Календарът есенните дни брои, ЮНСКОТО ни бебе - вика, смее се, крещи!

• 14 031
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Добра вечер и от нас!
За хоцкането-в отбора сме, Peaceдаже на моменти ме хваща страх,то голямо подскачане и голяма радост newsm62,да ама в коритото положението става неудържимо,едвам я удържам с една ръка за да я изплакна,незнам как ще я караме по-нататък newsm78А сега да ви питам аз,повдигате ли вече по малко бебчовците в количките,защото аз още не съм ,ама то това мойто чудо вече се набира да сяда и като се гепа за покривалото на количката и хоп-готова да сяда,та си мисля вече да я повдигна малко.
А за приликите-синът ми е одрал кожата на баща си,дори има някои негови жестове,а Тея прилича на мен като бебе,но се намира някой и да каже че прилича на татко си,ама аз казах НЕ-че аз да не съм ксерокс,само на мъжо копия да вадя! Joy smile3534
Айде лека и спокойна нощ от нас!

# 61
  • София
Здравейте!

За "хоцането",Ники го правим отскоро и много се смее на тези "танци". И ние ще сменяме педиатърката декември и дано новата е по-добра от тази!!!Ние започнахме плодовите пюрета от четвъртия месец и всеки ден му давах различни/педито каза,че няма проблем/ и добре,че не е получил никаква алергия.От няколко  дни бебчо си развали режима и не иска да яде - през деня яде по 70-90гр.,а днес прескочи и едно ядене. Направо незнам какво да правя!? Има ли и други мамчета като нас?А след втората ДТК/беше във вторник/има голям отток,но добре че не го боли.
Нашия юнак прилича изцяло на таткото

Лека нощ! И много сладки сънища!

Последна редакция: сб, 28 окт 2006, 22:40 от yanan

# 62
  • на брега на Дунав
Айде мамета аз се отчетох двойно за днес. Отивам да се изкъпя и право в леглото. Само да кажа Валкирия миличка ти да не си помислиш, че те коря за лафа, че тъй съм го написала   newsm78 да се замисли човек какво искам да кажа, ама айде днес да ме прощавате  Mr. Green. Всъщност мисълта ми е само и единствено една супер много се изкефих на лафчето. Хайде лека нощ и много целувки на съкровищата, да спинкат непробудно цяла нощ и да ви оставят да си починете добре   love001   love001   love001. Хайде чао  smile3507

# 63
Хa Добър вечер и от нас по късна доба.
За хоцането и нас ни пишете в отбора,обаче туй мойто чудо иска да сяда,гушнеш ли я тя се набира и сяда и аз направо #Crazyчудя се какво да я правя,а най ми е смешно като седна на стол до масата,надига се сяда,проточва шия като някоя махленска клюкарка и оглежда къде какво има на масата,направо падам от смях,ей много е любопитна тая моя щерка.
За това на кого приличат децата,ако мъжът ми някога посмее да каже нещо от сорта не са мои направо ще го fightзащото и двамата са негово копие,от мен са взели само чипия нос и ината Mr. Green
http://images02.snimka.bg/000396102.jpg
http://images11.snimka.bg/001361193.jpg

# 64
Ха,добра ви нощ и от мен...Днес нито ще ви се хваля,нито ще се оплаквам,че снощи понеже ми е голяма устата се похвалих...та да не ви разправям ,каква нощ изкарахме с Ивчо Mr. Green Sick #Crazy.......но важното е ,че всичко свърши добре и сега вече всички сме горе-долу на крака.... Praynig
Корнелия, и аз не съм я чувала думата/явно си е ваша северняшка терминология...,но ти нали ни обясни ,пък ние сме умни и се сещаме Winkсега да не се обидиш пък ти,че като гледам днес си в особенно състояние на духа/
Емси,Божидар е страхотен..много е пораснал-и напълно те разбирам,като казваш че ти дотежава...и снимките ви са невероятни...
 poliwoli ,вие наистина много по съкратената процедура го карате захранването..поне корите му бели на бебчо,докато му излязат зъбите...
yanan ,и вашия мъж,много голям бе....и много хубав...
Божа и тя като тати си умно гледа-Сиска,записвайте я вече да учи....
останалите-чакам още снимки тук да преценим и ние кой на кого прилича..
Сега да се спирам с опитите за шеги,че направо на истерия ме избива от преумора и отпадналост и да ви плясна две снимки...пък вие да прецените кой на кого прилича:

# 65
забравих да прибавя това Grinning

# 66
  • София
Здравейте!
Отдавна не съм писала, но сега сядам да се отчета
Моят дребосък от една седмица се обръща от гръб на корем, обратно- п- рядко и за мене вече няма грам спокойствие. Освен това иска непрекъснато някой да го държи и да скача и аз вече доста стегнах бицепси и трицепси. И нещо зъбки ни мъчат май. И много пищи ( все едно го коля), ей така за кеф, вече майките в квартала ни гледат на кръв. и непрекъснато иска да е седнал, особено в количката, набира се, непрекъснато иска да се изправя, след което...повръща.
Е, днес му повдигнах количката до напълно седнало положение. Той се огледа с невероятен блясък в очите, след тоето възкликна: " Ехе-ее-е-е", демек " Сети се тази моя майка!" Във вторник сме на консултация и ще питам педиатърката може ли от време на време така да го слагам седнал в количката.
Малко дълго стана,но се надявам да ми простите, понеже не пиша много често.
Приятна вечер на всички!

# 67
  • София
РS:Камбанска, няма съмнение за мен: първото е на мъжа ти, второто - изцяло на теб! Но с възрастта се променят....

# 68
  • София
Момичета, и аз още не съм вдигнала гръбчето на количката и засега Ени разглежда света полегнала. Питах педиатърката от кога може да я слагам да посядва, а тя отсече, че до 6 месеца да не подлагам детето на това, защото било вредно. Чак като направи 6 месеца, тогава да започна да я подпирам да сяда. Не знам как ще издържим до тогава, защото Ени от сега напира да седи и да разглежда какво става наоколо.

На въпроса за приликите и разликите - моята принцеса е доста смесена - пооткраднала е и от двама ни. Макар че повечето близки казват, че прилича на мъжа ми.

Спокойна нощ!

# 69
Момичета, четох ви дълго:)Аз не съм от нощните птици, но нещо не успях да заспя. Нямам сили вече, само ви поздравявам и качвам една снимка на Стефи, а втората снимка е комплекта , който предпочетох пред космонавтче. Реших, че е по-удобно. Утре сме при нашата прабаба да ни види за 1 път. Ще  се включа в новата седмица.
Спокойна нощ и приятна неделя   bouquet

# 70
# 71
РS:Камбанска, няма съмнение за мен: първото е на мъжа ти, второто - изцяло на теб! Но с възрастта се променят....
Точно така е и според мен!

poliwoli, и ние гризем ябълка, защото като мевиди да ям и ако можеше да ми я е взел от устата. Така си чеше венците и е много доволен. А като я засмуче, няма нужда сок да му изстисквам. Предполагам, че така започва нашето захранване  Crazy /макар че мислех от 6-я да започнем със зеленчукови пюренца/.

За повдигането в количката, може и да ме укорите, но аз от втория месец съм я вдигнала на второто положение. Crazy
Направих го, защото Боби изобщо не искаше да стои в количката, а когато го повдигнах запачна да му става интересно като гледа и успявах да го задържа. Сега пък искам да го спусна легнал, че да му пази завет, а той се кара.
Другата причина беше заради повръщането, като е легнал, много по-лесно се връща млякото.
А и си мисля, че положението в кошницата не е по-различно. Все пак, точно където се образува ъгъла, подложих възглавничка за да го омекотя.  newsm78

Последна редакция: нд, 29 окт 2006, 08:15 от emsy

# 72
  • Пловдив
 ьфжфжфжфжфжфжфжфжфжфжфжфжфжфжфжшщ;'./?>0=;л  н,,,нййййуху7ь Сгб
 бббббббббббббббббббббббФббнб

Здравейте и от нас  Hug Това по-горе е поздрав от Любчо. Като е в скута ми и сме пред РС-то любимата му работа е да удря по клавиатурата  Mr. Green Сега едвам пиша и го удържам  Crazy То не е подритване, не е местене напред към клавиатурата и вече почва да недоволства.

Но да си кажа това което исках. Малкия много рядко в количката му вдигам гръбчето, може би само когато много мрънка. Иначе той самият вече доста е напреднал с кортемните преси. Стои по 30-40 сек седнал и се пуска пак назад. Знам че му е рано ама какво да го правя.

И за последно ви пускам една снимка да прецените сами на кого приличаме (според мен е взел черти и от двамата)

Тук съм с лелята и калекото на приятеля ми

# 73
  • на брега на Дунав
Добро утро момичета, аз от сутринта си поплаках малко, ама дано поне да съм се отчела със сълзите за целия ден и остатъка да е само с усмивки  newsm53.
Пепитка,  Любчо от сега те замества на компютъра май, конкуренция голяма ще ти бъде като гледам. Може след време по примера на мама да отвори и той темичка за вече порасналите юнски малчугани  Joy. Пък като го гледам ами на тати май прилича човечето, само може би очичките са твоите.
Камбанска ама Ивчето кожата ти е одрал, виж Сами на татко си прилича.
...: Корнелия, и аз не съм я чувала думата/явно си е ваша северняшка терминология...,но ти нали ни обясни ,пък ние сме умни и се сещаме Winkсега да не се обидиш пък ти,че като гледам днес си в особенно състояние на духа/
Е верно, че състоянието на духа ми вчера беше доста странно, ама аз не се обиждам за такива неща миличка или поне се старая де  smile3534. Пък то с тези диалекти можем да си спретнем една весела темичка в скоро време, че наистина са много интересни. Мойта кума е от Плевен и тя като чу, че на пипера (големи чушки) викаме пипер и падаше ви казвам. За нея пипер си е смления червен пипер или черен пипер пък другото било чушки  и чушлета  rotfImbo, Ей това и аз него разбирам. Или пък ние на лопатката за събиране на смет викаме "фараш" ама туй вече си е със сигурност чужда дума. Ей още не мога да повярвам, че "хоцанато " си е наша думичка  smile3532, ама ние имаме много думички от Румъния останали от бабите и дядовците ни, че те доста добре са боравили с тоя език та може и от там да сме го купили. Веднага се сещам за един мой познат дето беше запомнил такива думички, които в превод на друг език много смешно звучат, голям смях падаше като почне да ги изрежда. Ето една примерно на незнам си къв език "газирана вода" било "напърдена водичка"  Joy с акцент малко като на чехите.  Айде стига глупости съм писала.  Mr. Green
Мари-Ана много сладко космонавтче. И аз този вариант повече го харесвам  Peace. Брей какъв перчем вадите само  Shocked пък ние едвам сме заформили скалпа.
Слакиши гомеми са всичките бебки и на Ива78 и на yanan също, ако пропусна някой моля да ме извините.  Mr. Green.
Таталинка да не забравя щях да те питам, по повод питанката ми вчера не рабрах защо са ти казали, че не било хубаво бебо да пружинира така с крачета. Лекарка ли ти го каза това? Питам защото и аз незнам вече кое е правилно и кое не. Ако има 1000 доктори всички различни неща ще ти кажат.

Последна редакция: нд, 29 окт 2006, 10:06 от korneliia_h

# 74
  • Велико Търново
Днес Божидара става на пет месеца и ви черпя виртуално   party023 beer beer3 beer2 cheers Drunk Wine Glass!

Днес се опитах да захраня,но Божа изобщо не хареса пюрето от ранни моркови на Хип-изяде 2-3 лъжички,но си личеше,че не и харесва.Утре,ще дам още две,три и след това ще видя какво ще предложа.До 6м. не мисля да измествам хранене,но ще видим.

По въпроса за вдигане на нивото на количката,аз от този месец го правя,но все пак Божидара е с цял месец по голяма.На едната и количка най-ниското ниво е на 30 градуса,предназначена за деца с рефлукс/поне така ни казаха/.

Ние имаме няколко зимни костюма или там както им се казва,но единият е такъв като на Мари-Анна,а другите са цели ще видим кой ще ми е най удобен за обличане.

Това е от мен за сега отивам да гласувам!
Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт