🎤 Гласът на България - сезон 8

• 34 416
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • До сърцето...
Само още не са хукнали да  утешават разплаканите.
Е, нали двете квачки ходиха да утешават някого преди няколко предавания.

Чакам последният за днес участник, по традиция е най-готиния.

Алжиреца ме усмихна и ми вдигна настроението.

# 256
  • IC 1101,Abell 2029
Това за 10-те секунди е голяма идиотщина и дали не е български патент.Какво става ако се забави повече?Отпада ли?

# 257
  • София
Последната дама днес се представи блестящо.

# 258
Защо журито всеки път е с едни и същи дрехи. Не мога повече да гледам тоалетчетата на Дара и Галена Rolling Eyes

# 259
  • Испания
Всичките кастинги в един ден ли са ги направили? Че гледам все са с едни и същи дрехи и грим.

Не са в един и същ ден. Във всички държави са с едни и същи дрехи, защото не ни излъчват изпълненията в реда на записване.

Абсолютно убедена съм, че имат предварителна информация за участниците.

# 260
Целият кастинг е сниман за един ден сигурно. Едва ли е повече. Излишен ангажимет за сигурно 100 допуснати участника с по 3 минути песен.

# 261
  • София
Днес не ги следя.Май са по-слаби участниците от предишните вечери.Някъде в началото днес,Галена иска да я избере участник.Опитвайки се да го прикотка изцепи нещо в смисъл,че нямала такива добри участници в нейните отбор и той така щял да блесне.Open Mouth Rolling Eyes
аз сефте гледах няколко... кажете няколко добри от предните вечери?

# 262
Не им помня имената,но наистина тази година са доста.Спомням си физиономии,но не и имена.Силен сезон се очертава със...съмнителни тренери.Заслужава си да се гледа по-натам,като мине кастинга.

# 263
  • София
На Марта с Куин ...защо не се обърна никой...а на джуката да.
А Дара с разляканите ц..и и физиономия едва го издържам...

# 264
  • София

Гласът на България - сезон 8, епизод 6 (17.10.2021)

# 265
  • Испания
Кастингът не е сниман за един ден. Всеки може да си прави каквито иска интерпретации. Само този сезон три пъти отговарям на въпроса за дрехите. Следя формата и в други страни. Навсякъде е така.

Ивелина има хубав глас, освен това изпълни нейна интерпретация на "Песен за Червената шапчица".

Андон добре се представи. Не мисля, че беше за влизане във формата.

Пак да кажа: коректно е, когато не изберат някого, в края на песнта да се обърнат всички и да кажат защо не са се обърнали, какви грешки са допуснали кандидатите и така ще им помогнат. Само у нас треньорите не са обръщат, гледат тъпо, все едно са напълнили гащите.

Ива Ралчева я познавам отнякъде, но не знам откъде.

Махрез и голям сладур. Как пита дали ще има так-так! Има излъчване човекът и без да пее.
Изпълнението му беше прекрасно, интелигентно и музикантско. Със сигурност ще го слушам многократно. Чужденец се представя с наша песен, а нашите "умници" ще се скъсат да пеят чужди парчета.

Изпълненията на Махрез успокояват, пренасят през поляни, гори и морета. Слушах със затворени очи, за да не гледам маймунските мимики на двете кифли.
Това момче е находка.

И след него... чалга.

Илин има интересен тембър и разпознаваем глас.

Гинка ми хареса. Много смел избор на песен на Лили Иванова.

# 266
Харесаха ми алжирецът и Илин, излъчва много позитивизъм и топлина това момче. Интересно ми е какво ще покажат по нататък Габриела и Николай.
Последната жена ми дойде твърде соц.

# 267
  • IC 1101,Abell 2029
Днес не ги следя.Май са по-слаби участниците от предишните вечери.Някъде в началото днес,Галена иска да я избере участник.Опитвайки се да го прикотка изцепи нещо в смисъл,че нямала такива добри участници в нейните отбор и той така щял да блесне.Open Mouth Rolling Eyes
аз сефте гледах няколко... кажете няколко добри от предните вечери?
Еми то това за "добрите" е малко относително.Зависи кой с какви критерии е и най-вече каква база за сравнение има.За някои някой може да е добър,а за други да не е нещо особено.Аз имам големи очаквания от Станимир Маринов.Вчера можеше и по-добре струва ми се,но изглежда е позагубил форма.От това което чух досега във формата,качеството му на таланта за мен е на по-високо ниво.Любо знае за възможностите му,а надявам се да знае и как да го направи фаворит.

# 268
  • DE
И чуждите треньори натискат бутона с крак. Това говори само, че не могат да измислят нещо оригинално, а копират  други треньори. За мен е пълна глупост, не са интересни, не са забавни, общо взето тъпотия Grin
Едно хубаво изпълнение от гласа на Германия миналата седмица на Duncan Laurence - Arcade.

# 269
На Марта с Куин ...защо не се обърна никой...а на джуката да.
А Дара с разляканите ц..и и физиономия едва го издържам...
И аз се чудя защо никой не се обърна на това изпълнение на Love of my life на Queen. Странни физиономии правеха мъжете от журито сякаш им беше гузно и неудобно, че според сценария не бива да се обръщат на нея.

Общи условия

Активация на акаунт