Месец, два, три... АПРИЛчето годината преполови!

• 9 682
  • 349
  •   1
Отговори
# 90
деси, да, така се вари, ама по-дълго и пак остава леко джвакав - малко като спагети "ал денте"  Simple Smile а за попарата, аз не конкретно към тебе - по принцип - и аз на глас поразсъждавах малко  Simple Smile

успех с крушата, защото нас не ни разхлабва особено. то нас и слива не ни разхлабва особено, а тиква определено не и понася - газове има от нея  ooooh! какво да правя, ще трябва да въвеждам някоя от бифидус-кашите на блевит, но там пък май няма безмлечни, дали поне са с адапте или директно си е краве мляко някой знае ли? или ще метна направо овесена вода, нали глутена по принцип се въвеждал два месеца след началото на захранването, след десетина дни ще ги направим тези два месеца (как си отлетяха  Shocked ) а как ще я убедя да пие тази овесена вода е друг въпрос, ами че тя вода не пие  Thinking в оркестъра съм просто...

# 91
  • София
Филипа, честит рожден ден! Много щастие ти пожелавам!
Кафявия ориз увира по-бавно, затова трябва в повече вода да се вари - аз правих веднъж вече на Мати и доста добре стана! Деси, сложи оне още една чаша!
Ние се събудихме с температура 37,3, а сега е 37 гр! Тя още снощи падна, през ноща пак имаше, но не съм мерила - само го усетих топъл!
Ние също не се изправяме сами - само хванат за ръце се изправя на крака!
Вчера не съм му давала никакви твърди храни и сега се чудя дали да не го оставя и днес на кърма само!
Да ви питам - на тези, на които им дойде, колко и каквоим тече, че на мен едно такова тъмно  все още!

# 92
newsm59 Честит Рожден Ден ФИЛИПА! newsm67 

Вени дано да сте по-добре днес и да се оправяте:love:

# 93
Честит рожден ден, Филипа!  Много щастие и здраве ти желая!   

newsm59

Ема също не се изправя сама , а и трудно седи сама без опора, но и това време ще дойде.

Дано Дея скоро се появи с хубави новини и всичките и притеснения да са били напразно.

Данче, ти се сети за среща. Аз вчера бях цял ден сама , а и Борисовата ми е много по-удобна от Южния .

Вчера дадох на Ема за пръв път сиренце и много го хареса  eat. Първо и го дадох на трохички и после реших да го набутам в пюрето и там ми беше грешката - на последната лъжица и се догади от една бучица и върна всичко  #Cussing out
Деси, не вярвам да има толкоз значение какъв ще е сухара. Аз попарата я почвам другата седмица, ако я хареса давам , ако не - няма.

Мисти, благодаря ти много за снимката на Ема.  bouquet

# 94
Честит Рожден Ден, Филипа!!!

"Букет от нежни пожелания,
дарила бих ти с две ръце,
щастие и радост ти желая аз от все сърце!
Живот и здраве, любов и дълги дни
и нека с рози е окичен живота ти до старини!"

Здравейте и от нас!
Честито на всички месечковци,на всички празнували когато нас ни нямаше,честити ви първи зъбчета  Hug

Не знам от къде да започна,чудя се да разказвам ли,или да не ви натоварвам допълнително  Rolling Eyes
Трудно беше ,с много отрицателни мисли,случки,стресиране на малката  и много натоварващи моменти.
Засега е добре,продължаваме лечение вкъщи,бъбреците са добре,няма инфекции в бъбреците и пикочните пътища /за което съм много щастлива/,сега по лошото е ,че ми отказва да яде или ако хапне хапва по много малко,което означава ,че ако продължи така ще ни вкарат отново в болница  Tired ,отслабнала е ,бебе на 3 месеца в болницата тежеше колкото нея  Rolling Eyes както и да е,продължаваме с антибиотици,витамини и др.
Пазете ги много в момента върлува бактериална пневмония!

Видях,че обсъждате зъбчета-малката все още няма,макар че горните прозират на венеца,не се изправя сама,научи се само
когато и подадеш ръце да се обръща и да иска да я вземеш/протяга две ръчички/

Отивам да давам антибиотика и да я пробвам пак да хапне,после ще се включа

Последна редакция: нд, 29 окт 2006, 09:30 от Дея

# 95
  • 2 етажа над тавана
Дея, прегръщам теб и малката много силно, пожелавам ти много скоро да е напълно здравичка, да ви е подминало вече лошото и никога да не влизате в болница. Дано скоро започне пак да си похапва и от тук нататък да е едно здраво дете, което всеки ден да те радва с усмивката си. Hug Hug Hug

# 96
Дея, много се радвам че бъбречетата на малката са наред и най-страшните ти притеснения са се разминали. Дано сега бързо да оздравява и укрепва малката принцеса, а ти си истинска куражлийка, прегръщам ви и двете  Hug Hug Hug

# 97
здравейте и от нас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ФИЛИПА newsm51 smile3525 newsm51
И АЗ ДНЕС ЩЕ ВИ ПОЧЕРПЯ ЧЕ БРАТ МИ ИМА РОЖДЕН ДЕН И ОТИВАМЕ СЛЕД МАЛКО ТАМ
 cheers Wine Glass cook
Дея добре дошла и да се оправяте
приятен ден от мен

Последна редакция: нд, 29 окт 2006, 10:26 от petia_p_p

# 98
Филипа, Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти. newsm24

МTania, много сладък Мишо! Честити му 7 месеца!   bouquet
Честито и на всички месечковци, празнуващи вчера и днес.

Дея, да оздравява бързо малката сладурка. Praynig

# 99
4естит рожден ден, мила Филипа   bouquet  Желая ти много любов, zдраве и Щастие и да се сбъднат вси4ките и най Щури ме4ти  Hug

Дея, добре zавърнала се, и да се оправяте  Praynig  А каква е диагноzата всъЩност?

Захранването върви доста бавно като ви гледам вас. До сега съм му давала от зеленчуците само картоф, морков, ориз и тиквичка, а от плодовете ябълка и круша.

Не се притеснявай, ние сме оЩе по бавни  Mr. Green  За сега само морков, картоф и от два дена тикви4ки (в които има и ориz), та от към zелен4уците сме иденти4ни. Оба4е....никакви плодове.  Whistling

Таzи сутрин умрях от смях. Милена откри zърното на баЩа й  Mr. Green  И хубаво се нау4и да го Щипи  Whistling

# 100
Ей, момичета, супер сте, много благодаря за прекрасните пожелания! Hug
Черпя ви виртуално, макар да имам огромното желание да го направя и наяве Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  party023  cheers   food002  Wine Glass  beer2
Ние преди малко се върнахме от рожден ден, снощи за първи път оставихме детето на майка ми в нас и отпрашихме на една вила.След малко като го нахраним и заминаваме пак по семейни разходки, този път с него baby_neutralДовечера ще се събираме на ресторант с лични другари, въобще програмата е много натоварена Grinning
Дея, добре сте се завърнали!  bouquet Hug  bouquet
Радвам се много, че пак сте сред нас и се надявам скоро всичко да е зад гърба ви Hug

# 101
Мами едвам си изградихме режим с малката и сега съвсем с тва ново време се обърка Twisted Evil
Как ще го правя наново не ми е  ясно newsm78

# 102
  • София
Филипа, специални поздрави и тук във форума!
 bdbaloni baloni
Дея, добре дошли с малката! Дано всичко се оправи по-бързо! Praynig newsm51
Кг ще ги наваксате, споко! Wink
Мами едвам си изградихме режим с малката и сега съвсем с тва ново време се обърка Twisted Evil
Как ще го правя наново не ми е  ясно newsm78
Мимка, и малкият се движи по старото още  Wink

# 103

Дея, добре zавърнала се, и да се оправяте  Praynig  А каква е диагноzата всъЩност?

Rolling Eyes Ами взеха и слюнка от стомаха /така се казваше май  newsm78 / която показа някаква инфекция + пневмония вирусна,получи и разстройство със температура 39.5 лекуваме ,пневмонията със антибиотик/беше венозно в болницата,сега през устата/ и др. инфекция
тъпчем и с витамини,мъча се да и давам много течности понеже кръвта и е много гъста,искаха да и вземат втори път кръв от вената ,но аз не дадох,защото предният път и пукнаха 3 вени,една в главичката  Confused
Та засега е пневмонията,но лошото е отказ от хранене и разстройството,което поне малко овладях.

Благодаря за  пожеланията,надявам се да се скоро всичко остане зад гърбат ни,че е ужасно просто в болницата  Tired  

Мимка,на нас също много ни се промени режима,особено след болницата,но тя ще ти показва кога  е гладна

Последна редакция: нд, 29 окт 2006, 11:51 от Дея

# 104
Уф, така ме е яд на този режим, тъкмо и Преси си беше изградил и сега наново ConfusedДори го държах 20-30 мин след времето в което трябва да хапва, за да нагодим пак режима Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт