Светът на Дж. Р. Р. Мартин и Песен за огън и лед - 33

• 34 538
  • 485
  •   1
Отговори
# 450
А "Надеждата за пролет" все повече се отдалечава и става мираж.

# 451
Ох, сериозно ли, сега пък кулинарна книга Joy
Остава само да почнат да я дават с точки от Лидл.
Направо абсурдно взе да става вече.

# 452
Ама той още миналата година беше обявил,че пише кулинарна книга,тук даже го подкачахме.Хич няма да се учудя и модна да изкара,половин експерт стана и той 🤣.

# 453
Чакаме сериал значи:)). Така ме е яд, че се вързах да го чета тоя, както Ротфус.

# 454
  • София
Чакаме сериал значи:)). Така ме е яд, че се вързах да го чета тоя, както Руфос.

?

# 455
Цитат
Авторът Джордж Р. Р. Мартин казва, че не знае дали някога ще завърши „Ветровете на зимата“

„За съжаление закъснях с 13 години. Всеки път, когато го кажа, си казвам: „Как можах да закъснея с 13 години?“ Не знам, случва се ден по ден. Но това все още е приоритет и се надявам да го осъществя. Вече много хора ми пишат некролози. [Те казват] „О, той никога няма да свърши.“ Може би са прави. Аз не знам. В момента съм жив! Изглеждам доста жизнен!“

https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-features/george-r … rones-1236078329/

Наистина бях оптимист. Вече надеждата ми се свежда до 0,00001% Rolling Eyes

# 456
  • София
Мхм, а ако това е истина, то вече окончателно всички надежди оставете...
Дори и 0.00001% няма да има...

😢😖😞😟😢

# 457
  • Варна
Да бе! Не вярвам..
Къде да търся източника?
Toва е казал последно на 05.12.24:
Цитат
Of course, it wouldn’t be a conversation with George R.R. Martin without asking how he’s balancing these projects with the long-awaited sixth and final book, The Winds of Winter, in his A Song of Ice and Fire series. “Unfortunately, I am 13 years late,” he says. “Every time I say that, I’m [like], ‘How could I be 13 years late?’ I don’t know, it happens a day at a time.”

He continues: “But that’s still a priority. A lot of people are already writing obituaries for me. [They’re saying] ‘Oh, he’ll never be finished.’ Maybe they’re right. I don’t know. I’m alive right now! I seem pretty vital!” He adds that he could never retire — he’s “not a golfer.”

Оттук: https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-features/george-r … rones-1236078329/

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 11:21 от Хексе

# 458
  • София
От една група във фейсбук, може би я знаеш, може да е фейк, просто ми изкочи преди малко и се ядосах, не съм проверявал в нета

https://www.facebook.com/targaryensupremacy

Виж като кликнеш на линка, втория или третия пост е с тази снимка и има страшно много коментари.

# 459
  • Варна
Фалшива новина е. Чичо никога не би казал такова нещо в прав текст. Паникьосах се в началото...Sweat Smile

# 460
И от маркетингова гледна точка е абсурд да изръси това.

# 461
А нвщо чува ли се за втора част на Рицарят на седемте кралства?

# 462
Мартин твърди, че приоритет са му Ветровете и първо ще изкара нея, тогава ще се занимава с Дънк и Ег и втори том на Огън и кръв. Но тъй като няма да видим Ветровете, ще се лишим и от тях...

# 463
А нвщо чува ли се за втора част на Рицарят на седемте кралства?
Нали работи с HBO по серията за Дънк и Ег. Т.е. работата по "Ветровете" пак е оставена назад.
Серията за драконите свърши ли? Аз не я следя - има ли още сезони?

# 464
Ами аз телевизия не гледам...

Общи условия

Активация на акаунт