Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Изчезването на Gabby Petito. Бихте ли арестували Brian?

 • 10 079
 • 283
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 12 510
В записа на полицаите тя е крайно разстроена, той е спокоен и се майтапи. Понеже той е с одрасквания, излиза, че тя е агресорът, но може да се е отбранявала. Заключил я е навън, докато се успокои.
Има в интернет видео, в което разговарят с полицията, защото са се карали на публично място и свидетели са подали сигнал. А данните за контролиращото му поведение са разказ на нейна приятелка. И да, ако не намерят Габи, спокойно може да поддържа версията, че тя го е напуснала и не знае какво е станало с нея. Защо обаче не могат да го арестуват, че държи, колата й, която е на нейно име? Вечерта, в която е трябвало да прекарат разделени (изискват го полицаите, след като разговарят с тях) са убити две жени на къмпинг на територията, в която и той се е намирал…
Само че ванът е неин, и ако са се разделили, би трябвало тя да се прибере с колата, пък той както иска.
За двете убити жени уж не били свързани случаите.

# 16
 • Мнения: 6 631
Егати съвпадението... Да му изчезне гаджето и да убият две жени в съседство. Държанието на този човек е супер подозрително, все едно крие нещо. Направо крещи, че крие нещо. Как ще я остави сама някъде и ще се прибере като пич... Или пък наистина е станала жертва на някой друг убиец и той пак се прибира с вана й като пич у дома...

# 17
 • Мнения: 445
Тя за одраскванията си признава без да я притискат даже, от там полицаите малко разглеждат господина като жертва… но като той сам си признава, че я блъскал в главата, не се скандализират много… и как няма да е разстроена, като той я заключва от собствената й кола и се опитва да тръгне без нея? След този разговор действително тя остава във вана, той се качва в колата на полицая и той го води до хотела. На 1ви септември обаче родителите му казват, че се е прибрал с нейната кола, без Габи. И в моите очи, това е достатъчно за поне интервю в участъка, но те са си го спестили.

  # 18
  • Монреал
  • Мнения: 1 377
  Прочетох доста за случая, той преди й е криел личната карта, портмонето, телефона, заключвал я извън вана, въобще всички признаци на насилник.
  И мен жена ми редовно ме заключва извън колата си и някой ми крие телефона през ден (ама после се сещам къде съм го оставил). Тези обвинения ми изглеждат малко извъртяни, още повече полицейската намеса е била заради агресия от нейна страна. В този случай обаче и двамата са свършени - днес откриха тялото на Габи, а Брайън едва ли ще види свобода. Убийството (даже и при самоотбрана) на русо момиче се наказва много свирепо в Америка, за утоляване на обществените страсти.

  # 19
  • Мнения: 6 631
  Тцтц, ужас... къде, как са я намерили?

  # 20
  • Мнения: 12 510
  В националния парк, където последно са били. Засега няма никакви подробности, съобщено е само, че е намерено тяло, отговарящо на описанието на Габи.

  # 21
  • Мнения: 445
  Цитат

  Убийството (даже и при самоотбрана) на русо момиче се наказва много свирепо в Америка, за утоляване на обществените страсти.

  Жертвата на OJ Simpson също беше руса и красива, ама останах с впечатлението че убиеца не беше наказан нито жестоко, нито леко. Убиеца на ДжонБенет и до днес не е ясен… Като цяло законите се манипулират от хитрите адвокати, не от обществото.

  # 22
  • соросоиден либераст
  • Мнения: 11 155
  А тя е страдала от Обсесивно-компулсивно разстройство

  # 23
  • Мнения: 2 346
  Тези обвинения ми изглеждат малко извъртяни, още повече полицейската намеса е била заради агресия от нейна страна.
  Което не изключва той да я е убил (при самозащита например или защото му е "паднало пердето"). Жалко. Поредната двойка, която вместо да се раздели, се тормози до смърт.

  # 24
  • соросоиден либераст
  • Мнения: 11 155
  Много е странно всичко

  Мога да си измисля няколко сценария, единия от които

  Може да са се запознали с някакви нарко- крийпита
  В някакъв момент да са я вързали и заплашили,
  че ще я убият, ако той не донесе пари и
  че ако издрънка в полицията ще намери само трупа ѝ

  Той се връща да търси пари и мълчи,
  но понеже нея я няма, всички започват да разпитват и
  историята гръмва по медиите

  Онези разбират, че е обявена за издирване

  И докато приятелят намери парите
  и тръгне обратно, тя вече е мъртва...

  бля-бля... Simple Smile  # 25
  • Мнения: 445
  Моята версия е, че за пореден път са си пробвали границите, имало е насилие, пречерняло му е и е съкратил живота й. До преди да намерят тялото по-скоро очаквах да излезе, че този път е успял да я заключи извън колата, пак в момент на умопомрачение я е оставил в пустошта и глада,жаждата или диво животно я е убило. Но по кадри от местоположението на трупа изглежда, че е била погребвана... Не вярвам да е планирано, но факта, че не само не помага на семейството и органите на реда, но и се укрива, за мен го прави изверг.

  # 26
  • Мнения: 4 022
  Аз не разбрах как така не са го разпитали, защото не искал да говори. Като те
  извикат при следовател, не си ли длъжен да отидеш и да дадеш показания?
  И според мен я е убил. Всички я издирват, той се прибрал най- спокойно вкъщи с нейния ван и не му се говорело.
  Цитат
  “Имате право да запазите мълчание. Всичко, което кажете, може и ще бъде използвано срещу вас в съда. Адвокатът ви може да присъства на разпитите. Ако не можете да платите за адвокатски услуги, ще ви бъде предоставен държавен защитник. Разбирате ли правата си?”

  # 27
  • Мнения: 12 510
  Трети, това ако си виновен. Ама ако си напълно невинен, защо да мълчиш? Чела съм, че според полицаи и следователи, ако човек веднага си намери адвокат, значи е виновен. Просто невинен човек не действа така.

  Роузи, много филми гледаш. Обикновено нещата са много прости.

  От записа на полицията тя има типичното поведение на жертва. Заключил я е отвън, тя е искала да влезе вътре, той я е блъснал, тя го замерила с телефона. И тя излиза агресорът. Мисля си, да я бяха арестували тогава, щеше да е още жива. Всички я описват като весело, жизнерадостен момиче,  а той е без приятели, не общувал дори със сестра си, ревнивец. Типичен профил на насилник.

  # 28
  • Мнения: 4 022
  Може, ама това не е достатъчен довод да осъдиш някого. Има държави в които могат да те приберат по подозрение и да те държат с години, но това не е редно според мен.

  # 29
  • Мнения: 1 005
  Това е поредният случай, който показва колко фалшиви всъщност са социалните мрежи. Изгледах влога, който Габи е направила на почивката. Изглеждат щастливи, обичащи се млади хора. А зад кадър са се крили караници, агресия, вербално и физическо насилие и накрая.. смърт.
  За мен е непонятно как може да убиеш уж любимата си, да я оставиш в средата на нищото, да се върнеш необезпокояван с нейния ван и да не кажеш и дума на родителите й.
  Жалко за момичето. Напуснала е работа, за да се отдаде на годеника си и това мечтано пътуване, което е довело до края на житейския й път..


  Профилът й в Инстаграм:
  https://instagram.com/gabspetito?utm_medium=copy_link

  Общи условия

  Активация на акаунт