Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е спина бифида?
Какво е спина бифида?
Какво е усещането да усетите пулса на бебето в корема по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е спина бифида?
Спина бифида е вроден дефект на гръбначния стълб, характеризиращ се с разцепване на един или повече прешленни пръстени. Това може да доведе до различни усложнения като инконтиненция, парализа на долните крайници и декубитуси. Лечението обикновено включва операция за коригиране на аномалията и предотвратяване на тежки последици.
-
Какво е спина бифида?
Спина бифида е вроден дефект на гръбначния стълб, характеризиращ се с разцепване на един или повече прешленни пръстени. Това може да доведе до различни усложнения като инконтиненция, парализа на долните крайници и декубитуси. Лечението обикновено включва операция за коригиране на аномалията и предотвратяване на тежки последици.
-
Какво е усещането да усетите пулса на бебето в корема по време на бременност?
-
Какво е усещането за пулса в корема?
-
Какво е спина бифида и защо е важно да се приема фолиева киселина по време на бременност?

ЧЕСТИТ ИМАН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! (Настоящи и бъдещи
Тя прегледа бебка, потвърди, че всичко е наред и ни записа и CD с кратко филмче и 3-4 3Д снимки, въпреки че бебто малко се беше скрило (с предна плацента съм и явно тя в момента заема доста място в сравнение с бебето). Та, както и досега, доволна съм от посещението си при Мазнейкова.
За сега съм избрала само едно нещо и то е комплект блузка с надпис "Аз съм големия брат" и боди "Аз съм малкия брат" за 2мата бандити
Май и количка избрах, но мисля още.
!
!
Значи няма да нося нищо. Аз съм чак след 10 дни

Наистина съм хремава, но в момента, в който кихна и ми тръгва кръв от носа.