Нормално ли е младо семейство да живее при родителите на мъжа?

• 23 920
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
Безпаричните мъже все от меркантилни жени се оплакват.

# 376
Много жени обсъждат семейните си дела с майка си. Та само по себе си, такова обсъждане и от мъжа не е нещо странно или ненормално.
Освен ако не обсъжда сексуалния си живот, разбира се, както беше в някаква тема.
Аз все така се чудя кой плаща наема в града. За да каже мъжът на авторката да си заминава, ако не й каресва, ми прилича на човек, който поръчва музиката, защото я плаща.

# 377
Не е задължително само той да плаща, намират се и такива които нищо не плащат, или много малко, и пак се държат по същия начин. Малко ли теми е имало за търтеи, които лежат по цял ден, но пък за сметка на това, имат претенции до небето.

# 378
  • София
Много жени обсъждат семейните си дела с майка си. Та само по себе си, такова обсъждане и от мъжа не е нещо странно или ненормално.
Освен ако не обсъжда сексуалния си живот, разбира се, както беше в някаква тема.
Аз все така се чудя кой плаща наема в града. За да каже мъжът на авторката да си заминава, ако не й каресва, ми прилича на човек, който поръчва музиката, защото я плаща.

На мен ми се струва изключително нередно да обсъждам семейни и интимни (не само секс) дела с майка си, вместо с половинката си. Това би се струвало адекватно евентуално само ако с половинката се окажа в задъдена улица, но лично аз и тогава решавам сама.

Както и да е. Ясно е, че мъжете си теглят към тяхното, което често е равносилно на това до убеждават жената, колко тяхното е и нейно, или в по-грубия вариант, колко няма друг избор. За мен нещата са много прости. Мъж, който търчи при мама, е безперспективен. И тук това е ключът, а другите обстоятелства, къщата, селото и овцете, са просто фон. Не е у тях фундаменталният проблем.

Рф, ти пак малко си пренасяш нещата към твоята ситуация, и то само защото твоят бизнес изисква стоене в провинция. Да, но ти не си вързан за полата на мама, амбициозен и изграден мъж си, имаш отношение към жена си и зачиташ мнението й, не си се опитал да я вържеш към родата, а сте изградили самостоятелно семейство. Поне с такова впечатление съм останала от теб, поправи ме, ако греша. Така че, в дъното на нещата не е аграрният елемент.

# 379
Не е съвсем едно и също. Жената иска съвет от майка си за чисто женски неща. Мъжът трябва да търси съвети от баща си за мъжки неща, пр.как да боядиса прозорците, а не да плачка на майка си пък, мамо, тя ми каза, че не мога да боядисвам прозорци Cry .

# 380
  • София
Според мен променливите му решения за живеенето в града или на село идват оттам,защото се влияе прекалено от съветите и мнението на майка му. Имат прекалено силна връзка. Имам чувството ,че без мен може ,но без майка му-НЕ!
И тогава защо изобщо обмисляш да живееш с него където и да е и плануваш семейство? Хванала ли се с мамин мунчо, после някой друг ще ти е крив и ще пускаш тема след тема - свекървата, децата, мрън мрън.

# 381
  • Варна
Лъвичке, краткото мъжко описание е на авторката. Достоверността не е гарантирана.Устройва я като статист-камериер. Но, такива типажи са с доста други дефицити. Тя сподели за редките физ.контакти.
Ще последва тема за липсата на интимност и кастинг на палави съседи.

# 382
Ами просто е- искат се взаимно изключващи се неща. И като не стават (всичките взаимно изключващи се на едно) - идват котките след определено време.
Със сигурност котките са по-добър вариант от селянин, който бленува да копае градината рамо до рамо с мама и дотам се изчерпват амбициите му.

А ако селянина е от ония с многото декари  и/или ферма със стотици/хиляди глави добитък и техниката за милиони, дето са много напред с материала, пак ли важи същото?

Иначе съм съгласен, ако е някой селски момък без никви амбиции и иска да се забие при мама и тате, щото не може да се справи във външния свят, вече е друг въпрос.
Познавам доста такива и нито един от тях не е хукнал за София, за да мрънка на гаджето си, че му е скъпо и иска обратно на село. Стоят си на село, сцепват се от бачкане, строят къщи за семействата си, макар родителите им да имат къщи на по три етажа. След това купуват по един-два апартамента ( за колкото имат възможност) някъде в по-големите градове, които дават под наем докато децата им завършат и след това ги настаняват в тях като студенти. А те продължават да бачкат, но вече не от сутрин до вечер, защото са били амбициозни като млади, разрастнали са си бизнеса и имат работници. Не познавам нито един такъв, който да е наврял жена си в детската стая. Даже едното момче живееше под наем с жена си докато си построят къщата, макар родителите му да са в същото населено място и в голяма къща.

# 383
  • Обран бостан ;)
А защо жената е избрала селянин?

Уместен въпрос, но едва ли ще получиш отговор.

Нека селяните, които си ги влече на село да си останат там, че стана много пренаселено в София.
А авторката да си вземе един градски, така всички ще са си в хармония.

Ми да си вземе. Чух, че в метро ги да'али два за един Wink

п.п. Това, че цялото форумно войнство тръгна да ме убеждава, че не съм прав значи, че съм Wink

# 384
  • София
А защо жената е избрала селянин?

Уместен въпрос, но едва ли ще получиш отговор.

Тя не го е взела на село, взела го е в града. Но каква беше приказката, можеш да извадиш момчето от селото, но не и селото от момчето... Е, явно в този случай, и първото не може Joy

# 385
  • Обран бостан ;)
Тя не го е взела на село, взела го е в града.

О, боже. Взела го била. Wink
Ми да направи рекламация - "Ей ви стоката, искам си кинтите".

# 386
Мама ще си прибере скоро стоката, споко.

# 387
  • София

Все забравям колко са чувствителни някои мъже Joy

# 388

Все забравям колко са чувствителни някои мъже Joy
Казах ви - мъжката Дренка на форума.

# 389
  • Най-красивата страна
Просто не са един за друг.
Ако тя беше едно бедно селско девойче ,без амбиции,без възможности ,даже щеше да и хареса да я приберат в голямата къща на село.

Общи условия

Активация на акаунт