Абитуриентски страсти 2022г

• 71 439
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Абсолютно съм съгласна, ако нямат гаджета да си се комплектоват със съучениците и така. Не виждам голяма драма дали ще си хванат под ръка с някой или не.

# 571
Вчера в Търси се, Алекс Петканова каза, че ще бъде дама мисля на брат си. Да, прави сте, абитуриентите са на 18, тя е на 28. Вярно сестра му е, известна е, но освен за атракция за каво ще е там. Аз ако съм бих отишла без дама/кавалер в този случай.

# 572
  • София
Ето я Алекс като дама на брат си. Тоалетът ѝ ми е....
Скрит текст:

И моята се е уговорила със съученичка да са заедно. Момчетата са ни 5-6 в класа. То няма и голямо значение при нас - събират се в двора на училището, после Александър Невски и ресторант. Няма къде да мине под ръка с някого.

# 573
И аз мисля, че е глупаво да се ходи с кавалери/дами, губи се идеята за общност на класа. Но, например при сина ми класът е с 4 момичета, другите паралелки и те толкова. Тогава дали пък няма да е скучно? А моят син не го виждам до бала да си намери гадже, сестра и братовчедка също няма така че с дама, без дама, все тая.
В нашия град навремето беше традиция (сега не знам как е, може още да е така) типично "мъжките" техникуми да празнуват в един ресторант заедно с някое от "женските" училища. Всички бяха доволни - който иска си намира компания от срещуположния пол, а който иска си купонясва със съучениците.
Даже моят мъж, който ми се кълнеше, че нямал никаква дама на бала и въобще не го интересували тогава такива работи, веднъж се изпусна, че всъщност на неговото училище (100% момчета) той бил главният организатор на бала и той избирал ресторанта. И естествено го хванах натясно с въпроса - "А покани ли някое "женско" училище да празнувате заедно?!" Wink Отговорът беше - "Ами, хъм-мъм ... да!". Значи не си поканил човекът дама, обаче поканил цяла дамска гимназия, представете си. Спуках го от майтап.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 18:30 от GG_BG

# 574
То да беше само тоалета на Алекс, ми тя и косата й сякаш от банята излиза, ама сигурно ефекта е такъв.

# 575
  • Русе
Нашият клас беше без придружители в ресторанта. А ние имахме дама. Гласихме прически, грим, разнасяхме я напред-назад...
Ако беше отишла на ресторанта, щяхме да платим куверта. Предложих същото и за прическата и грима, след като моето я е поканило, но девойката отказа и сама си пое разходите.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 10:51 от Ели_дечкин

# 576
Ние купихме за подарък бижута и огромен букет на девойката, така пожела синът ми - да имала хубав спомен от деня. Понеже си е от класа не съм мислела за прическа и грим. Кола не сме наемали - извози ги зет ми с тяхната кола. Взехме дамата както си му е реда Simple Smile И да, дамата си е ангажимент - отваряне, затваряне на вратата на колата, да й е комфортно и удобно навсякъде. Бяха много хубави и много забавани - тя като принцеса, той истински кавалер, радвам се че си имаше дама.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 14:06 от blackcat6

# 577
А случай, който знам и съм потресена от липсата на достойнство при момичетата. Той абитуриент, тя бившо негово гадже, но му била обещала да му е дама. Охарчила се за тоалети, прически, грим и накрая уговорката им е тя да дойде на сборното място сама, без той да мине да я вземе с колата. Там се качват в колата правят показното слизане заедно, минават по червения килим и на сцената заедно, после слизат от сцената и отново тя става пепеляшка. Шута в задника и повече не му е нужна, да се прибира в тях. След два дни го гледаме дефилира като кавалер в друго учулище с абитуриентка.

# 578
В такава ситуация подкрепям независимо от обстоятелствата каквото са се разбрали преди месеци да го завършат, както обичат сега да казват - това е просто един проект. Гадже, не гадже, разбрали са се, харчили пари за тоалети, логично е да отидат заедно, не да си провалят взаимно вечерта. Какво толкова, че са скъсали, тия хора трябва да се научат да се уважават независимо от случилите се обстоятелства. После и като големи така се разделят и страдат деца, там където има. Не може навсякъде с шутове и омраза.

# 579
  • София
Нашето момиче беше с кавалер от класа - бяха се групирали по височина, цвят и т.н.  - да си отиват, без ангажименти. Той като кавалер беше с транспорт (семейният им автомобил, нищо наето за случая), ние основно бяхме фотографи. Подари и букет и това смятам за достатъчно, нямаха външни за класа хора на бала. Така си бяха решили и бяха доволни.

# 580
Моята също беше с кавалер от класа. Че и живее на горния етаж над нас за късмет. Поднесе й букет и осигури колата, с която да отидат. Какво повече да направи?

# 581
Моят син с още един съученик бяха кавалери на класната. После в ресторанта е бил заедно с приятелката си, двамата са от един випуск, но в различни класове.

# 582
До колкото ми е известно за нашия град дама/кавалер, които не са от випуска са такива само до входа на ресторанта. Дъщеря ми също тази година придружи колега от заведението, в което работят. И дума не е ставало да празнуват заедно.

# 583
Моля, майки на абитуриентки, които са ходили по магазините с дъщерите си, да ми отговорят:
Снимката е от конкурса "Най-красива абитуриентка"

https://www.facebook.com/Dir.bg.abiturientka/photos/8159781654039293

Такива рокли продават ли се по магазините или онлайн, или се шият по поръчка?

# 584
  • Варна
Ние сме във Варна и там няма такова минаване през центъра, червени килими и тем подобни. Децата се събират на различни места, само класа се събра на един паркинг  в началото на Златни пясъци и после колите една след друга и  ги оставихме  пред хотела.  Снимат ги на слизане от колите. Някои негови приятели от други уилища се събираха на паркинга на Метро, други на паркинг на Лидъл. На Морска гара се събират някои, но там е ужасна лудница и си я спестиха.

Общи условия

Активация на акаунт