До ОКТОМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама! - Тема 15

• 46 773
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Честит юнак, Елмазче! Да е много здрав и щастлив малкият Леон, а на теб бързо възстановяване!❤

# 646
  • София/Севлиево
Аз запазих във Фючър Хелт ,т.к.ми направиха хубава оферта като пациент на Афродита.
Утре ще ги проучваме точно тях. Иначе имаме оферта за друга фирма.
Може ли да споделиш за запазването? Кога и как се плаща, при условие, че още не се е родило бебето?
Имаш ЛС.

# 647
Честити бебчета да сте живи и здриви и бързо възстановяване !❤🍀💐

# 648
Покрай хубавите новини, аз да се оплача.

Имам две чисти стерилни урина и две микробиологии-с резултат Клебсиела.

По мнението на един АГ, въпросната бактерия, се свързва с уринарни инфекции, и по логика трябва и в урината да покаже че е налична.

И вече при втория резултат от микробиолията, ми предложи да взимам АБ за 5 дни.

По мнението на АГ от ЖК, тя пък директно ми изписа Полижинакс.

Колебая се много как да постъпя, тъй като и двете микробиологии ми ги взеха със такъв стерилен тампон, а аз на тези хич не им вярвам.

Вярвам повече на тези който взимат със спеклума и директно натриват на стъкълце…

Та в момента се чуде и направо ми се реве, защото хем не вярвам на микробиологията, хем не ми се пие АБ.Някак си вътрешния инстинкт ме кара да не го правя.

Нямам симптоми, освен по-често уриниране, което си го имам от 2-3месеца.

Отделно че с АГто което ще ми води раждането, се разбрахме горе долу след 10-15 дни да видим дали има някакви индикации да раждам.

Надявам се че ще ме разберете….

# 649
Елмазче да ти е жив и здрав големият юнак,много да те радва.А на тебе бързо възтановяване😘💙💙💙💙💙

# 650
Честит Леон 💙
Да е здрав,щастлив и борбен като майка си!
Бързо възстановяване,Елмазче,да минават бързо дните и скоро да се гушкате вкъщи :*

# 651
Уауууу, голям юнак!!! Жив и здрав да е, Елмазче и бързо възстановяване, че яка мама си трябва 🤗

# 652
Аз днес бях на преглед бебко 2800гр всичко е наред и даже направихме консултация с анестезиолог и оправихме документите за прием и остана до дата на секциото живи и здрави 2 сесмици. Хемоглобина ми е 99 и сега желязо ще пия и така вече съм под голяма еуфория 😍😊🍀

# 653
Честити да са Кристиян и Леон и много, много здрави🥰 А на мамите бързо възстановяване!

# 654
Честит юнак Елмазче. Интересно ми е да споделиш по последни данни преди раждането колко ти го измериха и дали отговаряше на реалните килограми Simple Smile
Живи и здрави да сте!

# 655
Sunshine 202 аз три пъти съм била на антибиотик по този повод и всеки път ми казват че е по-добре да пия антибиотика отколкото не .
Елмаз Честито!!! Голям мъж отгледан си родила ,браво на теб! Името му е Страхотно ,нека да е жив и здрав! Бързо възстановяване  на теб.
Момичета една по една взехме да намаляваме , аз вече се съмнявам ще остане ли някоя за октомври Grinning

# 656
Sunshine 202 аз три пъти съм била на антибиотик по този повод и всеки път ми казват че е по-добре да пия антибиотика отколкото не .
Елмаз Честито!!! Голям мъж отгледан си родила ,браво на теб! Името му е Страхотно ,нека да е жив и здрав! Бързо възстановяване  на теб.
Момичета една по една взехме да намаляваме , аз вече се съмнявам ще остане ли някоя за октомври Grinning

Аз днес бях на преглед и като гледам и слушам докторът какви ми ги говори, май май ще си изкарам до термина, та и след това Smiley
Никакви контракции и индикация за скорошно раждане, а терминът ми е след по-малко от 2 седмици.

# 657
Елмаз, честито! Бъдете здрави! На теб бързо възстановяване! Чакам да разкажеш как е минало като се почувстваш по добре! Ако имаш нужда от нещо пиши ми на лично в града съм и мога да реагирам!

# 658
Момичета,  знаете,  аз никога не съм вярвала много на тези измервания.  В 37.г с ми казаха,  че е около 4 кг. В 38 г.с и 3 дни пак ми каза, че бебето е голямо и има 4 кг.
Сутринта в 6 тръгнахме от Кърджали за Асеновград.  В 7:30 бях готова,  абокат, тонове и почна великото чакане. Преди мен имаше още една жена , тя щеше да бъде първа.  Някъде в 10: 30 нея я вкараха в операционната, в 11 беше готова, но операционната трябваше да се подготви отново, дезинфекция и т.н. Дойде анестезиоложката разпита ме подробно и в 12 без 5 легнах на масата.  Сложиха ми катетър,  подготвиха операционното поле. Пожелаха ми лека нощ и....почна моя ад, събудих се по време на операцията,  натискане,  бутане,  дърпане,  толкова ме болеше, а тръбата не ми позволяваше да кажа, че буквално умирам. Анестезиоложка през цялото време ми говореше Елмазче дишам дълбоко,  сега ще я извадим,  сега ще аспирирам слюнката и аз усещах всичко, отделно че корема ми се натискаше.  По едно време чувам Елмаз дишай дълбоко, сега ще натиснем малко корема...браво Елмаз ти майка герой, успях да кажа многоооо боли. Тогава чух как плаче моето момче....Елмаз отдавна не сме имали толкова голямо бебе. Аз очаквах да кажат около 4.100, като ми казаха 4, 700 и аз вече един реввв. Преместиха ме в реанимация,  обезболиха ме, тогава ми донесоха и Лео, целунах го, сложиха го на гърба, веднага засука,  аз естествено рева, толкова много време чаках този ден. Докторката ми бърше сълзите и ми вика душица златна...след това го взеха, а мен почнаха да ми включват банка след банка....чак сега вече мога да лежа без да де унасям. Сега утре ме чака зора, как ще стана. На всички, които чакат им пожелавам леко и безпроблемно раждане🤗🙏💙

# 659
  • омъжена
Честито Елмаз. Бързо възстановяване. 🙂 Добре дошли Кристиян и Леон.

Общи условия

Активация на акаунт