Къде в Пловдив ??? - 92

• 34 800
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
  • о`майна лунна нощ е
Виждали ли сте накъде такъв чай?

Стана ми интересно - с какво е по-добър от домашно набрана лайка? Ще се оглеждам за него, но има ли някакви добавки, които го различават от нашата лайка?

# 226
Това е зелен чай с лайка. За съжаление къде има не мога да кажа.

# 227
  • о`майна лунна нощ е
Това е зелен чай с лайка. За съжаление къде има не мога да кажа.

Благодаря за информацията! Научих нещо ново за мен. Ще се оглеждам.

# 228
  • Пловдив
мернах го в един сайт този чай на цена 15 лв за кутийката ... няма наличност. 15 лв. за лайка, ще си замълча.
https://codcaffee.com/filicori-te-verde-camomilla-tea

# 229
  • Пловдив
За стандартно подстригване, без изсушаване, измиване на косата е екстра.
Моята овлажнява с пулверизатор косата.
Да, цената е нормална за подстригване, съгласна съм.
Скрит текст:
И все пак да отидеш с идеята да платиш за услуга, при положение, че косата ти е на два дни и и предстои измиване и да ме напръскаш с вода и да резнеш тук там за 15 минути и да те пратят по живо по здраво...ми не звучи ок.
Може аз да съм с погрешни впечатления, знам ли...И все пак ще заложа на сериозна препоръка следващия път.
Хич не ми е нормална цената 25 лв. за подобно подстригване. Аз за боядисване с моя боя, подстригване и изсушаване плащам 19 лв. Относно подстригването, има какво още да се желае от фризьорката ми, ама съм се примирила. Къдрава съм и много не личи. Иначе е перфектна като отношение и прави хубави прически. Когато ходя само за подстригване, предупреждавам ако искам И измиване. Ако намериш някоя добра в постригването, може да споделиш.

# 230
  • Пловдив
Самият коментар, който не носи никаква полезна информация освен сарказъм, е всичко друго но не и мълчание.

Чета всеки ден, пиша когато мога да съм полезна и подобно отношение за сметка на анонимноста ми е много неприятно.

# 231
  • Пловдив
Диалогът наистина е абсолютно безсмислен "плюе" се неизвестен човек, попитаха ви по-напред да споделите салон/фризьор, за да има смисъл от всичките ви коментари иначе са празни приказки.

# 232
Здравейте! Знаете ли къде в Пловдив мога да открия продукти на Импала? Много съм доволна от една тяхна основа-заздравител, но не ми се поръчва, че доставката идва по-скъпа от продукта и предпочитам ако някъде има да купя.

# 233
  • Пловдив
Здравейте! Знаете ли къде в Пловдив мога да открия продукти на Импала? Много съм доволна от една тяхна основа-заздравител, но не ми се поръчва, че доставката идва по-скъпа от продукта и предпочитам ако някъде има да купя.
Имаше преди продукти във Форума в ъгъла магазина, но скоро не съм ходила и не ми е от най-актуалните инфармацията.

# 234
Преди дни взех една евтина тяхна пудра от магазин на Ивис на ,,Иван Вазов,,. Може да разгледате сайта им , но избора е ограничен. Имаше някакви острилки, пудри не всички номера , червила не видях , май моливи. Не съм гледала за продукти за нокти на място. Предполагам из магазинчетата на Пешеходния мост или подлеза на Гарата също ще ги откриете , но скоро не съм търсила.

# 235
  • Пловдив
ЛЛ/педиатър +1 за д-р Краева

Кожен лекар - д-р Жанета Матева

Фризьор - Веси от New image

# 236
Диалогът наистина е абсолютно безсмислен "плюе" се неизвестен човек, попитаха ви по-напред да споделите салон/фризьор, за да има смисъл от всичките ви коментари иначе са празни приказки.
Не стана ясно към кого е насочен коментара ви? Моят въпрос беше именно дали бихте препоръчали добър стилист тук в Пловдив. Афектирана от услугата, която получих споделих чувството си на разочарование от един салон, който съм посетила. Фризьора е с дългогодишен опит и със сигурност си има своите доволни клиенти, не бих желала да поставям публично под съмнение професионализма му, но просто не е моя човек!
Та, затова попитах за мнения за добри такива, в случая не става дума за колорист, а само стилизиране и подстригване.

# 237
  • Пловдив
Без споделяне на име на никой не му е в полза коментара. Всяко нещо си има привърженици и противници - темата е точно за това, да се обменя опит.

# 238
Без споделяне на име на никой не му е в полза коментара. Всяко нещо си има привърженици и противници - темата е точно за това, да се обменя опит.
Отчитам забележката ви. Именно за споделяне на опит и добри впечатления ми беше въпроса Simple Smile Както и да е, когато имам положителен такъв - ще споделя и моя.

# 239
  • Пловдив
Аз препоръка за добър фризьор съм дала в темата. Но не е в посочените от вас квартали.
И пак казвам не е лошо да се споделят и тези, от които не сме доволни. Докато открия "моята" фризьорка, къде ли не съм ходила. Към момента и да споделя от кой не съм останала доволна няма смисъл, защото са минали десетина години от тогава.

Общи условия

Активация на акаунт