💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 087
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 170
Аз публикувах снимките. Сега върнах назад, но не видях Рабухчиев да носи подобен накит. Не видях кадър, който да го дава отблизо.

Съжалявам, че не е с хубаво качество, но това имах предвид. Гиричката е същата, няма другите дрънкулки.
Скрит текст:

# 1 171
  • Sofia
Аз пък харесвам Поли супер секси мацка е. Освен това се справя доста прилично в игрите а това че е кокетка и знае как да се налага и да си играе играта е само в нейн плюс. 😉.Да се сучеш около мъжете и да умееш да си играеш играта е съшо толкова добро качество колиото да си силен на арената.

Ами, тя, Поли, реално е силна дори и на арената. Засега ми е топ фаворит. Да видим по-натам как ще се представи. Стискам ѝ палци. Hands Plus1

# 1 172
Да се сучеш около мъжете и да умееш да си играеш играта е съшо толкова добро качество колиото да си силен на арената.
Факт. Надежда - Занев ми идва веднага в главата.

# 1 173
Е то голям килипир от преднина за бойците. С чучелото в отбора, просто няма смисъл човека да се хаби. Нали имаха преднина в някоя от предните игри. Просто докато не я махнат тая никаквица, няма смисъл от такива жертви.

# 1 174
  • Испания
Скрит текст:
Аз публикувах снимките. Сега върнах назад, но не видях Рабухчиев да носи подобен накит. Не видях кадър, който да го дава отблизо.

Съжалявам, че не е с хубаво качество, но това имах предвид. Гиричката е същата, няма другите дрънкулки.
Скрит текст:

Благодаря, но пак мисля, че не е. По-дългото е микрофонът, а късичкото, според мен, е на синджирче. Ако е гиричка на Рабухчиев, е бяла. Тази на Симеон е черна и е закачена на връв.

Скрит текст:

Както и да е. Няма значение.

# 1 175
Не знам, ама аз искам другата седмица да гледал дуел Братоев-Мани. Да видим чия игра ще нацели продукцията.
Братоев кога се е състезавал активно, преди 20 години може би? Абсолютен тюфлек, никакъв спортен хъс и издръжливост няма в него. Да го сложат да води новините, че и без това не млъква.
Братоев е на 33г. Все още се състезава активно и последната му шампионска титла е от миналата година. И точно в него има доста спортна злоба и хъс. Това разбира се няма връзка с ИВ, но и не се представя точно по описания начин. С Алекс са доста добри откъм закачки един към друг и са забавни.

# 1 176
Хайде отговори ми кой нанася по-голяма щета на племето - Морунов като не има даде някоя и друга минутка преднина или Неделчо с това че пази Мани ( и то за да може да ползва гласът и за свои облаги - гласуване срещу опонентите му )
А защо се стигна до там Неделчо да пази Мани? Абе, хора, вие май задружно сте пропуснали епизода, в който Стоян заяви, че няма да номинира Соня и Морунов.

# 1 177
Доволна съм от сините номинации, двамата, които са ми най-анти от отиват на битка, дано отпадне син. Милена взе правилно решение къде да даде гласа си, не е конфликтна, а и Паулина, и Стратимир много остро реагираха. Достатъчно ѝ е, че са я нарочили за гонене, няма нужда и да ѝ вгорчат остатъка от престоя. Ако утре е планирано да е битка на задкулисните стратези, от червените ще са Неделчо и Соня.

# 1 178
  • Испания

А защо се стигна до там Неделчо да пази Мани? Абе, хора, вие май задружно сте пропуснали епизода, в който Стоян заяви, че няма да номинира Соня и Морунов.

А, нееееее. Два пъти писах, че всичко започна от Стоян и не мисля, че той така го изпляка толкова рано. Просто е бил посъветван. И резултата го гледаме вече толкова време.

# 1 179
  • Брюксел / София
‘Начи “удоволствие” е да се гледа Мани: няма игра, която да е нейната и няма орган, който да не й се обади / заболи, освен тези дето са й ги извадили Simple Smile
Чудя се до излизането й от формата дали ще има поне една игра, в която да покаже нещо друго освен пълна неспособност и бездарие.
Мн са ограничени повечето бойци: Соня ги върти на малкия си пръст.
Морунов е силен играч, но е изключително наивен, на Стоян не му се занимава с интриги, Неделчо също е добър играч, но неспособен да играе социална игра, за Манка е ясно: тя за нищо не става, войникът е мебел. Изобщо кофти за Морунов, Стоян и Неделчо като играчи, но социалният елемент също е част от играта, а те хич не го владеят.
Искам елиминационна Братоев и Мани: многокомпонентна игра с плуване, баланс, издръжливост, една задачка от таблицата за умножение и пъзел с 10 парчета накрая. Ще бъде епично: ех, мечти!

# 1 180
А, нееееее. Два пъти писах, че всичко започна от Стоян и не мисля, че той така го изпляка толкова рано. Просто е бил посъветван. И резултата го гледаме вече толкова време.
Ами няма да се учудя, ако баш сам си го е изпляскал, защото няма две мнения, че от тях тримата той е най-неумният...по-любезно да го кажа.

# 1 181
Сончето си плете интригите и настройва Бойците един срещу друг. Ако отпадне, Неделчо ще се успокои.
Поли е яка мацка и играе доста добре, но е дразнеща. Има голямо его, което беше засегнато като я номинираха. Не вярвам, че ще отпадне, а и смятам, че й е рано. Туджаров обаче може да си ходи.

# 1 182
  • София

Игри на волята: България (23.09.2021)
Сезон 3 Епизод 16

Линковете, са без реклами и се отварят в чужбина.
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

# 1 183
Искам елиминационна Братоев и Мани: многокомпонентна игра с плуване, баланс, издръжливост, една задачка от таблицата за умножение и пъзел с 10 парчета накрая. Ще бъде епично: ех, мечти!
[/quote]
Това е садистично . Играта ще продължи до края на сезона , който ще бъде удължен поне с месец. Другите участници ще са си тръгнали от скука, умрели от глад , и постъпили в психодиспансер . Накрая ще им дадат да си поделят наградата , само и само да се махнат

# 1 184
Поли да си ходи. Отива при Симеон и да завърти пред него сини очички. Да, но той директно ще я изпрати да спи на плажа сама. Това са само мои мечти. Предполагам, че ще номинират Соня и тя ще е при Симеончо. И тогава.......
Ще ми хареса Братоев да отиде при червените. Ще стане мазало. Тогава ще видим кой колко ще издържи в сезона Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт