Перилни препарати и омекотители - 67

• 44 154
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
От акрилна боя не. Може би ако не е засъхнала. Имаме поне 5 летни роклички които са така съсипани с точици акрилна боя.

# 676
Ами ще го носи така панталона.
Ефектно стана Joy

# 677
Ариел за цветно 40 пранета на 12 лв. в Била - с Ленор и без. Купих си Simple Smile

# 678
  • София
В Кауфланд не видях да предлагат препоръчания тук Savex Platinum. Исках да видя цена и грамаж.
Решила съм, докато не изхарча запасите от перилни препарати са не купувам нови. Simple Smile

# 679
  • Ст Загора
Savex  platimum уж е спрян , но да кажат и други.

# 680
Савекс Платинум наистина изчезна преди време . Наскоро видях в един ДМ , кутии за цветно , но не се сетих да видя кога е произведен . Беше на 5.60 , 18 пранета , около 1300 грама .

# 681
И в нашия квартален има Савекс Платинум...нз колко точно е...но мисля, че Blueberry е права 5 лв.и нещо е...като цена, а кутията му изглежда като на Ариела 18 пранета.
Вчера в Кауфланд случайно попаднах на рафтовете с перилни...Персил 32 пранета, дето го купувам за 13.90лв., в К. 20.99 лв🙃🤔. Не 2, 3 лв. Разлика...ами цели 7...

# 682
В Кауфланд малко не познават парите за много стоки, включително и перилни препарати.
Аз ползвам Савекс в торба - не пише да е Платинум...

# 683
Само в кутия мисля, че се предлагаше Платинум. Остана ми за 1 доза:

Ароматът му много не ми допада, иначе добре изпираше.

# 684
  • София
Каквото е останало по мрежата, това е. Спряха го.

Писах ли, че много харесвам парфюмните перли на Била, синята капачка. Не мирошат много хубаво в опаковката, но на пране са страхотни и издържливи много време. Ползвам ги за кърпите, след седмици миришат на тях (прибрани в затворена ракла)

# 685
  • Пловдив
Да разбуня духовете Simple Smile с въпрос...дали ползвате Калгон? Вчера като почиствахме филтъра на пералнята намерихме отлагания от котлен камък и се замислих...

# 686
  • София
Ние не ползваме, но в София водата е мека. Никога не съм виждала отлагания нито по ютията, нито каната за вода, нито кафемашината. Ако видя, че се натрупва и аз бих се замислила..

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 15:16 от Госпожа Лаленце

# 687
  • Пловдив
Да разбуня духовете Simple Smile с въпрос...дали ползвате Калгон? Вчера като почиствахме филтъра на пералнята намерихме отлагания от котлен камък и се замислих...

Да,всеки път,задължително с праха за пране слагам и Калгон.

# 688
  • Пловдив

Да,всеки път,задължително с праха за пране слагам и Калгон.

вътре в барабана ли?

# 689
  • Пловдив
mystik,да-вътре в барабана слагам и Калгон-а и праха за пране,но дозирам праха като за мека вода,а не като за умерено твърда(според статисиката за нашия град).

Общи условия

Активация на акаунт