Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е спина бифида?
Какво е спина бифида?
Какво е усещането да усетите пулса на бебето в корема по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е спина бифида?
Спина бифида е вроден дефект на гръбначния стълб, характеризиращ се с разцепване на един или повече прешленни пръстени. Това може да доведе до различни усложнения като инконтиненция, парализа на долните крайници и декубитуси. Лечението обикновено включва операция за коригиране на аномалията и предотвратяване на тежки последици.
-
Какво е спина бифида?
Спина бифида е вроден дефект на гръбначния стълб, характеризиращ се с разцепване на един или повече прешленни пръстени. Това може да доведе до различни усложнения като инконтиненция, парализа на долните крайници и декубитуси. Лечението обикновено включва операция за коригиране на аномалията и предотвратяване на тежки последици.
-
Какво е усещането да усетите пулса на бебето в корема по време на бременност?
-
Какво е усещането за пулса в корема?
-
Какво е спина бифида и защо е важно да се приема фолиева киселина по време на бременност?
.И само се тюхкам като си харесам нещо,пък ми е рано да го купувам.Емоция голяма е покрай бебко,ама на моменти нещо превключвам на тема-"Какво беше миналата зима" или "Как ще се променят нещата март" .Плаша се че няма да ме бива за майка или пък че няма да си обичам детето достатъчно.Само на мен ли ми минават подобни мисли през кратуната?!
!
. Чак кучето се възмути от вятъра тази сутрин. Кляка горката да пишка, а то като й духа под опашката и тя се стряска и търси да го захапе
.
.
. Нищо не помага
. Супа пилешка ядох вчера и киселини. Зеле - пак киселини. Препечени филийки с масло - отново. Реве ми се вече (не че не си поплаквам от време на време)... Нищо готвено не ми понася, без значение пържено ли е (такова не съм яла от месеци), печено ли е или варено - все тая.
.
. Мислих си поне, че ще мога за на 9 месеца лекциите да се измъквам, ама много затегнаха нещата във фирмата. Живот и здраве като излезна в 45-то дни болнични, ако не съм трудно подвижен тюлен и няма много сняг ще ходя поне на тях, ако все още съществуват. Иначе ако те интересува следващата лекия е на 06. 11. 2006г. – 09.30 ч. в ресторант К2 (ул. Цариброд 6) – Василева и Надя Желева, акушерки от Училище за бъдещи майки “МА-МА” ще представят темата “Видове контракции. Предвестници на раждането.”
дано пък ви подминат, но не вярвам). Може ти да си от щастливките, които никога през живота си не са имали такова чудо и да не знаеш дори за какво говоря