Магията на изтока - тема 66

• 26 598
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Идвам с молба Innocent
Имам ужасен проблем с wattpad (трудно се отваря,а когато успея не виждам коментари - не си отварям профила и не стигам до библиотеката) и искам да знам дали е всеобщ или само при мен. След незнам си колко часа без Инстагграм преди няколко дни,сега и любимата ми платформа за книги.

И Бо е такъв разкош.Heart Eyes

# 136
  • BG
дане, гледала ли си Prao mook?

# 137
  • DE
Гост, не съм. Четох коментарите и нещо ме разколеба, но вече не помня какво Flushed Sweat Smile
Става ли или е много тайландски Thinking

Tuon, дори не знам какво е това приложение. Аз дори не усетих срива, не съм много активна в такива социалки.
Обаче при смяната на лаптопа не мога да си вляза във ВК профила и е мъкааа, не мога да гледам в драмата, отвратително е, а не ми се прави нов профил. Ще го помъча още няколко дни и ще правя нов, ако трябва Rolling Eyes Sad

# 138
Дане,платформа за книги. Всеки може да публикува свои неща,но има преводи на азиатски романи.

Praomook си звучи много тай още от резюмето.Сега го прочетох.

Гледам Irresistible с Lee Thanat и Aom. И той си е истински лакорн.

# 139
  • BG
Ми, не е чак толкоз тайски. Има някои клишета, но на мен много ми хареса. Тя работи като диджей, той... засега нищо Joy Приятелят му е( много готин Heart Eyes) има компания за игри, а сестра и е заклета геймърка и негова фенка, но е само на 17, сега ще видим дали ще я вземе на работа, рисува страхотно иначе момичето). Така че ще има две интересни двойки за проследяване.
Забравих предисторията-един предсказател казал на родителите му, че ако се ожени за нея, всичко ще е топ, а той много боледувал и ги сгодили в гимназията, тя го преследвала, той нея-не, и се развалил годежа. Сега обаче някой иска да го убие, тя все го спасява и т.н. въпроса с женитбата пак е на дневен ред.

# 140
Radiation House - сезон 1 (2019)

Малко съжалих, че не го гледах, когато го излъчваха в Япония преди две години, но пък тогава трябваше да чакам за втория сезон, който започна сега, преди седмица.
Страхотен сериал по манга. Много зареждащ, много положителен, човечен, абе, какво само японец може да ги прави. Приятно, леко, поучително и с толкова много любимци в ролите. Цубаса, моята любима Цубаса, която обожавам да гледам, Кеничи Ендо и неговият хумор, един страхотен Масатака Кубота и да не пропусна героя на Кента Хамано, който е шеф и на горското в Okaeri Mone.

Radiation House 2 - сезон 2, епизод 1 (2021)

И сега се включих с епизодите на сезон 2, които се излъчват всеки понеделник в Япония. Днес предстои втори. Началото на сезона беше точно това, което очаквах - една напълно променена Цубаса и един още по-забавен Масатака Кубота.
Историите на тези забавни рентгенoлози ми действат много успокояващо.

The Veil - епизоди 7 и 8

Небивалиците взеха връх, че чак не се трае. Все едно гледам анимационно филмче за NIS, всякакви абсурди вече станаха реалност.
Изгубих точно бримките и не виждам как сценаристът на тази плетка, ще успее да разплете (изясни) всичко и то по логичен начин. Губя и точната бройка на отрицателните герои в тази история и не знам на кое точно от показаното да вярвам. Сценаристът не е наясно какво прави, "мъртвите" също взеха да оживяват. Само чакам кога ще върнат в играта и "мъртвата" героиня на Пак Ха Сон.

# 141
  • вятърничава
The Veil - епизоди 7 и 8
Небивалиците взеха връх, че чак не се трае...
Точно!
Но то не остана, още 4 епизода ще ги избутам само заради онзи поглед на Нам Гун Мин и да разбера все пак кой е в дъното на историята.
 Или пък не.

Seigi no Tenbin еп.2 - Много чаровен Каме,мога цял ден да го гледам как яде десерти с наслада,при все,че той е по-сладък от сладкишите.Добра комбинация са с Nao и останалите образи от фирмата.И любимата ми Томоко Ямагучи участва.

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 15:00 от bb6

# 142
  • MJF
Аз виртуално мръзнах миналите дни в Хелзинки. Даже не съм си догледала #Kazoku Boshu Shimasu последната серия но видях 101 на Моне. Развесели ме края, въпроса който зададе ученичката баш на нашата Моне. Ние отговара на този въпрос го гледаме вече 100 серии Mr. Green а тя.....Сега не смея да продължа направо, щото току виж Моне ме "застреля" с отговара си.
Рос, колко още ни остана до сватбата/финала Wink , щото закачалката с тоалета взе да ми се пречка на фона на наизвадения зимен гардероб, въобще не съм на кеф от гледката, поне да спре тоз нон стоп уж-валеж, искам си слънчицето :Crossing Arms . И в Моне сме в зима, едни снудове, шалове, жилетки и пр. по екрана. Пфу и мрън.

# 143
Малко остава.

Съседката на Футаба-сан с нова реклама от днес, някак като продължение на образа ѝ от сериала.
Муги е забавна, с Тае Кимура са направили добра реклама.

Shinhannin Flag - епизод 1

Голяма мистерия е този сериал. Много странно изчезнаха жена му и двете деца и мисля, че майката е замесена, а като видях и Токио Емото в каква откачена роля e - ме побиха тръпки. Зрител съм, а и видях, че Хаято Сано ще се появи във втори епизод.
Хидетоши Нишиджима е на обичайното си високо ниво.

Nippon Chinbotsu довечера. Погледнах само началото със сцената, в която Шун спаси костенурката, но повече по-късно.
Вчерашният първи епизод е с най-висок рейтинг в Япония. Не е изненада. Огури-сама се завърна на малък екран и ще го владее в продължение на година и три месеца, всяка неделя вечер до декември 2022 г.

# 144
  • MJF
Ясно че чета внимателно впечатленията ти от новите дорами.
Хехе, видях рекламата. Аз тази дума "укива" я запомних от раз и вовеки. А и всеки път сега като видя моя любим мечок Мансур с укива и се сещам и за сериала. Мда. Попадение голямо.
Довечера ще догледам Моне 102-105. Видях иначе Мичи в 101, стана ми ясно това дето казваше за ученето ѝ. Дядото значи правилно го усетихме какво мисли за бизнеса им със стридите.

# 145
В петък започва и Saiai. Лемон-сан - детектив.
Юрико, Юрико, пак проблеми ще създаваш и ще трябва Кохей да те спасява.

Мичито носи товара на това, че тя ще трябва да наследи бизнеса на дядо си (като нямат брат, така е), въпреки че не изгаря от желание. Дългът към семейството е това, което я спира да замине и да учи, да се занимава с проучвания. Монето и татко-банкер са избягали от тази отговорност.
Мамето се намеси както трябва и поне засега реши проблема.
В днешният епизод 106 - Моне убеди Сенсей да се престраши и да дойде на гости в Кесенума. Чакаме го.

# 146
Честито на днешния рожденик:
Скрит текст:

# 147
  • MJF
Хайде и да почерпи Такешикъдеси.  Smiley

Е Рос, гледай какви разговори получихме в 101-105. Въбоще не усетих кога изгледах 102-105. Скоро мрънкахме за такива, по-точно за липса на такива и .....воала.
Скрит текст:
Значи такава е историята на майката на Моне. Добре че ни осветлиха, защото и при последния преговор дето правехме кой къде по време на цунамито и сие, майката нещо ми бе най-наеясна/ "губеше ми се". Значи така, какъв камък в душата ѝ. И колко време го носи без да сподели. ooooh!
Дядото е голям симпатяга. Таткото също. Ей на , изчака съпругата му да свали това бреме и готов с "мехлема"- занималня.
Мицуро мe hahaha DJ , но ей на , чинно се е справил с процедурите по опелото на бабата на Моне. И какви сакрални въпроси за начало на гостуването си в радиото зададе на слушателите Wink
Свежо включване на това момиче Акари. Харесаха ми разговорите ѝ с Моне и с майка ѝ.
Цял разговор м/у Моне и Мичи получихме ! Crazy не е за вярване. Те терзанията няколко. Време е да порасне и да вземе живота си в ръце както се казва, своя .
Включиха ни и Сенсей малко, колкото да не мрънкаме Wink, хем със своите мъдрости.
Въобще наприказваха се добре. Разгеле. Аз напъъълно доволна.
Чудесни завършителни думи от Моне в тази петорка -епизоди казани в разговора с Акира-чан. За помощта. Мда. Много наситено този път и сигурно пропуснах не едно нещо, което исках да прокоментирам Thinking
За 106 - ами да се готви сенсей. Ей на , таткото на Моне психологически го мисли този ден,  още повече че може да му се случи повече от веднъж, като има 2 щерки, готви се и той сериозно Mr. Green

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 20:53 от Шошулчо

# 148
Хайде и да почерпи Такешикъдеси.  Smiley
Дано ни почерпи скоро с някой нов филм!

# 149
  • вятърничава
И още един рожденик днес  Henry Lau.

Общи условия

Активация на акаунт