Любители на котки - Тема 164

• 28 707
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Моите и двамата кихат след пиене на вода. Вкарват си вода в носа и започват да кихат.
Мислех че само големият е така, но и малкото започна.

# 556
Майкъл след ядене кихаше след ядене.

# 557
Клепоухото коте е с тъпа муцунка. Затова и ще го чистите-очите и нослето. Моят Фин/британец/също се чистеше трудно. Закари се оправя сам, Вчера повръща три пъти, накрая вече само сок. Не знма какво ну стана, какво е ял. Намерих смао една смачкана муха близо до купичките му. Днес вече не е така.

наистина обожавам като си сложи така лапи върху мен. Обаче и дотежава бързо. Днес вече не отразява новата къща. Сега имам още едно нещо, което да местя..

# 558
  • София
Не бързай. У нас “американския апартамент” (филцово иглу, което му купих от Walmart) се ползва сериозно вече две години - като първите един-два месеца не го отразяваше.

# 559
  • София
Шепичка е вече на 4 седмици. На 5ти става на месец Simple Smile
Вече обикаля целият хол, а като и се доспи си отива на завивка та и заспива. Спи почти по цяла нощ без да яде. Има малки, остри зъби и днес за пръв път опита консерва.
Със Страх вече се търпят по няколко минутки, но той или леко я тупва с лапа или се изнася

# 560
  • София
Aila, страхотна Шепичка сте отгледали!

Да сложа един Майки, че май повече Дребната показвам. Все се настанява в някого.

# 561
Здравейте! 🐾🐾 Според Вас, вредни ли са хапчетата за вътрешно и външно обезпаразитяване?

# 562
  • Бургас
Здравейте! 🐾🐾 Според Вас, вредни ли са хапчетата за вътрешно и външно обезпаразитяване?
Ами химия са.
Могат да навредят на черен дроб,бъбреци...
Могат да предизвикат алергия...
Аз като силно алергична,все питам ветеринаря котката ми дали може да направи алергия.
Може...Дано не се случва.
Прочетете им листовките,има ги в Интернет.
Хари имаше глисти,със сигурност това беше по-вредно от пастата Каниверм,която му даваха ветеринарите.
На третия прием мяука изключително жално,повръща,дриска...
Сега не искам да му давам повече такива хапчета.Ще взема да му пусна паразитология в човешка лаборатория...Ако намеря отново някоя гад в...знаете къде

# 563
  • София
Здравейте! 😊

Скрит текст:
Този лош поглед е за Чари, която обикаля около къщичката и иска да влезе 🤣

# 564

Една изключително възмутена котка, на която днес закуската беше сервирана в 8:25 вместо в 6:15. Нечувана наглост от страна на обслужващия персонал Grinning

# 565
  • Бургас
Ох,погледите и на черният пантер на AnyHr и на котката на flori_chica,са безценни.
Моят е някакъв особен случай.
Почти цяла вечер спеше до главата ми,опрял крачета на ръката ми.
Сега се събудих,беше ми в краката.В момента,в който се размърдам(отида до тоалетна) се настанява върху мен,гушка и мъркоти.Понякога и посред нощ го прави този номер,но аз пак заспивам с котка върху мен.

Сега...да ходя ли и аз до Лидл за къщичка...ама той ползва мен за гушкане,топлене...моите дрехи...

# 566
Флори, вярно обслужващ персонал сме.Joy
Сутринта принца така скачаше върху мен, че с целите си 6 кила ми изкара въздуха, не млъкна докато не си видя купата пълна.

# 567
Дзак с една пуФкава кротушка:

Скрит текст:

# 568
  • София
Ох, таз зеленоока Мая като я видя... 😻
Прекрасна е!

И още от нас

Преди малко един огромен пес влезе отнякъде в двора и тези двамата като го погнаха...

# 569
  • Бургас
Мая си е като Мейн куун.Прекрасна.

AnyHr,не се и съмнявам...Аз бях разказвала как със сина бяхме свидетели котка да хвърля здрав бой на питбул.
Това си е тяхна територия.

Общи условия

Активация на акаунт