Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от очакванията за събития в следващата книга?
Какви са заглавията на следващите две книги от поредицата?
Какви са някои предложения за анкети?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от очакванията за събития в следващата книга?
-
Какви са заглавията на следващите две книги от поредицата?
-
Какви са някои предложения за анкети?
-
Какво е „Възходът на дракона“?
-
Кога се очаква да излезе следващата книга от поредицата „Песен за огън и лед“?
Аз не виждам нищо общо със заръката към Маси и това което прави Мандърли. Нито пък го приемам " че Станис се прави на убит". Ако спечели битката при езерото и е направил заверата с Мандърли изобщо не му трябва да играе сценки със смъртта си Както и да е явно логиката ти за нещата е различна. Офтопик: викингите ми са много безразлични, да не кажа по- силна дума. Твърде холивудски привкус има тоя хайп по тях, а са си нагли пирати...в повечето случаи.. / като Железнородените
/ Та ще ми простиш невежеството за тяхната история. Мандърли си действа методично - нахрани фрейчетата с пайове, вся раздор между баща и син Болтън и ще изчисти ЗХ отвътре. Ако Станис спечели ще има коз ако държи Рикон. Та си е много на място да е така. За събуждането на дракони от камък, май стана ясно че Мел се е объркала... Ама Станис в момента гори хора на клади...