Американски колеж - двадесет и четвърта тема

• 52 076
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
  • софия
Как да правят файнъли/ учат онлайн като има проблем с тока?

# 616
  • София
Как да правят файнъли/ учат онлайн като има проблем с тока?

За ученето онлайн - от вкъщи, както по време на локдауна, тогава и учителите преподаваха от домовете си. Файнъли обаче май не са правени дистанционно, поне доколкото съм запозната.

# 617
Ох, един човек ме разбра Simple Smile
Файнъли онлайн е имало миналата година и е било много стресово.
 Аз само за ДО питах, но моята девойка каза, че сигурно се изисква подготовка от учителите, нещата са им на училище и т.н.

# 618
  • софия
Част от учителите на 8. клас преподават и на по-големите.
За файнъли онлайн съм твърдо против. Миналата година беше ужасно.

# 619
  • Cobrs
Здравейте, има ли желаещи са се явят на SAT тази година? Четох, че изпитните центрове са няколко и не виждам Колежа в този списък. Някой би ли споделил малко повече информация.

# 620
  • Там, където мечтите се сбъдват
Здравейте, има ли желаещи са се явят на SAT тази година? Четох, че изпитните центрове са няколко и не виждам Колежа в този списък. Някой би ли споделил малко повече информация.

Синът ми се яви миналата година, беше в 9 клас, към центъра към Фондация Св.Кирил и Методий. Организацията бе под всякаква критика, то вярно, че не се знаеше, ще има или не покрай локдауните, но толкова трудно се комуникира с тях, че....не знам как ги търпят още. Ако има и друг център в София, моят съвет е да се ориентирате там.

# 621
  • София
За SAT се регистрирате сами през сайта на College Board. За София тест център не е АК, провежда се в 1 АЕГ. Колежът няма отношение към този изпит, така че се организирате самостоятелно.

# 622
  • Cobrs
Много ти благодаря, Призма!

За SAT се регистрирате сами през сайта на College Board. За София тест център не е АК, провежда се в 1 АЕГ. Колежът няма отношение към този изпит, така че се организирате самостоятелно.

# 623
Magrrat, дъщеря ми се записа, през сайта на College board. Има няколко места за София, тя си избра АГ.

# 624
Здравейте, преди изпита и аз имах дилема дали е необходима допълнителна подготовка за приемния изпит,  но понеже АК към онзи момент беше първо желание само на младежа, решихме, че няма да инвестираме в уроци нито средства, нито време. Младежът беше с голям опит в математиката, което се оказа плюс, но не беше писал есе и въпреки това се справи на доста прилично ниво, което ми показа, че добрата училищна подготовка е достатъчна без да има нужда от допълнителни уроци.
Разбира се, ако детето е от квартално училище, в което се изисква и покрива само минимумът от учебния материал, може би ще е необходима допълнителна подготовка.

# 625
  • Cobrs
Magrrat, дъщеря ми се записа, през сайта на College board. Има няколко места за София, тя си избра АГ.

Браво! За март ли се записа? Желая й успех! АГ като локация и за дъщеря ми е доста удобна.

# 626

Браво! За март ли се записа? Желая й успех! АГ като локация и за дъщеря ми е доста удобна.

Маграт, големият ми (вие също бяхте в 11. клас, нали) също се е записал през College board, но не си спомнял нито за кога, нито къде Grin
Откачам вече с тези двамата, наистина...

# 627
  • София
Маграт, големият ми (вие също бяхте в 11. клас, нали) също се е записал през College board, но не си спомнял нито за кога, нито къде Grin

Да си разпечата билета - задължително се носи, както и ЛК, моливи, гуми, одобрен калкулатор. Там пише къде, кога, с какво да се яви.

# 628

Да си разпечата билета - задължително се носи, както и ЛК, моливи, гуми, одобрен калкулатор. Там пише къде, кога, с какво да се яви.

Призма Kissing Face прекрасна и съпричастна както винаги! Нямам думи за благодарност към теб Heart Поклон!
Но отказвам да дондуркам 17-годишен "мъж". Да се оправя...

# 629
  • Cobrs
Моята щерка беле забравила да се запише. 😂 Иначе си разсъждава как щял да мине изпитът. Да е жива и здрава, не може да си събере главата през последната година.

Общи условия

Активация на акаунт