🎤 Гласът на България - сезон 8

• 33 777
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Тази година има много силни кандидати и много смотано жури с поведение и стил-клоунада.Жалко!

# 61
  • IC 1101,Abell 2029
Така е,жалка история предполагам отвсякъде,затова и не го гледам.За сметка на това от няколко дни в реплея ми е това трио,което е едва второто им трио в цялата им история на формата.Първото също беше супер.

# 62
Аз продължавам да се кефя на участниците, няма такава пъстрота и такъв талант. Дори и тези, които не обръщат столовете ми изглеждат доста колоритни и се забавлявам на участието им. Но жените от журито - дъно. Дара да престане да крещи така като дивак за щяло и нещяло, горкия Лечев, сигурно ухото му е заглъхнало.

# 63
  • София
Много, много добри гласове има тази година.
Галена беше права (само дето трябваше да говори само за себе си и за Дара) - че чак било неудобно те да ги оценяват. Много ми е смешно как чак се изненадва когато някой избере нея за ментор. Явно разбира, че мястото й не е там.

# 64
  • София
Гледате ли?
Галена много ме дразни, голяма лигла.

# 65
  • DE
Мил дует на момчето с майката, но не може ли той да участва Thinking

# 66
  • София
Аз не помня момчето от предното му участие, но ми хареса. Майка му не особено. Ще отпадне веднага.

# 67
Волена я помня от х фактор. (дали не участва и в Големите надежди) Още тогава викаше така. Мощен глас. Е, сега вече обработен.

Габи (на която не се обърнаха) я следвам в Ютуб. Много ми е симпатична. Не е УАУ певица, но прави приятни миксове. Постоянно я подканваха да участва в Гласът, Дори не предполагах, че е толкова малка.

# 68
  • София
Волена ми хареса доста, но се разочаровах като избра Галена.

# 69
Ами, сори ама... на тази песен не бих се обърнала. Дори не ме впечатли изпяването. С друга песен можеше да изпъкне повече.

# 70
  • София
Още една на която Галена ѝ е идол. Тези млади момичета акъл имат ли. Оф, чалга.

# 71
  • SF
Галена колко гаменски се държи... Кракът кръстосан по мъжки, ама като мъж, който ще играе карти върху щайга, а не който ще оценява певци по телевизията.

# 72
Я,па Любчо!Аз очаквах момата да изпее ''Притури се планината''.Всички се обърнаха докато пиша.Ти да видиш.
Добре,че не се обърнаха на девойката от Шумен.Прекалено голямо самочувствие без покритие.Изобщо не се притеснявала,ама накрая се притеснила.
Какви череши?Сега е сезонът на смокините и сливите.

# 73
"Отбор Галена" стана толкова силен, че това девойче ще бъде премазано.

# 74
  • София
Я, Никеца.

Общи условия

Активация на акаунт