АГ СЕЛЕНА- ТЕМА 22

• 61 512
  • 774
  •   1
Отговори
# 660
Аз звънях за СГ седмица по-рано и имаше часове.
Звъннете и запазете.

# 661
blue angel, носеше ли си клексан за в болницата и колко време след раждане го слага?

Мисля да си взема от моя клексан, анестезиолога ми каза, че ще ми дадат там, но в това време  на липса ще ми е по-спокойно да си нося.

# 662
Здравейте!

Някой с допълнителна здравна осигуровка дали се е възползвал от фактура и възстановяване на разходи от болницата при раждане?
Интересува ме дали в деня на изписването е готова и фактурата.

# 663
  • до най-прекрасния мъж
blue angel, носеше ли си клексан за в болницата и колко време след раждане го слага?

Мисля да си взема от моя клексан, анестезиолога ми каза, че ще ми дадат там, но в това време  на липса ще ми е по-спокойно да си нося.
Не, не носех. Там ми биеха Фраксипарин и то само докато бях в болницата. После вкъщи не съм продължавала. Аз съм с една нискорискова мутация и бях на 0.4. В тази ситуация болниците са първите, които биват зареждани, ще има, не се притеснявай. Даже забравих дали го бих до края или го спряхме около 36 г.с., май го спряхме.

# 664
Здравейте!

Някой с допълнителна здравна осигуровка дали се е възползвал от фактура и възстановяване на разходи от болницата при раждане?
Интересува ме дали в деня на изписването е готова и фактурата.

Здравей,
Фактурата мисля, че не беше готова я самия ден, но задължително на регистратура север им кажи, че искаш да използваш ДЗО. От там ще попълниш едно искане, с което ще ти дадат документи, които доказват,  че си ползвала избор на екип. Това беше готово след няколко дни и ми звъннаха да си го взема. Без този документ поне при мен нямаше да ми възстановят разходите

# 665
Скрит текст:

Не, не носех. Там ми биеха Фраксипарин и то само докато бях в болницата. После вкъщи не съм продължавала. Аз съм с една нискорискова мутация и бях на 0.4. В тази ситуация болниците са първите, които биват зареждани, ще има, не се притеснявай. Даже забравих дали го бих до края или го спряхме около 36 г.с., май го спряхме.

Мерси, blue.
 На 0,6 фраксипарин  ме сложи доктора. Пита ме дали не съм карала ковид, нещо изследванията са им се видяли странни, а не съм боледувала.

Вече съм родозрешена, вчера  сутринта ми падна тапата, реших че ще си изчакам до тази сутрин и си седях из нас. Снощи ми изтекоха водите, без болки и си до чаках насрочения час секцио.

# 666
blue angel, а ти с каква мутация си? Аз също съм с нискорискова 4g/5g, но като ми казаха да спирам инжекциите, а може да минат и две седмици до раждането и малко се притесних, честно казано.

# 667
  • до най-прекрасния мъж
blue angel, а ти с каква мутация си? Аз също съм с нискорискова 4g/5g, но като ми казаха да спирам инжекциите, а може да минат и две седмици до раждането и малко се притесних, честно казано.
MTHFR-неусвояване на Фолиева киселина. Ако не ме лъже паметта, ги спрях като навърших 36 г.с. Родих в 37+6 г.с, тоест 2 седмици след спиране на инжекциите. Всяка седмица ходех на преглед и тонове след 36 г.с.

# 668
Във Фейсбук страницата ще има онлайн отворени врати днес от 13ч.

# 669
Яна , на мен ми спряха Клексана още след 36 г.с. , и аз като теб много се притеснявах и за мое успокоение ми изписаха Натаспин / билков продукт / . Него го пиех до деня преди раждането . Искаха да има 24 часа преди епидуралната . Все пак при приемането ми пуснаха коагулация , която беше ок и всичко премина по план .
След това ми слагаха Фракси от тях . Нямаше липса в болницата , само по аптеките .
Успех и леко раждане !

# 670
  • Пловдив
Момичета, някоя, която е била при д-р Даниел Ставрев може ли да ми каже прегледът за разкритие дали е мануален или с вагинален ехограф? Във вторник ми предстои, в 37+6 г.с. ще съм.

# 671
По принцип разкритието се установява с преглед на шийката с пръсти. Не ми е известно да може да се направи с ехограф, без значение при кой лекар сте. Важното е да не се напрягате, ако сте спокойна и отпусната си е като стандартен вагинален преглед, леко неприятно просто. Аз във вторник също съм на такъв при д-р Георгиев, може да се засечем отпред. 🙂

# 672
  • Пловдив
По принцип разкритието се установява с преглед на шийката с пръсти. Не ми е известно да може да се направи с ехограф, без значение при кой лекар сте. Важното е да не се напрягате, ако сте спокойна и отпусната си е като стандартен вагинален преглед, леко неприятно просто. Аз във вторник също съм на такъв при д-р Георгиев, може да се засечем отпред. 🙂

Благодаря! Попитах, защото четох, че някои жени ги преглеждали с ехограф за разкритие. Там ще съм по обяд, дано не чакам много Grinning

# 673
Знам ли, с ехограф измерват дължината на шийката, но за разкритие не би трябвало.. Аз съм след 14 часа, дано да не чакате дотогава 😃 Успех и всичко да е наред!

# 674
  • Пловдив
Благодаряяя, подобно Blush

Общи условия

Активация на акаунт