Перилни препарати и омекотители - 67

• 44 835
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Забравих да изразя възхищението си от Персил мегаперли , то бялото можело да бъде бяло Joy

# 541
А каква е идеята прахът да се слага в барабана, а не в чекмеджето? Кое е предимството?
Аз си го слагам в чекмеджето. Няма опасност да изтече, ако съм пуснала отложен старт, ще се разтвори по-добре, ще измие чекмеджето и маркуча, по който върви към барабана. Моята пералня, като и всички останали, пуска вода през чекмеждето, взема праха, но после сваля сместта в един контейнер под барана, където ги смесва добре и чак после качва сместта към барабана с дрехите.
Течният препарат и аз не го изливам върху дрехите. Ако ще пера на момента с него, го слагам в чекмеджето и спускам преградката, ако ще пера на отложен старт, го сипвам в една мека чашка и го слагам в барабана, така че да не разлива докато чака пералнята да тръгне.

# 542
  • Велики Преслав
Смесва ги да!!!!
На някои машини предпрането им е директно в барабана.

# 543
  • На изток от Ада
От понеделник в Лидл ще има цветоулавящи кърпички dr.Beckmann , 44 броя за 6,99 лв.
От днес до неделя цветоулавящите кърпи на Формил са 2 лв , за 24 броя .
Само че на Формил свършват светкавично.

# 544
От понеделник в Лидл ще има цветоулавящи кърпички dr.Beckmann , 44 броя за 6,99 лв.
Не те разбирам ? Нали са 24 броя ?

# 545
  • Варна - Черна гора
Не те разбирам ? Нали са 24 броя ?
Бързо свършва наличността в магазина.

# 546
Аз друго си помислих ..
Не съм проверила дали ги има ..
Имам 2 опаковки К2r , по 40 броя , но пак не бих отказала поне 2 опаковки Формил .
Ако ли не , ще взема Beckman

# 547
Сутринта минах през Лидл и си взех 2 бр. от кърпичките Формил. Имаше заредено доволно количество.

# 548
  • Русе
Сутринта минах през Лидл и си взех 2 бр. от кърпичките Формил. Имаше заредено доволно количество.
Дано навсякъде е така и при нас да има и утре, че вчера ММ ходи да пазарува 3 неща му поръчах, но кърпичките забравил. Ама суджук си купил Rage

# 549
  • София
Бях чела по други форуми, че на някои хора им се появяват кафяви петна след пране по някои дрехи. Е, случи се и при мен, вече за 3ти път! Нямам обяснение, прилича на котлен камък, поне отлагания с такъв цвят имам в чекмеджето и не се махат с търкане и стандартни препарати (не съм пробвала такъв за котлен камък) . Пералнята ми е чистена скоро, водата е мека, течност за балончета не е ползвана. Омекотител ползвам рядко, то сега зимата се налага по-често, заради пуловери и полар.
Петната си избират памучни дрехи, за проклетия две са на мъжа ми, който все гледа с насмешка на моите "познания" в прането. 😞
Не съм ги третирала и препирала още. Иска ми се да разбера от какво се получават.

# 550
  • София
РРР, дай снимка да видим.

# 551
  • София
Това са петната, за които писах по-горе.

# 552
PPP, много странни петна, наистина!
Какви перилни препарати ползваш като марки? Къде сушиш - в сушилня машина или проснати върху нещо?

# 553
Подобни петна ми се получиха веднъж, след като ютията ми буквално "изплю" варовик. Не я бях почиствала отдавна. Безпроблемно се изпраха. Освен да накиснеш чекмеджето в оцет или разтворена лимонена киселина, или специален препарат. Да не би оттам да се отлепват парченца варовик. Почисти след това отново пералнята.

# 554
  • София
PPP, много странни петна, наистина!
Какви перилни препарати ползваш като марки? Къде сушиш - в сушилня машина или проснати върху нещо?
Пера с прах - Тео Бебе за бяло и Персил за цветно. От време на време омекотител Денкмит Ултрасензитив. Суша в банята, но това няма общо, петната се появяват след пране.
Ще пусна почистване пак.

Общи условия

Активация на акаунт