Какво правят жени в менопауза, когато... 9

• 108 950
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
а сега съм решила да опитам и с бебешка пудра. Ще я ползвам за бабешка пудра Grinning.
Умрях да се хиля, осветли деня ми...

Моето не е точно под гърдите е леко по - надолу. Примерно седяла съм , ставам и някъде там, в края на ребрата, имам мокри ивици отляво и дясно . Коремът ми е много по-надолу. Трябва да спра да нося едноцветни дрехи. Много ми се поти и областта на челото от където почва да расте косата до слешоочията . Ужас.... И това аз, дето бях непотлива. Помня майка с една кърпичка в ръкава да си трие лицето и косата.

# 136
  • София
Никога не ми е изтичал секрет (за протокола: кърмила съм три пъти, по 3-5 месеца, колкото имаше...). Сутиени нося само при крайна нужда - блуза по тялото, прозрачни материи, иначе съм "free rider'. Вкъщи никога.

# 137
  • В полите на Пирин планина
Аз нося винаги сутиен, но без банели, тип спортни, за да не ми обиват и пречат. 😀
Средна големина - С, понякога Д. Без сутиен само спя.

# 138
Ама то не секрет. а избива пот под циците и между тях.

# 139
  • burgas
Аз само в слабините не се потя, но като ви чета ,явно ми предстои.Бюста ми е малък и там нямам проблеми:grinning:Вълните обаче са кошмар-незнам как ще го избутам това лято.Започнах пак да пия вечерна иглика.

# 140
И аз се потя навсякъде,където е възможно / и невъзможно/.Най - много под гърдите.И понеже са ми големи, и дълги:smiles:..със сутиен ми е  по-удобно.Вкъщи нося такива без банел. 
И в студеното време се потя,особено като ме удари вълната,ама лятото.... Кошмар!

# 141
За дългите гърди те каня да се оплакваме на вино някъде 😄

# 142
Доста оплаки и вино ще са /от моя страна специално/:smiley: Wine Glass
Wine Glass

# 143
  • Бургас
Никога не ми е изтичал секрет (за протокола: кърмила съм три пъти, по 3-5 месеца, колкото имаше...). Сутиени нося само при крайна нужда - блуза по тялото, прозрачни материи, иначе съм "free rider'. Вкъщи никога.
И аз си мечтая да мога да ходя без сутиен навсякъде...

Бабешката пудра и на мен ми е смешна,ама не ми е смешно,че от 30 годишна съм на вълна"бабешки" пудри и преживявания.
И много ме е яд,че никой не ми вярва,че съм на 39.Изглеждала съм на около 50.
Ами жена без цикъл се състарява преждевременно явно.

# 144
Мария, фиброаденомът наистина се следи на около половин година. Доброкачествен е, но бързо се изменят нещата. А още по лошо е, че не може да се проследи територията зад него. Не си играй игрички с това.

# 145
Мария, фиброаденомът наистина се следи на около половин година. Доброкачествен е, но бързо се изменят нещата. А още по лошо е, че не може да се проследи територията зад него. Не си играй игрички с това.
Мдам…Аз затова даже го махнах моeто образувание.Въпреки, че
лекарите смятаха, че е доброкачествено, ме оперираха, защото имам обремененост от заболяване на рак в рода си.Следя се стриктно от години на всеки 6м.

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 13:36 от ДХ3

# 146
  • Бургас
Имам фиброаденом от доста време. Като се замисля, откриха ми го малко след като ми изрязаха канал на млечна жлеза. Тогава малкият ми син беше първи клас, значииии... преди 14-15 години. Следях го в началото стриктно на 6 месеца, както е правилно, но той с години не порасна и аз започнах да ходя веднъж годишно. Сега, с менопаузата ми казаха, че вече няма какво да го "храни" и той няма и да стане по-голям. Коментирах, че явно това е единственото хубаво нещо, свързано с нея. При вас растат ли след спиране на менструацията?

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 17:55 от pafal

# 147
  • Бургас
Ами...ще отида на преглед.
Моят е малък,дано не расте.

# 148
Pafal, моят е отстранен три дни след като го открих. Хич не му оставих шансове да расте.

# 149
  • Бургас
Pafal, моят е отстранен три дни след като го открих. Хич не му оставих шансове да расте.
С пълна упойка ли?
Четох,че може и с местна.
Боли ли след това?
Алергична съм към обезболяващи и ми беше много трудно да понасям болката след коремните операции и тази на щитовидната жлеза.

Общи условия

Активация на акаунт