🎤 Гласът на България - сезон 8

• 34 107
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • София
От 2 седмици го следя - Иван и Никеца дует ли са или са по отделно явили се? Мнооого яки

- има ли го видеото с коментарите на журито и продължиха ли или днес ще се разбере?

Скрит текст:
Аз харесах много повече Георги, пее без да се напъва. Борис се дереше, за да го докара. Да, Галена каза точните думи.
Трябва му по-голямо самочувствие.
Напълно подкрепям. Георги пее с много повече емоция,  макар и двамата да се справиха добре. Борис се дере от първия ден, тогава пак го превъзнасяха- справи се прилично, без да е уау. Много пауър вкарва, а гласът му не достига за този напън и се получава дране.
Съжалявам, че отпадна момчето от Англия.
Хмм, кофти факти чета в коментарите:
Цитат
Krasimir Kalushev
преди 5 дни (редактиран)
Евала на Георги! Великан! Лечев постъпи много тъпо като ги наговори тия неща! Георги нарочно не искаше да се прави на жертва и да говори тъпи клишета как това му е мечтата и не иска да кара такси вече, защото това щеше да е несправедливо и нарочно казано, за да се прави на жертва и да го изберат. А момчето си иска да го изберат на база това дали са му харесали пеенето или не! Много тъпо от страна на Лечев, че и взе да му говори, да го мъмри и т.н. Георги има горчив опит от риалити формати и затова си мълчеше през цялото време - не искаше да говори за “мечти” и “личен живот”, а само да пее! И избра Галена, защото Любо Киров преди време го изгони от Х фактор на финалната права мисля - точно на къщата на съдиите! И беше ясно, че няма друг вариант освен Галена! И мисля и се надявам, че с този избор снощи надменния Лечев загуби първото място и го даде на Галена!

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 11:57 от Starrydream

# 467
Оказа се, че това за Хфактор и Любо не е вярно. Друг Георги е бил там.

# 468
  • София
В нашето издание има ли кънтри изпълнения? на астралиеца не му намерих целия клип... иначе имаше един в САЩ много прочуствено изпя нещо американско - мисля беше военен, не успях да го намеря, май беше в Талантите.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 12:37 от Starrydream

# 469
Оказа се, че това за Хфактор и Любо не е вярно. Друг Георги е бил там.
Уви, и Костадинов е бил. И аз не го помня, но сега издирих участието в къщата на съдиите и го намерих. Георги Костадинов е. Отпаднал е. Георги Бенчев е продължил. Но май в две различни години са участвали.

Добре че не избра пак Любо. А и Галена добре си го примами.

# 470
  • Испания
Колко хора от формати отпадат! Трябва да линчуваме съдиите ли? Това е несериозно.

# 471
Не става дума да ги линчуваме. Просто предисторията от Хфактор прави избора на Галена за треньор още по-логичен.

# 472
  • Пловдив
От първия миг, в който запя, аз бях много впечатлена от Георги. Харесвам го и като поведение. Според мен избра Галена, защото усети, че тя искрено вярва в него. Според мен направи правилен избор.

# 473
Аз също много харесах Георги. И въпреки, че  Лечев ми е любимец от треньорите, мисля че направи грешка като не го избра, само защото другия беше по мотивиран. Добре, че Галена открадна Георги и ще продължим да го слушаме.

# 474
  • София
Не следя "Гласът", но попаднах на Георги срещу Борис в youtube. Абсолютно ме отвяха! Оправиха ми настроението за часове наред! Великолепно, талантливо, мощно изпълнение! Не мога да преценя кой е по-добрият и е кофти, че трябва да се избира между двама изключително надарени изпълнители, но се радвам, че се намери опция, която да остави път и за двамата.

Противно на повечето хора, аз харесвам Галена като цялостно развиващ се артист. Жанрът й не ми е любим, но я следя как израства с времето поради точните си избори на музика, стилисти, режисьори. Тази жена има отличен продуцентски нюх, супер прагматична е и се изгради много повече от всички останали в гилдията й през годините. Абсолютно смятам, че на изборите й може да се има доверие и силно се надявам да избута Георги до финала (че и след това).

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 14:09 от Rafiqa

# 475
Лелеее, първия двубой беше брутален. Много добри. Обаче тоя Шеки е отвратителна лигня. Дано не го избират. Другото момче беше по-добър според мен

# 476
  • DE
Врякаха яко и двамата. Не ми хареса. Тоя Шеки да се маха, дано не го изберат, непоносим е. Взел се е за голямата работа Rolling Eyes

Браво на Боян. Тъкмо се зарадвах и те го откраднаха Sad

# 477
Шеки се гримирал като Мерилин Менсън. Руса версия.
Иначе ми идва много пренавит.

# 478
Любо е луд - изхаби си бутона за Шеки.

# 479
  • София
Този Шеки откъде ми е познат?

Общи условия

Активация на акаунт