Абитуриентски страсти 2022г

• 71 438
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Аууу, таз девойка с перата от последната снимка е много хубава, само бельото да не беше бяло може би…

# 586
Аз пак да питам, а майките на абитуриентките откъде се обличаха?

# 587
Аууу, таз девойка с перата от последната снимка е много хубава, само бельото да не беше бяло може би…

Какво набито око имаш! За мен всичко е част от роклята. Много е интересна.

# 588
И аз я забелязах с бялото.
Прави ми впечатление че има още две-три с такъв ръкав, но на мен изобщо не ми харесва

# 589
Поразгледах конкурса на dir.bg. Хареса ми, че повечето абитуриентки имат идивидуалност и момичешко излъчване.
Какво не ми хареса - татуировките. Много и безвкусни. Кога са сварили да я свършат тази "важна" работа?!

# 590
Труден въпрос. Проверих няколко добри бг марки, след това малко чужди (Peek&Cloppenburg), нищо не харесах - основно заради изкуствените материи. Накрая отворих гардероба и импровизирах Simple Smile

# 591
Аз бях с роля от Dafne.

# 592
Аз бях с роля от Dafne.
Dafne имат рокли за всякакви случаи и много богата цветова гама. Добър избор! На пръв поглед не са важни околните, но е приятно, когато са стилни и в хармония с абитуриента/абитуриентката.

# 593
Моят младеж си има любима, но дама за бала беше съученичка. Взе я от тях с кола и букет..
Племенницата ми също абитуриентка, кавалер и беше брат и. Клас само момичтета!
Придружаеването беше до ресторанта.
Не го разбирам това с намесата на външни лица на самия празник..То и по годишнините от завършването не го разбирам..
Но се случва:)
И защото ми предстои този уикенд се чудя защо?!  Вместо да се отдадеш на хора, спомени, които не си виждал от години..водиш жена си ..която не е част от това .

# 594
Майка на абитуриент съм и се облякох изцяло от about you.

# 595
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Навремето ние бяхме без кавалери.Така си се бяхме разбрали.Сега и племеницата ми бяха така - само класа им.

# 596
  • Русе
И аз се облякох от About u.

Даже със закон трябва да забранят гаджетата в този период, че "нашето" ми взе акъла Joy
На същото мнение съм като повечето за придружителите, но понеже сина ми не си харесва класа и тайно се страхувах, че няма да отиде на бала, дума не казах за гаджето. Надявах се, че тя ще съдейства и ще спомогне за прекарването на един весел празник, но тя направи точно обратното Sad

И защото ми предстои този уикенд се чудя защо?!  Вместо да се отдадеш на хора, спомени, които не си виждал от години..водиш жена си ..която не е част от това .

Ние така ходим Simple Smile Ама сме съученици от един клас Simple Smile

# 597
  • софия
"Нашите" момичета от форума ми харесаха най-много. От конкурса не мога да харесам конкретнa абитуриентка, но ми харесаха визии. Тази най-много за сега.
Скрит текст:
Както и една с жълта рокля и сини обувки и чанта.
Тази също заради цвета на роклята, но ми е трудно да преценя само по тази снимка, а друга няма.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 08:21 от zvаnchе

# 598
Аз бях с роля от Dafne.

Моля те за една снимка, видях само суперлативи в друга тема...но не успях

# 599
  • Бургас
Аз от Зара.

Общи условия

Активация на акаунт