Магията на изтока - тема 66

• 27 024
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Вчера четох една американка, която казва, че корейските сериали били толкова позитивни, толкова истински, че я спасили от депресия.
Искам да знам какво е гледала.

bb6,при японците чакаме Кенто Ямазаки да се спаси и да разбере къде,какво,как,колко и защо.

Все още не разбирам как се стигна до такава мания с Калмара,като Imawa no Kuni no Alice е много по-добър?

Шош,важното е да не объркаш името на сенсей адаша.

# 631
А Battle Royale, Liar Game, Kaiji и още, и още култови в този жанр японски филми и сериали, мм?
Японците са най-добри в това, но феновете на Калмара няма как да го знаят.

# 632
  • MJF
Мне , адаша Шо аз съм го кръстила направо Wink Smiley и няма объркване / забравяне той.

Aristocrats  / 2
Интересен дамски филм на японския фронт. След финала първото което направих е да видя пола на творческия екип Smiley . Разбира се дамски състав. Такова нещо не вярвам скоро да видим от мъжки творчески екип на далекоизточния фронт въобще като цяло- поне на японския и корейския фронт.
Естетски направен, неусетно изгледан. Познати актриси. В началото се развеселих, че виждам  Yukiko Shinohara веднага след чудесния Mrs. Noisy, браво на нея в какви заглавия има късмета да снима.
Проверката на творческия екип даде това интервю в тубата с Юкико Соде и ще го прослушам постепенно тренирайки идните дни.
Върнах се да видя вече като изгледала филма отзива на Рос. Мда, Муги Кадоваки съвсем на място в тази роля. Виждам че и в предишен филм по роман на Mariko Yamauchi е учасвала - It's Boring Here, Pick Me Up

Като съм на тема дами-японски режисьори има да гледам Doushitemo Furetakunai но нещо не го намирам за директно гледане, все с разни финтове Tired

# 633
И трите филма по книги на Марико Ямаучи съм ги гледала, но първите два не ме впечатлиха особено.
Aristocrats е първата екранизация по нейна книга, която наистина ми допадна.

Актрисата Ким Ми Су се е самоубила. Само на 29 години, жалко.

# 634
Nijiiro Karute - финал. Много смях и история, сгряваща душата типично по японски. Препоръчвам за моментите, в които човек има нужда да гледа нещо хем разтоварващо, хем смислено.

И аз започвам да се тревожа за Дането, дано е добре и скоро да се разпише в темата.

# 635
Къде мога да гледам A year end medley? Не го намирам нито в dramacool, нито в iq. com.

# 636
Не търсиш добре. Ето го в dramacool.

# 637
# 638
  • Разпиляна във въображението
Kkondae Intern  - много искам да го гледам, свален ми е  с английски субтитри, но ми се иска с български превод. Съжалявам, че не се превежда.

[/quote]
Приключихме с "Лошите момчета" - голям сладур беше там. Дразнеше ме перчемът, който постоянно му закриваше половината лице. Втората част дали си струва да се гледа?

# 639
Моля, Атама. Ааа, и не търси нищо в iq.com (iQiYi), освен ако не е китайско и то вече излъчено.
Корейското там е изключително малко и са все стари филми, а за корейските сериали в iq се качва само това, което е продуцирано от тях самите, от iq. Но и това не върши работа, защото се пускат първите епизоди free и след това стават платени с V.I.P знак. Трябва да чакаш месеци, за да гледаш свободно. Това е платена платформа, която не върши никаква работа за новите неща.
Така е и с новите китайски сериали. Понякога се намират някои свободни нови китайски филми, но не е масово.
Аз например си плащам за Youku, за iQiYi не.

Но затова пък крадците от dramacool нямат спирачки. Там се качва всичко и то веднага, а те генерират огромни средства от дисплей рекламите.

# 640
Miriel, втората част на Лошите момчета не е на нивото на първата. Става за едно гледане, но и да се пропусне не е голяма загуба. Напълно нов каст и като цяло историята няма кой знае каква връзка с първата, т.е. не е продължение.

Now, We Are Breaking Up
Нещо непривично за корейски сериал се случи в един от последно излъчените епизоди.
Скрит текст:
Едната приятелка, която е с лоша диагноза и се знае, че е обречена, съвсем съзнателно се сприятели с една колежа на съпруга си, за която разбра, че той леко се беше заплеснал и реши един вид да им даде благословията си. Общо взето избра нова майка на дъщеря си и нова съпруга на мъжа си, за времето, когато нея вече няма да я има.

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 19:41 от 2в1

# 641
  • Разпиляна във въображението
Да, и аз останах с такова впечатление, но ММ пита защо не го гледаме, но не искам да си развалям удоволствието от първата част.

# 642
Miriel, с ТМ може да пробвате Heartless City, Signal или Secret Forest, ако вече не сте ги гледали.

# 643
Шо, тази вечер ще си на пилешко с тези две аджошита - Чонг Санг Хун и Чо Чонг Сок, хаха.
Преди дни излезе и днес я гледах по корейските тв, че се сетих за теб, да ти я покажа.

Нямам какво да гледам. Азиатска скука.
Чакам петък за епизод 7 на И Донг Ук и старта на новия сериал на Шиуан - Tracer, а в неделя започва и тайгата с Огури-сама. От другата седмица започват и някои от новите японски сериали.

# 644
Продължавам със сериалите. Дълго време не бях гледала нищо азиатско, сега не мога да се спра. Wink
Satsui no Michinori, жанрът бих определила като черна комедия, епизодите са кратки и са само седем. Забавно е засега. Пак гледам Арата с къдрава коса, започвам да го възприемам така.

Общи условия

Активация на акаунт