Любители на котки - Тема 164

• 29 294
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Тaня67 благодаря за предупреждението! Всеки ми казва, че трябва да яде и мокра храна, затова го пробвам отвреме на време с различни консерви и пакетчета. Ония ден една приятелка ми каза, че много лошо го гледам, защото му давам само суха храна. Много виновна се чувствам. Не искам да го разболея. Но той не яде мокра храна. Много рядко някоя да му хареса. Близва я два-три пъти и до там. Останалото на боклука.
Да, не бива да яде само суха храна.И аз давам основно консерви. Особено ако е момче, колкото по-малко суха храна яде, толкова по-добре. Предишните ми два котарака се запушиха от суха храна и след като ги излекувах, на практика изключих напълно гранулите. Сега обаче се отпуснах и слагам в една паничка да има за прегладнелите. Дано не съжалявам! 

noragami, предполагам, че видя шарените мишлета по 2,30 в Петмол? Наскоро ги бяха намалили и им купих 1 мишка. Падна ни се бежово-кафяв десен. Доста си играят с нея. Дори снощи ми я бяха пъхнали под завивката. Joy Иначе в Била продават комплекти по 2 или 3 мишки. Мисля, че са на една цена, но големините са различни. И от двата размера имаме. От време на време има промоция 25% намаление на всичко за домашни любимци. Обикновено купувам в тези дни. Wink Навиващи се с ключе мишки по 2,50 (последния път ми я маркираха по 1,50) има в Пепко. Много им се радват докато ходят, но ги подминават, ако няма кой да ги навива. А най-много се радват на тенис топки. Не пинг-понг, а тези за тенис на корт. Голяма игра пада, защото ги хващат с нокти през мъхнатото. И не се губят лесно като дребните топчета.

Месечинке, дано е нещо безобидно! Все пак космите трябва да излязат от някъде. По-добре е да не повръща, но и да се задръсти е лошо.

# 121
Всички мишки от петмол имат, обаче виж за тенис топче не се бях сещала, а Бени си умира за топки. Благодаря!

# 122
Шошо си умре за топче от алуминиево фолио/станало. Като си взема само шоколад и вече ми е на устата, чака топче от фолиото

# 123
Шошо си умре за топче от алуминиево фолио/станало. Като си взема само шоколад и вече ми е на устата, чака топче от фолиото
И Франки така. Купила съм една ролка фолио само с тая цел. Само като чуе шумкането и търчи. Малко ме е страх да не глътне нещо обаче. Че ги прави на дреп.

# 124
  • София
И Франки така. Купила съм една ролка фолио само с тая цел. Само като чуе шумкането и търчи. Малко ме е страх да не глътне нещо обаче. Че ги прави на дреп.
Пробвай с капаче от кисело мляко. По-твърдо е и не го късат. Само ритат. Но не е шумолящо колкото от готварско фолио. А с "шайбичка" от гърлото на пластмасова бутилка как играят! Joy Другото е "жълтък" от шоколадово яйце, но слагам нещо вътре, за да дрънка. Joy

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 18:00 от Тaня67

# 125
Изпуснала съм Ви.
Скапа ми се компа и 10 дни като болна без .. мрежата Wink

сега само днес има безплатна доставка без минимум за поръчка  обикновенно е мин.79лв.https://www.zooplus.bg/info/about/dnes_e_sabota
и
данък

# 126
  • Варна

Преди няколко дни писах за едно коте, което не иска да яде риба. Не знаех, че и при котките има такива предпочитания.
Та това коте преди година се настани в моя двор и на моята тераса местност Боровец/Варна, ходи където ходи и се връща.
Не живея постоянно там, около една трета от времето. Ако не е някъде по котешките си работи, като ме усети че пристигам ме посреща на бегом. Като си заминавам тръгва след мен, като стигна непозната за него територия го хваща страх и се връща.
Та имам усещането, че ме посреща и изпраща там някой постоянно живеещ  близък/роднина.

# 127
Месечинке, дано е нещо безобидно! Все пак космите трябва да излязат от някъде. По-добре е да не повръща, но и да се задръсти е лошо.
ПиратЯ Ришко много рядко повръща. Само ако го изтърва да ми опасе едно цветенце, което гледам на стълбищната площадка. Все се чудя що не расте, що не расте... Ми няма как да порасне като косачката постоянно се включва.

Ришко се наслаждава на началото на есента по столовете на терасата.

Най-хубавото и добро оченце на света.

# 128
# 129
Взимала съм от консервите - с читаво съдържание са, но не ги хареса Ади. Обаче той не е критерий, претенция си е

# 130
Взимала съм от консервите - с читаво съдържание са, но не ги хареса Ади. Обаче той не е критерий, претенция си е
Уф и аз за една претенция де:)

# 131

Та това коте преди година се настани в моя двор и на моята тераса местност Боровец/Варна, ходи където ходи и се връща.
Не живея постоянно там, около една трета от времето. Ако не е някъде по котешките си работи, като ме усети че пристигам ме посреща на бегом. Като си заминавам тръгва след мен, като стигна непозната за него територия го хваща страх и се връща.
Та имам усещането, че ме посреща и изпраща там някой постоянно живеещ  близък/роднина.
Много мило звучи. Това шаренкото от снимката ли е? Обикнало те е някак. И теб, и дома ти.

# 132
  • София
За пръв път правя поръчка в зооплюс...
(нямам регистрация, така разбрах, че след първата поръчка мога да направя такава)
Пиша код SABOTA-DOSTAVKA и...
"не съществува такъв код". (може би важи само за регистрирани потребители).
Моля помагайте! Blush

Редактирам се: справих се- след регистрация.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 22:02 от AnyHr

# 133
Ами, от зооплюс яде miamor ragout royale без претенции и cosma asia, всичко друго е на приливи и отливи, но не съм пробвала по-скъпите марки, които са над 13-14 лв. килото

При мен става, Ани

# 134
  • Бургас
Аз поръчах пак току-що чувалче 2 кг Royal canin kitten от емаг,има и безплатна доставка,и намаление.
38 лв.
По-голям чувал не ми трябва.
Сега е на 7 месеца почти(на 21 ги навършва),имам наскоро отворено чувалче и това новото ще стигнат май за около 3-4 месеца...
Какво обаче да му давам след това?
Не може да продължи с kitten след годинка?

Общи условия

Активация на акаунт