💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 79 959
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 755
  • София
Според мен нарушението е че са убили кокошките или са взели нещо непозволено от резиденцията.Ще видим де,не ми е много интересно,ясно е че вкарват съспенс и монтаж.
Александър и Андрей в IG Live, в който разкриха доста неща зад кадър от предаването, потвърдиха, че наистина не били убили те кокошките. А и не вярвам наказанието да е за нещо, което вече сме видели. Нещо съвсем ново са измислили, но ми се струва прекалено да има две наказания - едно към цялото племе, и едно към участник. Ако от продукцията разпаднат жълтото племе, ще им е за първи път. Два сезона - все червените се разпадат.

# 1 756
  • Испания
Виктория е в "Събуди се".

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 10:46 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 757
# 1 758
  • London
Братоев сигурно ще напусне заради травмата в рамото, за това и всичко им е било черно. Но наказанието ще е отделно и това няма нищо общо. Вярвам ви, че сте видели добре, така че явно ще е от лагера на шампионите, дано не е Алекс, ще видим. Но определено тежки дни чакат шампионите и то в момент в който изглежда намериха победната формула.

Мдаааммм, продуцентите явно не могат да понесат, че Шампионите са толкова сплотени и успешни "на терен".

Ама то е логично, още като са определяли отборите е следвало това да е ясно. Изначално този отбор бе много по-силен от останалите два. Няма как да изплескаш само спортисти в един отбор, а в останалите домакини, учителки и Манита..... еми....

# 1 759
Скрит текст:
Братоев сигурно ще напусне заради травмата в рамото, за това и всичко им е било черно. Но наказанието ще е отделно и това няма нищо общо. Вярвам ви, че сте видели добре, така че явно ще е от лагера на шампионите, дано не е Алекс, ще видим. Но определено тежки дни чакат шампионите и то в момент в който изглежда намериха победната формула.

Мдаааммм, продуцентите явно не могат да понесат, че Шампионите са толкова сплотени и успешни "на терен".
Ама то е логично, още като са определяли отборите е следвало това да е ясно. Изначално този отбор бе много по-силен от останалите два. Няма как да изплескаш само спортисти в един отбор, а в останалите домакини, учителки и Манита..... еми....
Чисто статистически погледнато до момента в битките между три племена това не е вярно.
За съжаление статистиката не отчита "крампите" на Мани

След третата седмица:
Бойци - 2 победи (1T), 4 втори места, 1 трето място ( 7 играни битки ) ( 15т )
Приключенци - 3 победи (1T), 1 второ място, 3 трети места  ( 7 играни битки ) ( 14т )
Шампиони - 2 победи (1Т), 2 втори места , 3 трети места ( 7 играни битки ) ( 13т )

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 12:18 от Bengun

# 1 760
  • Испания
Виктория Чонева: Иска ми се жена да стане победител в „Игри на волята: България“. Подценявани сме, а има много силни жени този сезон

Вече станаха страшно досадни с това, че жена трябвало да спечели. Ваня трябваше да спечели миналата година. Тази година няма никоя, която би трябвало да спечели. Разбира се, продукцията винаги може да провъзгласи Тъ за победител. Тя е най-достойна този сезон.

# 1 761
И мен ме дразнят такива приказки. И не, няма толкова силни жени този сезон. Щом една Ваня не успя да спечели, не виждам как някоя мадама от този сезон ще успее. Дори Поли, която ми се струваше най-добра от жените, всъщност се оказа слаба ракия.

# 1 762
Поли е на нивото на Джери от миналата година според мен.
Елизабет би могла да се доближи до Ваня, поне на хартия има тренинг за това. Но за момента стои под радара.

# 1 763
Хора, Елизабет е пуснала стори и там почти в края se вижда Габриела в син екип??!!
Може и да ми се превижда де поне е бебето цяла нощ си прави парти в корема ми и почти не съм спала. 😁

# 1 764
  • London
Много зависи и какви игри ти дадат. Имам някакъв спомен, че на финалните игри миналата година просто нямаше никакъв шанс Ваня.... беше създадено за мъже.

Засега наистина кой колко може от сегашните жени е най-вече на хартия.... Принципно за мен лично не съществува по-тежък спорт от спортната гимнастика, така че Елизабет следва да е 5 обиколки пред останалите, но при все, че се е разминала с големия подиум не знам доколко отговаря на тези изисквания. Предстои да видим....

# 1 765
  • Испания
Хора, Елизабет е пуснала стори и там почти в края se вижда Габриела в син екип??!!
Може и да ми се превижда де поне е бебето цяла нощ си прави парти в корема ми и почти не съм спала. 😁

Това са им връхните дрехи. Зад нея Борис е със същото яке.

# 1 766
Не Трябва ли да са жълти в цветовете на отбора им хах?

# 1 767
  • Испания
Не Трябва ли да са жълти в цветовете на отбора им хах?

Не. Рядко ги обличат, но съм ги виждала. Ето тук Елена от средата на септември.

За мен Елизабет е лигава. Дори говори като малко дете. Според мен е въздух под налягане, но може и да греша.

Може ли да я познаете?

# 1 768
  • Козлодуй
Горнищата са сиви за всички отбори Simple Smile

# 1 769
Хм, това с Джуджи го чух и по времето на един от епизодите.
Бамби, Джуджи - Братоев ли е човека с имената ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт