До ОКТОМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама! - Тема 15

• 46 655
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Момичета ама много сте тихи последните дни, особено днес. 😁 Очаквам следващата се похвалила с бебче! Още малко не остана!
Аз съм в 36г.с и всеки ден го чувствам като последен.

# 151
  • омъжена
И аз днес си взех документите за хоспитализация. И аг като ми пожела успех леко раждане да се обадя после, еми подкосиха ми се краката все едно ще е утре. Утре съм и в П.България да видим и там. Д-р Вецев ще е на разпит имам толкова въпроси. Браво бубамара за тоновете така да са добри. Днес доста работи свърших и в А1един час да взема смарт часовник на малката. Изобщо към 20:00чак полегнах. Кипя от енергия,но крака беше минал пак почна от жегите да ме боли.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 23:02 от sunshine1992

# 152
  • София
И аз днес си взех документите за хоспитализация. И ар като ми пожела успех леко раждане да се обадя после, еми подкосиха ми се краката все едно ще е утре. Утре съм и в П.България да видим и там. Д-р Вецев ще е на разпит имам толкова въпроси. Браво бубамара за тоновете така да са добри. Днес доста работи свърших и в А1един час да взема смарт часовник на малката. Изобщо към 20:00чак полегнах. Кипя от енергия,но крака беше минал пак почна от жегите да ме боли.
Утре ли си при Вецев?
От колко часа?

# 153
Явно вече ни е толкова тежко, че даже не можем да пишем 😂
Още нещо забравих. Въпреки че ми е стерилна МБ, ще слагам глобули докато родя. И така обратното броене започва, направо не мога да повярвам, че има десетина дни. Утре чакам майстори 🤪 Ще ви снимам скрина за бебето най-накрая 😁 После започва голямото гладене и подреждане. А мъжа ми иска да ходим и утре за количка. Голям маратон ще е. Ще се отчета после 😊 Спокойна нощ на всички момичета 🍀

# 154
  • омъжена
И аз днес си взех документите за хоспитализация. И ар като ми пожела успех леко раждане да се обадя после, еми подкосиха ми се краката все едно ще е утре. Утре съм и в П.България да видим и там. Д-р Вецев ще е на разпит имам толкова въпроси. Браво бубамара за тоновете така да са добри. Днес доста работи свърших и в А1един час да взема смарт часовник на малката. Изобщо към 20:00чак полегнах. Кипя от енергия,но крака беше минал пак почна от жегите да ме боли.
Утре ли си при Вецев?
От колко часа?
късно от 17:00

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 23:05 от sunshine1992

# 155
  • София
Моя час е за 20 ч
Пак ще слушаме тонове
35г. С съм от утре

# 156
Аз от лидл си купих сутиен за кърмачки и една рокля, това ми беше разходката за деня. Ако броим този ден като почти минал, остават ми 6 дни. Сестра ми днес идва и вика ти още ли не си родила🤦‍♀️, как ме дразни това. От 1.09 все това се повтаря, казвам им датата е 27.09, тази дата я сънувах,  те почват ама защо 27, каква е тази дата, защо не на 10,15,18,20 25, а точно 27. Ще родиш преди 27ми, това супер ме напряга, ако бебчо е решил по-рано няма да го спираме, но пък искам да си дочака датата, ще видим 🤷‍♀️
На големия датата също я бях сънувала 5.02, тогава аг искаше на 1.02, казах не, 5.02 ще е. След години едно нещо ми направи впечатление,  че от моята дата 18.09 извадим датата на таткото 13.07 се получава 05.02. Не знам, но вярвам, че щом ми се е появила датата на сън има защо, затова сега държа на 27.09, но Божа работа,  ще видим бебчо ще си хареса ли датата или сам ще си я избере. Така или иначе аз психически съм настроена и на план Б

# 157
Не знам, но вярвам, че щом ми се е появила датата на сън има защо, затова сега държа на 27.09, но Божа работа,  ще видим бебчо ще си хареса ли датата или сам ще си я избере. Така или иначе аз психически съм настроена и на план Б

Ох, чудя се какво толкова ми е позната тая дата още предни пъти като си я споюенавала и сега зацепих. Мъжът ми има рожден ден тогава Joy Да, съпруга на годината...
Толкова много неща искам да напиша и споделя с вас, но нямам сили в момента. Тази нощ не спах добре, да не кажа никак и през деня също не можах да дремна. Роднините ми вдигнаха кръвното днес и то буквално. Всеки нещо иска от мен да свърша, да направя за него, да го закарам, пък да го върна, пък по телефона да му обърна толкова внимание колкото на него му се иска и накрая изтрещях тотално и ги сиктирдисах всичките. Не знам какво си мислят тези хора, че като не ходя на работа и имам кола могат да ме ползват като личен асистент... Страшно съм разочарована и огорчена от липсата на всякакъв такт и съпричастност към състоянието ми. Даже съм решила до раждането да не общувам с никого!!!
Така! Утре съм на тонове за първи път. Надявам се всичко да е точно Blush

# 158
Оооо много е досадно това с роднини или приятели като почнат да питат -айде та айде!!
Аз на всички приятели съм казала ,че термина ми е ноември та да не ми приказват айде, пък и не съм си казала датата на никой. Суеверна съм и вярвам че това си е само моя работа (и на таткото) . Майка ми пък на мен одеве ми вдигна нервите .... звъннах й след лекаря и й казвам че ми казаха че мога да родя преждеврименно , при което ми казва"ааааааа не!!!!! Стискаш там и тва е!! Щи го стискаш ,няма да излиза" и аз се ядосах и затворих тел.
Как да стискаш ,лесно им е братче....  определено ме жегват някакви такива изцепки ,но не им мълча.
Трябва утре или в др ден да ида за козметика за бебето,памперси ,мокри къпри и такива неща .

# 159
  • САЩ
Snej, грижи се за себе си, не се занимавай с другите, пък било то и роднини. Малко остана, сигурна съм че имаш твои си неща за вършене. И аз съм си харесала 27ми като дата или 1ви октомври, но не знам дали ще дочакам.
Аз пък имам едно стягане между гърдите, много неприятно. Акушерката каза че ако нямам проблеми с дишане да не се притеснявам, но чувството е много неприятно, сякаш нещо тежко ме натиска. И бебка започна да ме рита високо горе, но чак до там не мисля че може да стигне. Днес приключих с работата и вече само ще почивам и ще се прготвям за появата и, 38 +4 съм, не остана!

# 160
Знаете моята история....таткото в 6ти месец ни заразя заради друга. Още помня думите му, които ми каза, а те бяха да не го търся повече и че детето едва ли не не е негово. Добреее, от този ден нататък аз не съм го потърсила,  събрах му багажа и го хвърлих в контейнера. И познайте...днес ми пише Честит рожден ден на патерици, човек като загубил нещо го оценявал...Моля?!!!!Моля?!!! Къде беше през цялата бременност? Сега се появяваш ей така, от нищото. Аз обаче най- спокойно му благодарих и му казах, че сина ми няма да носи неговата фамилия,  пожелах му успех в живота и му казах хубава вечер.  Точно сега ще ми се появява🤦‍♀️. Изнервих се пак😄 отиде ми спането

# 161
  • au bout du monde
Elmazche, добре си направила.

Viala, и моята майка би казала това, но не е с лошо чувство. ☺️ Не се впрягай толкова. Аз гледам да не й споделям много неща, за да бе се притеснява. Предният път не знаеше, че раждам и накрая й пратих снимка при свършен факт😁 на баща ми също. Той беше на язовира тогава и вика "получавам снимка на бебе и започвам да се чудя на кой е това" 🤣

Sbej, прави това, което ти се прави. Обясни им че не ти е добре и да не те закачат. Страшно нетактични хора има, дори роднини.

Flying_High, предната бременност имах една болка в гърдите, усещах я сякаш ми се чупят ребрата в средата между гърдите и то точно като легна на една страна. Какво беше това нещо не знам. Този път го нямам това оплакване.

# 162
Аз пък се събудих от зверски киселини и не мога да стоя в легнало положение. Май за тази нощ приключих със съня Sad

Елмазче, много добре си постъпила. И мен таткото преди няколко дни пак ме вбеси и спрях да му отговарям. Сега се сети, че искал да признава детето :/ За какво ми е? Цяла бременност само се чуди как да ме ядоса, стои без работа, грам не ми помогна в подготовката и пазаруването и сега изведнъж претенции, че това бил неговия син.

snej, и мен ме ползват за личен шофьор. Понякога си мисля, че ще взема да родя в тая кола. Днес ще я закарам да й сменят масла и филтри и мисля вече да понамаля карането, че усещам, че така контракциите се засилват.

Тези дни много ми тежи. Като постоя права и започва да ме боли ниско долу, отделно и контракции имам почти постоянно. В стаята ми са останали някакви неща за разчистване, а просто нямам сили и ма,ка ми само ме тормози, като повтаря "Ще дойде бебето и ние ще го посрещнем в кочина". Вече си го представям това бебе с тефтера как седи и отмята какво не съм оправила преди да се роди 😅 Легло има, дрехите са му изпрани, изгладени и подредени, ма видите ли тука има 2 кутии с някакви дреболии, които не знам къде да свра и вече е голяма драма.

Днес най-сетне очаквам превод на болничния и ще ходя да донапазарувам разни дребни неща и да донаредя багажа за болницата. Вие ще носите ли биберон и шишета с вас? Чудя се дали трябва да взимам.

# 163
La Libellule  , така е ама аз по начало съм си огън и бързо паля. А и тя щу трябва да идва при нас да пази баткото докато раждам.... за това иначе и тя е една паника . ..
 Elmaz , направо и яз се ядосах сега! Как не го е срам тоя?!?! Божее..... толкова тъга ти поднесе и стрес.  Присетил се .... ми че той след време може пак да си хване пътя някъде , и пак да реши да те остави.
 На такива вяра нямам аз ! А да не говорим колко си красива , тоя глупак направо цял диамант е загубил!

# 164
Като заговорихме за мъжете.. Аз не мога място да си намеря от нерви. Знам колко глупаво ще прозвучи, но искам да си го излея.
Снощи хванах моя да се самозадоволява. Легнала съм си и го чакам, а той си върши работата на дивана. И не е първия път, в който съм го хващала...до сега все ме наричаше “болна”, “психопатка”... не било вярно.
Хубаво, бременна съм, не изглеждам така, както бях преди 9 месеца, но някак си много наранена се почувствах в този момент. Хормони, ниско самочувствие, депресия... Направо съм срината. Имала съм преди години връзка, в която ми се случи същото и знам, че свикнеш ли по този начин (като него) вече се превръща в болестно състояние и трудно можеш да спреш.
Естествено ще си кажете, по-добре това да прави, отколкото да ходи по жени. Така е. Така си мислех и че ще бъде, ако разбера. Но в момента, в който се озовах в тази ситуация, направо ми се пръсна сърцето.
Ако не бях в 9-ти месец най-лесно щях да си взема куфарчето за няколко дни да ми се изчисти главата, ама знам ли с тази напреднала бременност кога и какво.... Не знам какво да правя. Вие в тази ситуация как ще постъпите? Много ми е обидно цялото това нещо, колкото и нелепо да звучи...

Общи условия

Активация на акаунт