🎤 Гласът на България - сезон 8

• 34 116
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • IC 1101,Abell 2029
Не,Георги Бенчев си пя самостоятелно.Квартетът от мъже който се сформира в X-фактор бе "Белканто" който доколкото разбрах сега се подвизавал в румънският X-фактор.

# 451
  • София
Рая е при Цитиридис.

# 452
  • Варна и...духом на Босфора
Смайлисче-Оля,Велина,Жени...четвъртата на Лечев коя е?

# 453
Цитат
Англичанинът също отпадна по същата причина - пя по-добре, обаче нашето момче имаше по-правилното поведение на сцената. Макар, че лично на мен такова поведение не ми допада, обаче менторите явно това си търсят.
Много ме е яд за британеца.Толкова са различни с разтропаният от Шумен,който иначе също ми допада.Не е честно,нарочно да ги слагат в дует.Според мен на този етап трябва да избираме между хора с еднакви възможности и стил.Така няма да има един вид дублиране.
Не следях всичко в неделя.Стори ми се,че в нкой от отборите видях индонезиеца.Нали по-миналата неделя си тръгна,или аз нещо бъркам?

# 454
  • Испания
Смайлисче-Оля,Велина,Жени...четвъртата на Лечев коя е?

Оля е втората, Велина - третата, Жени - четвъртата. За първата се жени на 19 години, но не знам как се казва.

Китаристът на ФСБ Иван Лечев има в актива си четири брака. В момента актуалната г-жа Лечева е актрисата Жени Александрова. Двамата се запознават на снимките на риалити шоуто "Music Idol 2" през 2008 г. Там Жени е беквокалистка, а Иван е поканен да свири. Възрастовата граница помежду им е 17 години. Връзката им е скрепена и с раждането на сина им Константин, който през август ще стане на две години.

Лечев става младоженец за първи път малко след като навършва пълнолетие. “Нямахме време дори да развалим отношенията си. Просто беше недомислица и аз съжалявам, че това момиче незаслужено си го отнесе”, казва години по-късно китаристът. „Поправителният” е с мулатката Оля от „Трамвай №5”.

От нея Лечев има син Иван, който е на 26 и работи в Глазгоу, Шотландия.

Под №3 в брачните приключения на Лечев се нарежда красивата Велина. Съюзът им трае 14 години.

Тук

# 455
Мернах в реклама за шоуто на Рачков тази неделя, ще гостуват победители от риалитита от минали години, ще има и от Гласът - Стилияна си я спомням, като, че ли имаше и други.

# 456
  • Sofia
Чу ми се,че и Радко ще е там.

# 457
  • Испания
Съобщават: "И победителите от различни реалити формати: Богдана, Стилияна, Кристина и Радко". Сакън да не кажат "Гласът на България" и "България търси талант. Стилияна е победител в първия сезон, Кристина /трети/, Радко /четвърти/, Богдана е от "България търси талант" /първи сезон/.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 08:15 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 458
  • София
Защото са от друга телевизия ли?
Снимка-закачка с Даниел и част от друга бг група, по повод промоция на втори албум на неговата група.

Пак казвам, че се чудя какво търси в този формат, при условие че си има кариера.

# 459
  • Испания

Да

# 460
Снимка-закачка с Даниел и част от друга бг група, по повод промоция на втори албум на неговата група.

Пак казвам, че се чудя какво търси в този формат, при условие че си има кариера.
Не знам каква кариера има, но хора като мен го забелязват едва сега и на мен например много ми хареса. Всъщност много от отпадналите ми харесват и отпаднаха незаслужено - Стилиана е една от тях, англичанинът също, Георги добре че го откраднаха. Всъщност Борис и Георги бяха наистина битката на титаните, много се изкефих и на двамата. Не мога да реша кой ми харесва повече. Гледам формата може би за първи път и съм изненадана какви бисери имаме у нас, какви гласища и как липсата на шанс в кариерата и  в живота не им дава възможност да се разгърнат и да успеят.

# 461
Цитат
Гледам формата може би за първи път и съм изненадана какви бисери имаме у нас, какви гласища и как липсата на шанс в кариерата и  в живота не им дава възможност да се разгърнат и да успеят.
Тази година са много силни и е още по-трудно да блеснат.И аз това си мисля,че шанс си трябва в този живот.Разни момчешки дуети,а и не само, с посредствени възможности са звезди у нас.
Информацията за Лечев е доста стара.Синът му от Оля вече е на 33год.

# 462
  • Испания

Информацията за Лечев е доста стара.Синът му от Оля вече е на 33год.

Знам, че е стара. Публикувах я само заради имената.

# 463
  • София

Участие в друг формат, но мисля че беше преди повече от 2г, нищо че така излиза на клипа.

# 464
  • IC 1101,Abell 2029
Нещо от вокалните двубои в US което си заслужава да се чуе...Обичам такива спектакли,особено когато са с участието на изпълнители като Wendy Moten.Тази жена е класика и поне за мен е от най-вероятните финалисти.Песента на Стинг така променена е страхотна и забележете,няма и грам от дуетно пеене.Така всеки в пълна степен има възможност да покаже на какво е способен.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 00:54 от alex_bg

Общи условия

Активация на акаунт