Перилни препарати и омекотители - 67

• 44 732
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
При мен Ексел Гела_а не мирише на нищо ...
Наистина ли? Не мога да повярвам.
Грам аромат не остава ...
Уърпула унищожава всякакви аромати ..

# 91
  • Sredets/Burgas
Здравейте! Скоро не съм писала тук - някой има ли проблем с Персил за цветно прах...
Пролетта дрехи изпрани с Персил и прибрани в гардероба след седмица-две добиха мирис на застояло. Смених препарата за пране и нещата се оправиха.
Пералнята е редовно почиствана, не пера с течни и не ползвам омекотител. Гледам Програмите да са дълги - не ги съкращавам.
Да и при мен е така точно с Персил прах за цветно. Simple Smile Мислех, че си внушавам...
И не просто на застояло, аз усещам нещо като на оксидирана мазнина.
Иначе ароматът от пакета ми е най-любим от всички прахове, които имам или съм ползвала.

# 92
  • София
Аз пера цветно само с Персил прах и никога не е имало такъв проблем. Според мен е възможно да се появи, ако дрехите са прибрани леко влажни. Или гладени с пара и прибрани веднага.

# 93
И при мен го има това с прах Персил за цветно, който иначе ми е любим. Ама и пералнята ми вече остарява и си мислех, че е от нея, т.к. рядко сменям перилния препарат.

# 94
Т.е. остатъчният аромат има общо с пералнята. Разбрах.
Както споделих тези дни, моят проблем е, че купувам прах Персил, но не от официалния внос, и почти не усещам аромат, но пък изпирането е без забележки. Момичетата тук казаха, че проблемът не е в мен:satisfied: Може и да е внушение някакво, но като че ли праховете, а и течните препарати за цветно са една идея по-ароматизирани от тези за бяло/универсалните. Наблюденията ми са от Ариел и Персил.

# 95
  • Русе
Имате ли наблюдения към Персил от Турция?
Прахообразен. Пера сега със Савекс обикновен май за цветно. Не успях да намеря в града Савекс Платинум и за това то взех този... Ами не изпира добре. Преди това пробвах и Омо и той също си оставаше дрехите с петната...
В чуденка съм какво да купя вече🤷🏼‍♀️
Съобрази ли дозировката? Не съм прала от 10 години с турски Персил, но имайки предвид Омо-то, което имам в момента минимум 200 мл. прах трябва да сложиш.

# 96
Може и да е внушение някакво, но като че ли праховете, а и течните препарати за цветно са една идея по-ароматизирани от тези за бяло/универсалните. Наблюденията ми са от Ариел и Персил.
За мен пък е обратното ...

# 97
  • София
В Лидъл има тази седмица промоция на Омо. Зная, че принципно не харесвате официалния внос, но тези са надписани на немски или пак не стават?

# 98
Това Омо е нисък клас . Официалния внос е много по_добър .

# 99
  • Бургас
Аз пък точно от официалния внос на ОМО съм доволна. Лидълския не съм пробвала, но и не смятам да го правя.

# 100
  • София
Не чета редовно темата, за което се извинявам, но съм останала с това впечатление - че официалният внос не го долюбвате.
ОК, благодаря.

# 101
Доколкото съм разбрала, лидлското Омо е различно от това, предлагано в Кауфланд и Билла. Все са официален внос.

# 102
Не чета редовно темата, за което се извинявам, но съм останала с това впечатление - че официалният внос не го долюбвате.
ОК, благодаря.
Това е Омо, предназначено за немския пазар, а в Германия това е нисък клас прах. Наистина не пере добре.

# 103
  • София
Това е Омо, предназначено за немския пазар, а в Германия това е нисък клас прах. Наистина не пере добре.
Да, впоследствие се сетих за таблицата в началото на темата. Малко акъл, ама навреме да ти дойде... Stuck Out Tongue
Ще видя Ариела в Кауфланд.

# 104
  • София
ОК, благодаря.
Тъкмо обратното. Много е добър. България е в ЕС и праховете, предлагани тук, особено на гигантите Хенкел, Procter & Gamble и Unilever са на европейско ниво и качество. Кои са те, може да се види на първа страница, в таблицата.
А що се отнася до паралелния внос, доста често се предлагат продукти, които са купени от промоции тук и там, с изтичащ или изтекъл срок на годност, за което трябва много да се внимава.

Общи условия

Активация на акаунт