💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 502
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 165
  • Испания
Този диалог много дълго продължава. Sob

Защото Симеон е много разоговорлив.

# 166
Може някой да го е казвал, но не ви ли прави впечатление, Симеон не проявява никакво любопитство относно етапа на играта. Много ми е странно.

# 167
  • София
В Резиденцията са и пак не им стига храната. Стоян прекалява за пореден път. Абдикирал бил Мартин.

# 168
Може някой да го е казвал, но не ви ли прави впечатление, Симеон не проявява никакво любопитство относно етапа на играта. Много ми е странно.
Няма начин да не е разпитвал Елия и Виктория за племената им. Просто не показват нищо, само по една минута рецитация за черепи.
Отделно вероятно Продукцията го държи на светло какво се случва в играта.

# 169
  • София
Е, какво любопитство да проявява, като има открит път към финалната права. Има кой да му снася новини...
Целият сегмент с този остров е пълен провал.

# 170
Тоя Симеон е толкова безидеен, безинтересен и тъп....

# 171
Стоян в лице ми е много неприятен

# 172
  • Испания
Тези се канят да векуват в резиденцията.

# 173
  • София
Скрит текст:
Този диалог много дълго продължава. Sob
И е СУПЕР изкуствен и изсмукан от пръстите на бездарни сценаристи.
И освен че Симеон рецитира всичко с еднаква интонация, паузите между изреченията и на двмата се състезават с тези в "Стъклен дом".

# 174
Е, какво любопитство да проявява, като има открит път към финалната права. Има кой да му снася новини...
Целият сегмент с този остров е пълен провал.
+100
Но в сравнение със сестринската драма дразни поне мен една идея по-малко.

# 175
Червените май ще ходят на реката, Стоян сигурно няма да си дава много зор на играта днес.

# 176
  • Испания
Дават го в понеделниците и ми все тая.

# 177
  • София
Стоян съвсем изтреще.
Дали не го е яд, че Мани вместо да го харесва и да му се възхищава му е контра и го дразни. Нешо друго ли е, ама го избива на агресия.

# 178
Улавям се, че се е случвало да реагирам като Стоян след стрес. Той иска признание, да се почувства велик, а те си говорят за пържоли…

# 179
Е той си е бияч на държавна работа, бие малките "ултраси" по стадионите и недоволните хора около президентството.

Общи условия

Активация на акаунт