АГ СЕЛЕНА- ТЕМА 22

• 61 662
  • 774
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте. Кой специалист бихте препоръчали за рискова бременност?

# 271
Моята я водих при д-р Георги Амалиев.

# 272
А мога ли да се запиша при него за ЖК? Четох темите назад, но така и не се ориентирах. От Стара Загора съм и ще се налага да пътувам, та за това търся възможно най-добрия вариант

Моята я водих при д-р Георги Амалиев.

# 273
Можете да се запишете на частно при д-р Амалиев, не работи със ЗК,  прегледите не са в Селена а в частната практика.

Щом ще пътувате от толкова далеч не е зле да минете преглед при поне двама доктори и да усетите кой е вашия.

# 274
Благодаря! А трудно ли се записват при него часове? Чака ли се много

Можете да се запишете на частно при д-р Амалиев, не работи със ЗК,  прегледите не са в Селена а в частната практика.

Щом ще пътувате от толкова далеч не е зле да минете преглед при поне двама доктори и да усетите кой е вашия.

# 275
Не, не се чака много. Час може да си запишете на телефона от сайта на практиката. Ако не ви вдигат за момента, по-късно сестрата ще ви върне обаждане.

# 276
Имам час за ФМ за д-р Апостолова, докторът ме записа на последния преглед  Но се колебая дали да не го отменя и да запиша при Стратиева ако има изобщо. Много ми е важна фаталната, че съм над 35, и до София бих отишла ако трябва.

# 277
В София на мен вече ми препоръчаха къде да отида и ще ходя там. А тук искам да си следя бременността и живот и здраве да родя. Не ми се иска да разводнявам темата, че е специално за Селена, иначе бих споделила имената, които ми бяха препоръчани

Имам час за ФМ за д-р Апостолова, докторът ме записа на последния преглед  Но се колебая дали да не го отменя и да запиша при Стратиева ако има изобщо. Много ми е важна фаталната, че съм над 35, и до София бих отишла ако трябва.

# 278
И аз си искам д-р Стратиева.
Не е идвала декември, дата за януари за сега няма.
Ще трябва да намеря решение до една-две седмици.

Разликата е огромна между сертифициран специалист по фетална и такъв закупил последен писък апаратура и се квалифицира от упражнения върху пациента в движение

# 279
Ясно, благодаря ви. Не се бях обаждала още и не знаех, че няма дата за януари. Значи ще мисля и аз други варианти, защото февруари вече ще ми бъде късно.

# 280
Аз все още тая надежда, че януари може да се насрочи дата.
Около 10-ти януари ще бъда на рутинен преглед там и пак ще питам

# 281
И аз си искам д-р Стратиева.
Не е идвала декември, дата за януари за сега няма.
Ще трябва да намеря решение до една-две седмици.

Разликата е огромна между сертифициран специалист по фетална и такъв закупил последен писък апаратура и се квалифицира от упражнения върху пациента в движение
А може ли да споделите защо са Ви такива впечатленията от д-р Апостолова? Аз и на трите фетални бях при нея и честно казано имам малко смесени чувства. Основно, защото ми се стори, че доста бърза и почти нищо не обяснява, особено на първите две, сякаш малко претупа нещата, диктуваше само разни цифри, накрая каза 'всичко е чудесно' и това беше. Все пак ми се стори добра в работата си и не я смених, защото за мен важното е, че всичко с бебето е наред, не държа супер подробно да ми разказват кое какво е. Но впоследствие се зачетох из форума и май няма много добри отзиви за нея.

# 282

Ставрев, Матев,Минев..за фетална мога да препоръчам специалист от София

# 283
Аз бих искала да попитам тези, които в момента се следят в Селена, въобще някой от лекарите мери ли кръвно, кг, обиколка на корема? Много пъти се чудих дали защото не съм по ЗК не се правят тези неща, или при напредналите технологии, прегледа с ехограф е достатъчен, за да се установи дали всичко е ок. Въпреки това, все си мисля, че поне на ФМ би трябвало да мерят кръвно, след като е важно при изчисленията, особено, ако имате тромбофилия.

# 284
Здравейте, дали някоя от вече родилите мами може ли да сподели впечатление относно това дали е била насърчавана за секцио или ако е нямала показатели родила естествено?
Твърдо съм избрала болницата но последно време се намират хора които да ме разубеждават че все ще намерят причина да ми направят секцио и накрая малко се панирам.

Общи условия

Активация на акаунт