Къща около София - 3

• 82 277
  • 696
  •   2
Отговори
# 690
Здравейте,
гледахме къщата в квартал Селото на Костинброд. Дали има пролми с тока там.
Ще съм благодарна някой да сподели.

коя къща ако може да споделиш?

# 691
Здравейте,
гледахме къщата в квартал Селото на Костинброд. Дали има пролми с тока там.
Ще съм благодарна някой да сподели.
Мисля, че навсякъде в Костинброд има проблеми, ама напоследък не съм срещала някой да се оплаква. За с. Волуяк - много добро решение, да не кажа най - доброто - на 5 мин от София и Костинброд, спокойно място, много магазини в близост. Като градоустройство не е най - доброто според мен, но като отдалеченост от София и съседни градове е супер.

# 692
Побит камък, Нови хан (до Елин Оелин) някой има ли пресни впечатления: път има, но ми бяха казали за цигански набези и проблеми с тока.

# 693
  • София
помбер, зависи какво търсите и какво очаквате. Побит камък е вилна зона с всички произтичащи от това позитиви - по-спокойно, по-рядко населено, за бягство от големият гряд е перфектно. Но и негативи за постоянно живеене - няма транспорт, магазини, да не говорим за у-ще, ДГ, читалище, библиотека, услуги.

# 694
помбер, зависи какво търсите и какво очаквате. Побит камък е вилна зона с всички произтичащи от това позитиви - по-спокойно, по-рядко населено, за бягство от големият гряд е перфектно. Но и негативи за постоянно живеене - няма транспорт, магазини, да не говорим за у-ще, ДГ, читалище, библиотека, услуги.

За лятно време + ваканции на детето, училища и дг не ме интересуват. Интересно ми е какви са живущите, не са богаташи (тип Бояна, Драгалевци), но не и махалата.
Равно поле също ми го хвалят, но било яко ветрилник там. Имало някакъв голф клуб наблизо.

# 695
  • София
Ние ходихме преди години да гледаме в Равно поле, много зле беше положението (може сега да е по-добре), кал до колена навсякъде (препоръчвам по села и такива места да се ходи на огледи зимно време, когато се вижда вода, пътища в каво състояние са). Отделно 2009-та е имало опустошителни наводнения там и това много ни отказа, текло ли е вода веднъж, пак ще се случи

# 696
  • София
Само за вила и ваканциите, 100% препоръчвам селата на нашата община - Горна Малина! Simple Smile Спокойно, красиво, планинско, много по-прохладно от София въпреки почти същата надморска височина. Много бърз достъп по подбалканската линия София - Бургас, нов път Г. Малина- Байлово, а за всички останали села се отбива от републиканския път. Ние пътуваме всеки ден от Великден насам, 30 мин ни отнема до раб.място и
у-ще, и май няма и да се прибираме, поне до НГ. Simple Smile Пълна липса на кражби и золуми (за разлика от районите около Вакарел и Ихтиман). Направете си една екскурзия и разгледайте.

Общи условия

Активация на акаунт