🎤 Гласът на България - сезон 8

• 34 116
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Голяма изненада - Георги да избере Галена!
Защо да е изненада? На нея по устните ѝ се четеше "ще спечелиш" още преди да натисне бутона за крадене.  Докато Любо след това му каза все едно "при мен има още много като теб".

# 406
  • София
Лечев ме трогна със сълзите си.
Би трябвало отдавна да е обръгнал на трудностите на тези избори, но не е. Което означава, че е много по-голям Човек, отколкото изглежда. Винаги много съм го харесвала. Много.

# 407
И според мен Галена наистина го искаше в отбора си, личеше си , че го хaресвa.

# 408
Аз харесах много повече Георги, пее без да се напъва. Борис се дереше, за да го докара. Да, Галена каза точните думи.
Трябва му по-голямо самочувствие.

# 409
  • Бургас
Айде, айде...ако толкова му пукаше за шьофорчето на Лечев, щеше да го изправи с някой по- слаб.  И Любо с неговото: "Имам много момчета като теб в отбора си ", естествено, че ще имаш, с тоз "уклон" към момчетата...

# 410
  • Lost in a fairytale ...
Аз харесах много повече Георги, пее без да се напъва. Борис се дереше, за да го докара. Да, Галена каза точните думи.
Трябва ми по-голямо самочувствие.
100% моето мнение е това и много ме издразни Лечев с изказването, че след като е чул какво казаха се обърнал на 180 градуса. Според мен Георги е по-добрият певец, другия ми беше по-скоро позьор- в пеенето и маниерите като цяло. Голям напън, голяма драма.

# 411
  • DE
Георги пя по-добре. Има чист ясен глас с добър диапазон, другия се дереше. Само с тембър не става.

# 412
Да, прави сте, че стратегически е добре, че Георги избра Галена. В нейният отбор ще му е по-лесно да върви напред.
А песента в оригинал е:
https://youtu.be/BVyi6Dl071Y

# 413
Аз мисля, че не я избра стратегически, а я избра заради емоционалното изказване, т.е., си я избра със сърцето. Повярвах на казаното от нея. Тя наистина смята, че той е Гласът.
Любо не се бори изобщо. Направо нищо не каза Smiley с това: Има много силни изпълнители като теб в моя отбор и ще паснеш (нещо такова).

# 414
Значииии, с всеки дуел ще му е трудно на Лечев - отбора му е убийствен. И аз се радвам, че Георги остана. Двамата бяха наистина страхотни, но гласа на Георги е по-чист и звънък, а и диапазона е по-голям, и определено беше по-добрия
Много добра вечер беше днес
Гледам не сте обсъждали Симона, та да си кажа аз - не знам защо с такава злоба и хъс излезе на дуел това момиче. Другите двойки все, като дует пееха, а тя направо на война си излезе. Много лошо впечатление ми направи, а и явно и менторите са го усетили това. И въпреки, че имаше по-хубав глас се радвам, че не продължи

# 415
  • София
Шеки, се е явил в Гласът?!Предполагам  е при Лечев?
https://youtu.be/dvuA9BrB8Gg

# 416
  • До сърцето...
И аз съм от харесващите повече Георги. Пя по-леко от другия (Борис ли беше), но скромността му му попречи да остави Лечев в правилното положение (да не се върти на 180 град).
Попадна на човек, който го искаше и го оценява, радвам се. Дано да е за добро.

# 417
  • София
И двамата бяха много добри според мен. Лечев обаче като че от преди това беше решил, когато ревеше - "някой трябва да помогне на това момче, не може да кара такси".. явно не е усещал, че ще му 'помогне' той.

# 418
  • София
Гласът на България - сезон 8   епизод 8 (31.10.2021)

.

# 419
Трябва му по-голямо самочувствие.
Напълно подкрепям. Георги пее с много повече емоция,  макар и двамата да се справиха добре. Борис се дере от първия ден, тогава пак го превъзнасяха- справи се прилично, без да е уау. Много пауър вкарва, а гласът му не достига за този напън и се получава дране.
Съжалявам, че отпадна момчето от Англия.

Общи условия

Активация на акаунт