💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 544
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 420
  • Испания
Слаб екип.

Още не са си сменили корицата във ФБ.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 11:25 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 421
И в мен остана чувството за нагласена битка, за да спечелят сините.
Много си е хубава резиденцията, е малко ретро са мебелите и обзавеждането е прекалено 'домашно' за такова предаване, но иначе е харна къщичката, на три ката с басейнче.

# 422
  • София
Прави ми впечатление, че игрите този сезон са много по-идейни и интересни от предходния сезон. Снощната игра ми беше много забавна, посмях се Simple Smile

# 423
# 424
Имам чувството, че хем ни занимават 70 процента от времето с драмите на племената, тип Биг Брадър, хем не успяват очевидно да покажат някои събития, които са важни за динамиката в развитието на взаимоотношенията.. как го постигат Grinning
Нарочно ...

# 425

И аз! Satisfied  Smile  Satisfied  Aquaman/y Satisfied

Силата на Неделчо е в иронията. Сега гледа и той епизодите като нас и се надсмива на себе си, съотборници и цялото подобие на Воля. Но е хубаво, че го е изживял, поглед от кухнята, както се казва.

# 426
Аз имам чувството, че Валентин виждаше, още докато взимаха нещата по терена... Някой друг като мен? Соня също, като си виреше главата към небето според мен се опитваше да види под очилата... Тоз нос сигурно ги е надигал Grinning

# 427
Всъщност той наистина доста уверено вървеше по терена.

# 428
  • Испания
Валентин не съм забелязала, но Соня я видях, че непрекъснато си вдигаше главата при нареждане на пъзела.

# 429
Прави ми впечатление, че игрите този сезон са много по-идейни и интересни от предходния сезон. Снощната игра ми беше много забавна, посмях се Simple Smile

И аз така мисля за игрите. Като изключим, че по традиция не са обезопасени, са доста добре замислено. НО, както винаги има едно голямо НО. Това, че червеният отбор е непълноценен заради Мани и липсата на един играч ги прави игрите неудовлетворяващи. Не мога да им се накефя, защото гледам само - как да избутаме Мани да мине, че да можем да продължим. Или казано по друг начин - състезанието е между 2 отбора, докато за 3-тия се надяваме да не умре заради Мани и да изкара късмет, че да могат да играят пълноценно.

# 430
  • София
И за мен игрите са най-добрите до момента от трите сезона.
Върти ми се в главата, че Ники Мартинов е помагал за тях... или съм го сънувала това?

# 431
  • Испания
Това беше писано. Сега ще го намеря.

„Всяка игра е мегаструктура от най-различни елементи, които не са виждани досега в нито един риалити формат. Аз съм бил и участник, и част от екипа на много подобни формати по цял свят, и мога да кажа, че топспециалистите в момента са в Царево и работят за „Игри на волята: България“. Мисля, че продуктът, който зрителите ще видят от септември ще бъде в пъти по-добър от всичко, правено до момента“, разказва Николай Мартинов за „Здравей, България“, който отговаря за изграждането на съоръженията и сигурността на всяка битка.[/b]

Той отговаря и за сигурността. А по-надолу в същи материал пише:

Медицинското осигуряване на участниците за трети пореден сезон поема д-р Витан Витанов и неговият екип. Общо петима лекари следят за здравето на воините и наблюдават всяка битка отблизо. „Тежките условия и времето оказват влияние върху телата на играчите. Най-често обаче става въпрос за по-леки случаи като крампи и схващане на мускулатурата“, споделя д-р Витанов. Лекарят добавя, че заради видимо най-трудните битки в предаването досега и репликата „Лекар на терен“ е почти ежедневие.

# 432
# 433
Аз снощи бях с главоболие и Т но видях Андрей,че го дадоха да спи,а преди това коментираше нещо за насекоми Wink,беше си там човека. Супер нагласена битка( по един или друг начин). Червените докато се оплакваха от липсата на в да и мръсните съдове и хоп дават ги да лапат 😳.

# 434
Не знам защо.......Симеон говори........така,но.......много ме.......напряга. Искам да.....видя разговор.......между.....него и......Мартин.
Туджаров снощи след разяснението защо е номинирал Виктория, заора дъното.
Стоян беше много забавен, как ходеше със завързани очи. Доста се посмях и на Морунов, как влачеше Манито Joy
Андрей за мен трябва да е победител, но не се знае сценаристите какво са решили.

Общи условия

Активация на акаунт