АГ СЕЛЕНА- ТЕМА 22

• 61 592
  • 774
  •   1
Отговори
# 495
За момичетата, които питаха за ЛКК, тъй като си взех болничен вече от Селена. Издават 14 дневен болничен, след което те питат, без да те задължават дали искаш да минеш ЛКК в Селена или на друго място, като ти дават всички необходими документи за комисия на друго място. Комисията в Селена се заплаща 100 лева при всяко удължаване на болничния. Аз ще си продължа болничния на друго място, просто защото не виждам смисъл да давам 100 лева, при положение, че мога да дам 0 лева (ако ми вземат всички документи) или 30 лева доплащане. Всеки различно процедирал.

# 496
И при мен така стана и аз ще си го удължа на друго място. Предупредиха си ме хората, а преценката си я правиш сам.

# 497
Искам да попитам плащате ли преглед ако сте по ЗК? След като е частна болница може да имат такса въпреки направленията. Работата е там, че имам проблем, заради който искам да ме преглеждат по-често от веднъж месечно. В този ред на мисли, имам час за д-р Ставрев, при който мисля да се следя на частно и евентуално да родя. А да ходя при някой друг по каса, за да имам през 2 седмици ехограф. Колебая се за д-р Лазороски или Георгиев.
Другият проблем, е че ще се налага следене с доплер. Това заплаща ли се допълнително, не съм сигурна че знам какво точно представлява.

# 498
Искам да попитам плащате ли преглед ако сте по ЗК? След като е частна болница може да имат такса въпреки направленията. Работата е там, че имам проблем, заради който искам да ме преглеждат по-често от веднъж месечно. В този ред на мисли, имам час за д-р Ставрев, при който мисля да се следя на частно и евентуално да родя. А да ходя при някой друг по каса, за да имам през 2 седмици ехограф. Колебая се за д-р Лазороски или Георгиев.
Другият проблем, е че ще се налага следене с доплер. Това заплаща ли се допълнително, не съм сигурна че знам какво точно представлява.
По здравна каса не се полага всеки месец ехографско изследване, предполагам, че ще искат допълнитлени заплащане, ако пациентът го изсиква.

Иначе аз се следя по ЗК при др Ставрев, всеки път ме преглежда с ехограф и плащам по 50 лева. Първият преглед за установяване на бременност ми беше без направление и пак платих 50 лева, така че не знам точно как са цените.

# 499
А при изброените от мен имена също ли се плаща? За Ставрев знам, затова при него ще съм на частно.
На мен ми се полагат 4 ехографа, над 35 съм,  отделно още две фетални като направя и ще дойде време за раждане. Въпроса е да не са платени и двата прегледа, и по каса и частния, че много ще ми дойде.

# 500
А при изброените от мен имена също ли се плаща? За Ставрев знам, затова при него ще съм на частно.
На мен ми се полагат 4 ехографа, над 35 съм,  отделно още две фетални като направя и ще дойде време за раждане. Въпроса е да не са платени и двата прегледа, и по каса и частния, че много ще ми дойде.
Не съм сигурна, но според мен и при другите доктори ще са платени, все пак работят в една и съща болница и едва ли има разделение на докторите в това отношение. Можете да се обадите на регистратурата и да попитате колко се доплаща по ЗК, би било най-достоверно. Попитайте и без ЗК каква е цената, да не се окаже примерно че без нея е 100, с нея 50 и то ще стане дълга и широка.

# 501
Аз се следя по ЗК при д-р Георгиев. При него прегледът също е 50лв., но плащам всеки втори преглед (веднъж плащам, веднъж - не). На мен по ЗК ми се полагат 3 ехографски прегледа, а той ме преглежда всеки път по мое настояване. Ходя средно през две-три седмици, защото се следя на още едно място. Препоръчвам го.

# 502
Аз също съм при Георгиев, само че не по ЗК и плащам 55 лв за преглед, ако не се лъжа, може и 50 да са. Препоръчвам го, много спокойно и добре обяснява винаги, ако имам някакви въпроси или притеснения. А той Ставрев нали също работи със ЗК? Защо не си ходите при него и просто да доплащате допълнителните прегледи..

# 503
А знаете ли каква е цената за запис на тонове?

# 504
Благодаря ви за отговорите. Все още се ориентирам, макар че отдавна вече трябваше да го направя. Наистина в този случай ще е безсмислено да ходя и при двамата. Мисля, че съм по-близо до взимането на решение, не знам защо този път ми е толкова трудно и притеснено.

# 505
30 лв. Аз се следях при д-р Костадин Георгиев той си ме израждаше.

# 506
А естествено или със секцио родихте и как протече? Извинявам се, ако съм твърде нахална. Лично аз обмислям раждане при него, имам му пълно доверие, но не ми харесват условията за раждане в болницата и отношението на част от сестрите.

# 507
Здравейте. Попрочетох темите, но да питам за актуална информация.
Предстои ми диагностична лапароскопия при д-р Ставрев към края на февруари, ако разрешат плановите операции, разбира се. На 15.02 съм на преглед и ще си задам въпросите лично, но не ме свърта, а и да се подготвим отрано.
Актуалната цена 1100лв ли е? И в тази сума влизат ли упойка, предварителните изследвания и болничен престой? Предварително ли се дава разрешение за преминаване към оперативна, ако се наложи?
Благодаря ви предварително. Всяка подробност  ще ни е от полза.

# 508
Секцио доктора постоянно идваше да ме види и постоянно внимание от акушерките имах.
А естествено или със секцио родихте и как протече? Извинявам се, ако съм твърде нахална. Лично аз обмислям раждане при него, имам му пълно доверие, но не ми харесват условията за раждане в болницата и отношението на част от сестрите.

# 509
  • Пазарджик
Здравейте. Попрочетох темите, но да питам за актуална информация.
Предстои ми диагностична лапароскопия при д-р Ставрев към края на февруари, ако разрешат плановите операции, разбира се. На 15.02 съм на преглед и ще си задам въпросите лично, но не ме свърта, а и да се подготвим отрано.
Актуалната цена 1100лв ли е? И в тази сума влизат ли упойка, предварителните изследвания и болничен престой? Предварително ли се дава разрешение за преминаване към оперативна, ако се наложи?
Благодаря ви предварително. Всяка подробност  ще ни е от полза.
Преди 2 години беше същата цена.На мен ми искаха и направление освен таксата .Не си спомням дали съм давала съгласие за оперативна лапароскопия, така че не мога да помогна.

Общи условия

Активация на акаунт