Американски колеж - двадесет и четвърта тема

• 51 998
  • 776
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Да не говорим, че "никой не си носи и ще ми се смеят."
Двама ще се смеят, трима не... Пожелавам и по-бързо да се отърве от това усещане :*

# 91
Добро утро😄
И моята днес се е навлякла прилично. Поло и риза. Отделно кожено яке.
В къщи ходи по потник и шорти. Не е зиморничава изобщо, но явно в АК си е студено. Питах я: проветряват, но не държат прозореца отворен през цялото време.
Чудя се има ли смисъл да се звъни в Колежа. От зор да ги опазят от Ковид ще ги уредят с настинка или нещо по-сериозно.

Утре май е CAS панаира…

# 92
Рали, едва ли има смисъл да се звъни по този повод.
Моята не се е оплакала, но тя е морж, още спят със сестра й на отворен прозорец Satisfied

# 93
  • софия
Ами ние сме уредени с хрема. С Ковид истерията си е вкъщи. По повода нито шкафче, ще пропусне днешното контролно по бел и още сума ти уроци. Нейна приятелка е по същия начин и тя.
Леко съм ядосана. Не е ходила гола със сигурност. Облича си се. Последно във вторник дори беше с леко палто.

# 94
  • софия
Върти се вирус някакъв. Вече няколко деца знам,  че са си вкъши заради лека “настинка”. Започва с гърло и голяма умора, на следващия ден е хремата. Имат ковид тестове -отрицателни са. Седят си вкъщи.
Бързо оздравяване на девойката , Звънче!
Шкафче пак ще вземете, не е проблем.

# 95
Да, два вируса вървят в момента, този с хремата и гърлото, и ентеро с повръщане и разстройство. Звънче, бързо да минава!
Половината ми колеги ги изкараха, при всички тестовете бяха отрицателни.

# 96
  • софия
Само сопол е. Няма гърло, няма Т, няма нищо друго и за това е по-скоро настинка, отколкото вирус.
Вирусът го мина началото на септември на морето.
Благодаря Simple Smile

# 97
  • Cobrs
Чух, че има карантиниран клас от днес. Казвам го само за информация и повишено внимание.

# 98
  • софия
а, то от втория ден едва ли не има карантинирани класове. Дванайстите класове още първата седмица се наредиха с два, малко по-късно и трети карантинираха.

# 99
  • софия
И миналата седмица имаше карантиниран девети клас.
Защо не ни изпращат информация?

# 100
Миналата година ни изпращаха съобщения за карантинираните класове, а тази още нищо. И си мислих, че нямаме такива в АК и се чудих как така остискваме без ковид ,... А то си имало. Сега, елективите като са от деца от различни класове, Как ли ще се провеждат ако някое дете е от карантиниран клас, а другите са си в стаята ....
За студеното, не ми се е оплаквал младежът.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 09:47 от kassii

# 101
  • софия
Девойката каза, че момчетата ходят по къс ръкав и къси панталони, а те - с якета и палта Laughing
Жените са от Венера, а мъжете от Марс Laughing

# 102
  • софия
Сега, елективите като са от деца от различни класове, Как ли ще се провеждат ако някое дете е от карантиниран клас, а другите са си в стаята ....
провеждат се без проблем, както и клубовете между другото. просто детето вкъщи е на камера, има си включена камера и в стаята.

# 103
Zvanche,
Бързо оздравяване на госпожицата❤
Online ли се включва в часовете?

# 104
  • софия
Не се включва. В часовете до момента са правили групови задачи и няма как да участва.
Учителите са ѝ писали какво да прави.
От утре ще има още един девети клас карантиниран. Днес са ги върнали. Не нашият.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 11:39 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт