Месец, два, три... АПРИЛчето годината преполови!

• 9 678
  • 349
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте!
Честит ден на будителите!
Честито на празнувалите вчера и празнуващите днес!!!
Много пишете .....чета, чета...
Преско много хубава прическа са му докарали Peace
А изобщо много са ни хубави всички бебоци и мами тука Hug
Да се оправяте всички болни мами и мъници Heart Eyes
Цокаме биба все още, но му я бутвам аз като си налапа палеца или като му се спи...
Водата си я преварявам и скоро няма да спра...
Месното пюре аз дадох 1/3 от бурканчето за пръв път и смесих със зеленчуковото което вече си похапвахме... а другия вид след 7-10 дена го въведох Peace
Бюбхен за вятър и лошо време взех и действа добре 3пъти го мажа вече-не му става  лъскава и опъната кожата на носа и бузките а си стои мекичка...

# 301
Водата я преварявам, нищо че пие по десетина мимилитра след ядене.

Дуо бурканчетата са чиста проба реклама! Месото не е половината, на етикета пише колко процента е но се въртят около 10 - 15. Нито има как да извадиш отдолу, без да извадиш и отгоре  Rolling Eyes това е нещо като номера с дву/трицветаната паста за зъби или сините частички в праха за пране - това че нещо изглежда с повече компоненти от друго от същия вид (пюре, паста) не значи, че наистина е...

# 302
4естит праzник на вси4ки   bouquet

Ха добър ден,

болните бъъъърzо да се оправят  Hug

Мимка, иzведи я. У дома 4есто въzдуха е сух, особено сега преz zимата, когато е пуснато парното, 4истия въzдух Ще й се отраzи добре, стига да е добре обле4ена  Peace

Дея, стига с тия глупости, лоШа майка, яяяяя. Не можеШ да у4иШ едно дете на тия упражнения. То се у4и само, всяко дете си има своето темпо. Това, 4е се раzвива по бавно от други деца, не е покаzател zа интелигентност или др.  Naughty  Аz не у4а Милена на ниЩо и пак се иzправя в седнало положение, лаzи и т.н.  А пък имай предвид, 4е когато са болни, има стагнация в раzвитието, което се наваксва zа отрицателно време когато са оzдравели. Така 4е, няма какво да се притесняваШ  Peace

Мамо Маца  Mr. Green  попара нЕма тук, нито кисел, така и не раzбрах какво е то  Embarassed  Мерси zа линковете, сноЩи 4етох доста, но така и не намерих къде пиШе 4е до годинка не се zамества кърмене  newsm78  Милена става все по яЩна, иzяжда цял буркан (190гр) и иска оЩе  Crazy  Луда работа.

И аz съм мноооого zле със сладките работи, денем само с боклуци се тъп4а  Embarassed  Гладна съм, но все не ми се приготвя неШо истинско...и съответно килограмите не мърдат. Надявам се като проходи малката и като ти4ам по цял ден след нея, Ще се оправят неЩата малко  Praynig

Пресил е голям сладур, добре 4е се сватосахме  Mr. Green

# 303
  • 2 етажа над тавана
Аз да питам - на вашите малчовци зачервяват ли се бузките на петна от студа?
На Маги й стават петнисто червени, но като влезем вътре и се стопли й минава.
Ох, ще взимам кремче. Някой да има отзиви за кремчето на Нивеа за вятър и студ - това, което не съдържа вода? newsm78

Татянче, ще водим война за Преско - то се е видяло Mr. Green Нали и Маги си го заплю, та ще се води люта битка между нея и Миленка smile3532

# 304
  • София
Косата спря да ми пада, но пих хапчета.
Водата не преварявам от месец някъде само бутилирана за бебета давам.
Аз сега мажа с някаква мас за мазане 3грама 25лева #Crazy дано помогне, че имаче ще #2gunfire педи.
Мимка, какви хапчета?
А за какво я мажеш малката с тази мас? Уф, аз пак неразбрала  #Crazy

Свърши се със сватосването, сега почват войни за преразпределение  Mr. Green

# 305
Buble, на Яна от студа бузите й стават на малки пъпчици. Купих й точно на Нивеа кремчето и съм доволна, определено предпазва кожата й от студа Simple Smile

# 306
Бабълче, това да не е просто от кръвоносните съдове, на всеки човек се зачервява лицето в студа?

Деичка, каква лоша майка, я моля ти се! И аз не уча Вени на нищо, дори с възглавници не я подпирам. Ортопеда, който е един от най-добрите в София, ни предупреди изрично че ученето на детето да се изправя, пълзи или ходи е вредно за костната система и трябва да го пуснем "да пасе" по пода и когато от самосебеси (ега си думата, как се пише?!)  станат тези неща, тогава...

татянче,
кисела е сварени плодове разбъркани с нишесте  Sick какви гадни спомени имам от детската градина от това нещо... това за заместването никъде не го пише конкретно, и за се поизшашках и даже тема бях пускала в кърмаческия. ако ще даваш млечни продукти не е такъв проблем, но аз ще изчакам с млечните. пише обаче навсякъде (на СЗО в сайта) "еди-колко си храна плюс често кърмене" което си е същата работа. Особено ме впечатли това което пише в наръчника за рисковете от хранене с непълноценни храни като силно разредена каша, (тук домавям от мен - попара) и супа като самостоятелно хранене. В БГ майките като запишат децата на детска кухня, понеже от нея всеки ден се пада супа, ядене, десерт, и понеже нямат време или не им се играе да готвят, дават супата на обед а яденето на вечеря или обратното.  Shocked някои може би се сещат и добавят със супата белтъчна храна, но повечето които аз съм виждала просто бутат супичка със хляб на детето.

# 307
  • 2 етажа над тавана
Нуни, мерси за отговора. Май ще купя от това кремче. В най-лошия случай аз ще се мажа Mr. Green

Да питам кърмещите мами - вашите бебоци кротуват ли докато ги кърмите? Магикато почне да цока и хваща с 2 ръце цицата и почва да мачка и да щипе, като в същото време рита яростно с крака.
И още едно въпросче:възможно ли е от двете лъжички оризова каша, които вчера й дадох на обяд, да се е запекла newsm78 Ако е възможно, дали да ен взема да й правя каша от царевично брашно или от нещо друго - елда, амарант, киноа, просо, соя, дайте идея, ако знаете нещо по въпроса. Praynig

# 308
  • София
ЧЕСТИТО НА НАБОРЧЕТАТА -ПЪРВОАПРИЛЧЕТА МАТИ И СТАСИ И НА КРИСИ

по един за тях
а за мамите

от любящите ви съпрузи

от Анни

утре ще дам отчет за последния месец и отговор за захарта  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 14:21 от х_diabet_mama

# 309
ексче, айде де, къде изчезна Grinning

buble, кърменето ни е пълен цирк - започва да цока, с ръце ми дърпа косата или скубе своята, с крака рита жестоко, с венците ме хапе и в същото време се хили Laughing
За кашата не мога да помогна Confused

# 310
Само оризова каша ли си дала през деня и Ам, или и зеленчуци си давала.
Ни от оризовата каша не се запичаме, ако сме запечени от нещо друго и давам пюре от круша и сме готови Peace

# 311
Честито на празнуващите  bouquet

Мимка, ние се мазахме със същото , ами какво да ти кажа, дават го за 5 дни макс, но Симона 10 дни си влачи хремата. А нашето доки ни кара да излизаме навън с хрема, чистия въздух е по-полезен отколкото седенето в къщи. Естествено не трябва да духа.

Бубле, Симона се запече точно от толкова в началото. Смесвай я с разхлабващ плод според мен.

Моя хард сдаде багажа и си загубих снимките на Симона от последните 1-2- месеца Sad Изгубих и снимките от първа страница които бях запазила, да знаете

# 312
  • 2 етажа над тавана
Само оризова каша ли си дала през деня и Ам, или и зеленчуци си давала.
Ни от оризовата каша не се запичаме, ако сме запечени от нещо друго и давам пюре от круша и сме готови Peace
Само 2 лъжички каша, иначе сме само на кърма.

Бубле, Симона се запече точно от толкова в началото. Смесвай я с разхлабващ плод според мен.

Моя хард сдаде багажа и си загубих снимките на Симона от последните 1-2- месеца Sad Изгубих и снимките от първа страница които бях запазила, да знаете

Черепахче, не мога да давам плод - сега сме на чиста каша, заради коликите, които ни се върнаха от пюретата - писах онзи ден, че доки така препоръча - 10-на дни само каша - без плод, без зеленчук. И кърма, разбира се breastfeeding

Ей, това с харда е много кофти. Sad Да взема да си сваля всичко на дискове, че скоро не съм я правила тая хубавина, че не дай си боже и тука да стане някой такъв фал и отиваме на кино - то колко неща има на тоя комп, дето не съм ги нито архивирала, нито бърнала  Whistling

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 13:05 от buble

# 313
татянче,[/b] кисела е сварени плодове разбъркани с нишесте  Sick какви гадни спомени имам от детската градина от това нещо... това за заместването никъде не го пише конкретно, и за се поизшашках и даже тема бях пускала в кърмаческия. ако ще даваш млечни продукти не е такъв проблем, но аз ще изчакам с млечните. пише обаче навсякъде (на СЗО в сайта) "еди-колко си храна плюс често кърмене" което си е същата работа.

Аааа, кисела и ние Ще го пропуснем (не 4е имах намерение да давам, де)  Naughty 
То4но така, 4есто кърмене. Виж, по немската схема до годинка има само 2 беzмле4ни яденета, това са zелен4уците на обяд и беzмле4ната каШа. Ина4е се дава и една мле4на каШа и останалото е кърма. А ли4но аz кърмя и сто пъти ноЩем, та хи4 не се притеснявам 4е съм zаместила едно хранене. То кво zаместване е, най късно 2 4аса след това пак реве zа цица  Rolling Eyes  Както и да е, аz просто никъде не намерих един аргумент който да ме убеди, 4е до годинка не трябва да се zамества кърмене. Ако някой има иzто4ници zа това твърдение, да zаповядва  Simple Smile
Тук повтарят, 4е zахранването трябва да стане бавно, да се дава едно и съЩото преz една седмица минимум, zаЩото 4естото сменяне на хр. продукти водело до алергии  Peace  За това до ден днеШен съм въвела само морков, картоф, тикви4ки и  в тикви4ките има и малко ориz. Другата седмица Ще давам неЩо друго и след 10 дена Ще помисля и zа мле4на каШа.

Тоz ортопед ми харесва, каzва то4но това което и аz съм 4ела на много места и което практикувам. Милена е преz пове4ето време на zемята и стана доста подвижна, беz да съм правила гимнастики и упражнения (не ми е ясно какви са те дето ги правите?  newsm78 ) камо ли да съм я у4ила на неЩо. Ако оставим децата да се раzвиват сами, няма как да се навреди костната система zаЩото ТЕ zнаят кога е zряла, не ние. Не я държа дълго в Шеzлонга, стол4е и тем подобни, паяк и бънджи в моя къЩа няма да има, децата трябва да могат да се движат на воля и на беzопасно място (т.е. не на дивана или спалнята).

Улях се  Embarassed

# 314
Абе този колектор за урината как да го залепя после, че никой не ми обясни. Да го сгъна на две и да го лепна едно за друго ли?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт