери/дами, губи се идеята за общност на класа. Но, например при сина ми класът е с 4 момичета, другите паралелки и те толкова. Тогава дали пък няма да е скучно? А моят син не го виждам до бала да си намери гадже, сестра и братовчедка също няма така че с дама, без дама, все тая.

# 569
Ами може придружителя да е спонсора на джуките.. как да не отиде?
Все пак ако си говорим с истинските имена на нещата.. част от момичетата са с мъже на доста по сериозна възраст..

Общи условия

Активация на акаунт