💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 79 994
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Александър, противно на многото оплюващи го, незнайно защо, започва да ми става все по-симпатичен. Странна птица.

# 361
  • Испания
Скрит текст:
Когато предлагат наградата, не е ли само победителят там?

Скрит текст:
Да. Би трябвало. Но след края на играта първо дават наредени тримата, после Ралица и Димо говорят, гледайки вдясно, където беше Морунов. Както писах, може да е уловка.

Някой забеляза ли как си разпределиха спалните жените на Приключенците? Коя от трите дами е сама ?

Паулина е със Семира.

# 362
  • София
Не виждам смисъл отпадналият участник, особено в началото, да преборва отшелника. Ще го победи и ще стои сам да гладува и кукува не знам колко си време и пак с минимален шанс да продължи. Безсмислена  ми е тази част от играта.

# 363
  • София
Някой забеляза ли как си разпределиха спалните жените на Приключенците? Коя от трите дами е сама ?

Мдам, видях, видях. Миленка. Двете кобрички не я харесват нещо.
На мен Милена най-много ми харесва засега. Едно естествено, възпитано, добро момиче. Раздава се в игрите. Хубава е, скромна и говори правилно.

# 364
Май само Милена е сама в стая.
Семира-Поли
Валентин-Туджаров
Рабухчиев-Стратимир

Алекс не ме дразни. Много мрънка, но не е скатавка.

# 365
  • Испания
Имам чувството, че Милена има 50 зъба в устата си.

# 366
Морунов на мен ми е от топ фаворитите за краен успех в сезона. Но утре ще стискам палци на Валентин по технически причини Simple Smile
Хубав епизод гледахме днес.
Видяхме групите при сините.
Соня избухна с Плашилото, Мики Маус и Тенекиения човек. Дано само да не се мисли за Глинда, защото не е.
Посмяхме се с навигацията на всички навигатори.
Видяхме челния сблъсък на Братоев с пъзела. Лично според мен нямаше и сам да го нареди.
И завърши с мрънкането отново на Братоев и Алекс. Я изкарат седмицата на реката, я не.

# 367
Най-после играта на Мани- без вода и някой я води! Със затворени очи да не се уплаши от нещо. Сега остава да измислят все такива игри, в които някой я придружава Simple Smile
А при отшелника е ясно, че сами ще се предават като видят условията - по-зле от реката, без храна и огън. Можеше поне в някаква колибка да живее с малко храна. Така отиват, виждат и се оставят да ги победят. Според мен никой няма да се зори да победи отшелника, че да остане сам там.

# 368
Някой може ли да разкаже с няколко думи какво стана днес със Стейсито? А също и какво е казала Виктория на племето?

# 369
  • София
Счупен шиен прешлен. Бе с шина. Лекарите са и забранили да продължи участието си.
Виктория наби канчето на Паулина и Рабухчиев (на него му каза да не се води по акъла на другите, явно визирайки Поли). Поли чак се засегна и реши да провери какво мисли племето за нея, принцесата.

# 370
  • София
FireWithin666, има счупен шиен  прешлен и напусна.

Аз гласувах шампионите да отидат на реката и така стана. Интересно ли е как ще се развият там отношенията в мизерията.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 00:07 от Не се сърди, човече

# 371
Мерси, Diavolo и milasara!
Поли може да е много добра в игрите, но почна да дразни. Уж миличка и сладичка, но много мели, надува им главите и се разпорежда.

# 372
  • Sofia
Миленка. Паолина и Семира "топлят" взаимоотношенията си в една стая.

# 373
  • Sofia
Някой може ли да разкаже с няколко думи какво стана днес със Стейсито? А също и какво е казала Виктория на племето?

Стейси сподели, че има счупен шиен прешлен и ѝ предстои относително дълго възстановяване, затова няма да може да продължи участието си във формата. Останалите бяха доста разстроени, някои (като Габи) даже се разплакаха.
Стейси пожела на съотборниците си от племето на "Бойци"-те да печелят с чест и да се борят докрай.
Не вкараха нов играч на нейно място.

Виктория отправи упрек към Паулина, че понякога обижда и подценява съотборниците си, без да разбере. Каза, също така, че Братухчиев трябва да си изработи лична стратегия в играта и да не се влияе от манипулации. Пожела успех и на Туджаров, въпреки последните му няколко провала. Към другите, в общи линии, нямаше послание.
В последствие, Паулина недоволства, че е единствената, която е била "порицана" във видео-съобщението.

# 374
  • London
Идвам и аз, че ви изпуснах днес. Нова тема, ала бала.

Според мен ще спечели Валентин. Определено ме печели с това,че явно имаме еднакъв вкус за дрехи. Първо забелязах, че обича Томи, днес и с риза на Ралфи беше. Абе....идеалния ерген, момите да не спят.Stuck Out Tongue Winking Eye

Посмях се днес със Мани и със  загубения глас на Братоев. Радвам се, за Приключенците, нека видят малко живот и те. Стейси зле се е подредила, това с шията шега не бива. Дано вече е добре и няма хронични болки.

Шампионите може ли такава мизерия да оставят?Cold Sweat

А тази Елена имам усещане,че нарочно се хили. Влязла е не в ролята на Злодеида, а на жената на Жокера от един фантасмагоричен филм. Даже и същата прическа си беше докарала......😂

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 00:01 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт