🎤 Гласът на България - сезон 8

• 34 431
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
  • София
На мен не ми хареса. Не звучеше нежно, както би трябвало да е тази песен. С друго можеше и да им отвее главите

# 271
  • София
На Марта с Куин ...защо не се обърна никой...а на джуката да.
А Дара с разляканите ц..и и физиономия едва го издържам...
И аз се чудя защо никой не се обърна на това изпълнение на Love of my life на Queen. Странни физиономии правеха мъжете от журито сякаш им беше гузно и неудобно, че според сценария не бива да се обръщат на нея.
ахаам...ето защо не го следя вече...
Иначе има потенциал.

# 272
  • IC 1101,Abell 2029
Наистина е много добър  Еугент Бушпепа. Много по-спокойно и плавно я изпълнява от Денден, но предполагам, че разликата идва от факта, че е студиен запис.
Друго е да излезеш с цялата си сценична треска пред абсолютно непознати публика и жури.
Слушам песента с рок настройка и ми допадат, и крясъци, и дрезгавини в тембъра, и фалцети.
Впрочем всеки, способен да изпее тази толкова трудна песен, има моето уважение.
Абе,няма какво да се лъжем.Разликата идва от това че Бушпепа има завиден вокален диапазон,докато Денден няма такъв специално за тази песен в оригиналният й вариант.Когато няма достатъчно диапазон във висините се получава крещене и дране.Не казвам че Денден няма талант достоен дори да спечели "Гласът" но трябва да му се подбират добре песните за неговият диапазон.Когато става въпрос за мъжки вокален диапазон и контрол се  сещам за Джони от миналогодишният австралийски All Stars на The Voice с един чудесен кавър на любима песен.

# 273
  • DE
Това да не е някаква вариация на чалга песен Thinking

# 274
Точно така. Май е на Анелия.

# 275
  • DE
Не пя много добре това момиче, няма глас за тая песен. Като я чуя винаги се сещам за едно много любимо изпълнение когато Джеси беше в гласа на ЮК.

# 276
  • София
Браво на момичето. Личи си, че си има всичко - и хубаво, и пее, и добре възпитано. Като сложим една до друга Симона и Дара, втората изглежда като от зората на чалгата.

# 277
Много ми хареса Симона. Напомни ми Йорданка Христова като глас и емоция.
Прекрасно момиче.

# 278
Хареса ми Симона. И песента харесвам. Като я чуя се сещам за изпълнението на Емилия Валенти.

Девойчето с песента на Джеси Джей пя вярно, но толкова. Нищо впечатляващо.

# 279
  • София
Само на мен ли ми се струва, че има някакво напрежение между членовете на журито? Специално между Галена и Дара. Преди повече се забавляваха, лигавеха, смееха, а сега даже не се и поглеждат. Разменят някакви 2 - 3 думи, колкото да кажат нещо, но не е, както беше преди

# 280
  • София
Кой е този Меди? За първи път го виждам.

# 281
  • София
И аз за пръв път го чувам, но песенна ми хареса. А не слушам такава музика

# 282
# 283
  • София
Звучи като чалга, Галена му се хвърли на врата. От типа на Азис като глас и звучене.

# 284
  • София
О не, много далече е от Азис. Азис не е глас, а гласище - този му е изцяло извън категорията

Общи условия

Активация на акаунт