🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 33 308
  • 714
  •   1
Отговори
# 285
Ваня какъв "трансформационен лидер " е като говори с клишета 🙂
Бивша наркоманка,  настоящ "лидер " , не изглежда мъдра и улегнала ... изглежда ми скандалджийка.

# 286
Не знам какви трябва да са игрите на дуела, че мадам Деси да не отпадне от коя да е от жените. Изключвам злополуки.

# 287
  • Другата България
Бивша наркоманка,  настоящ "лидер " , не изглежда мъдра и улегнала ... изглежда ми скандалджийка.
И интригантка.

# 288
  • На топло в неговото сърце.
То по начало жените са тези с интригите, затова съм за мъжете.

# 289
Интересно дали жените, които подкрепиха Деси, довечера ще ги видим в атака срещу мъжката “агресия”. И наистина ли се вързаха. Кирил от сърце се възмути на демагогията, на мен засега ми е повече смешно как се извъртяха нещата. Ако обаче задълбаят по тази линия, както намекнаха водещите, няма да ми е весело. Най-тъпо ще е, ако Ивайло или друг от мъжете си изтърве нервите от жалката провокация.

# 290
Всичко ми харесва до тук във Фермата 7,само ми се ще малко повече Алманах да има.И да ограничат възможността едни и същи хора да ходят на тези въпроси,за да заслужат храна.Повече играчи да прочетат историята няма да е зле.
    Хареса ми новото гласуване за дуелист, но и на мен ми се щеше да е тайно.
  Като гледам на Деса изцепките,чак ми става неудобно на мен самата,не знам защо.Тази жена има голям проблем със самооценката.
   Дано Ивайло да се задържи- груб е на моменти,прекалява,ама така им казва всичко , каквото мисли.Цвети ми харесва повече, а Ралица ми падна едно стъпало.Не заради незнанието на историята,  а заради това ,че се страхува да заяви позиция.И евала на Живка- няма тън-мън , тя е там ,за да играе и освен каузата има и цел да стигне по-напред в играта.
   Малко ми се струва,че преиграват с тази кауза- естествено,че е хубава,благородна,родолюбива.Ама едва ли не,само заради това са вътре , не заради самата игра.
   Мариян няма да си тръгне сега,така си мисля.Ще има да му гледаме детските изпълнения още малко.
    Дяволче,не се отказвай!Много съжалявам, че не те гледаме този сезон.

# 291
  • В тъмната гора.
Интересно дали жените, които подкрепиха Деси, довечера ще ги видим в атака срещу мъжката “агресия”. И наистина ли се вързаха. Кирил от сърце се възмути на демагогията, на мен засега ми е повече смешно как се извъртяха нещата. Ако обаче задълбаят по тази линия, както намекнаха водещите, няма да ми е весело. Най-тъпо ще е, ако Ивайло или друг от мъжете си изтърве нервите от жалката провокация.

Вижте сега, Деси си знае какво голямо А*О е, осъзна навън и какви ги надроби и си мислише, че без да дава много обяснение ще и се размине. Но когато това не стана, вместо да каже открито "аз заслужих този вот", тя най-манипулативно извъртя нещата. Ако не беше така, поне щеше да даде смислено обяснение на всичко, в което е обвинена.
Няма да забравя, преди последния двубой по двойки срещу Стефан и Цвети...или по-рано само срещу Цвети, но мисля, че беше преди последния двубой, тя каза на Андрей - "Ще ми платиш много заради това". Не знам какво точно значеше това - заплаха, че ще съди предаването, майтап или нещо съвсем друго. Много се озадачих тогава.
Обаче като видях какви ги свърши после, считам че тя е мрънкало и неудачник, но това не изключва възможността да отмъсти по някакъв начин.

# 292
  • Варна

Виктор се взема много насериозно напоследък и ме дразни. Определено обича да налага мнението си.
Какво мнение е наложил? И защо да не се взима насериозно? Аман от мъже лекенца, които не взимат нищо насериозно.

# 293
  • гр.София
Хора, гледаме седми сезон и не спирам да се изумява на тези сръдни за ратайство и дуел. За ратайство - то мрънкане, то чудо.

И аз точно това си мислех. Мноооого ми е досадно като почнат да се тръшкат, че са ги избрали за ратай или за дуелист. Като не искат, да не влизат във Фермата. Браво на Цвети не само, че вчера много точно се аргументира за избора си за първи дуелист, но и затова, че когато беше избрана за евентуален ратай не започна да мрънка, а каза, че е наясно с правилата, няма проблем и се държа по-мъжки и от мъжете (които също се учудват като ги изберат за ратаи). Засега Цвети ми се очертава като фаворит сред жените. Харесва ми, че е с позиция, не се притеснява за я заяви, работи, не кифлее и освен това е много хубава. Разбирам Дяволчето защо я харесва:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 294
Мислих на кой ми прилича Теодора и открих 😀 на жената на Майкъл Фелпс, Никол. Аз съм му фен и затова го следя.

И на мен ми прилича малко на Никол, ама на Шерцингер. Grinning

# 295
  • Велико Търново
Абсолютно съм сигурна, че освен на ЯМР, Деса е ходила и при психолог. Сериозни разговори са водени там. Ама тя май само по отношение на ратайството ги е взела предвид.
При отговора на третия въпрос и при положение, че им трябваше само един верен отговор, беше очевадно, че тримата трябваше да отговорят с трите различни букви - за да си подсигурят този един отговор. Да, Ваня го съобрази, но то и не е трудно, така че не виждам нещо кой знае какво впечатляващо в това.

А че Деса извъртя нещата, за да избяга от всичко, което сътвори, е повече от ясно. Да не забравяме обаче, че фактически всичко започна с "помощта" на Ваня. Жалко наистина, че манипулациите ще имат последствия.

# 296
Не ми се получи да цитирам само част от текста на _Mishel_, затова ще отговоря без цитат.
Деси имаше предвид, че ще й платят от продукцията, ако заради играта с пълзенето по лице си нарани гърдите (със силикон е). Едва ли друго е намеквала в него момент. Обаче отговорността за здравето и за правилната употреба на имлантите й е на първо място нейна собствена, та не знам кой би й присъдил такива разноски даже да беше станало нещо.

# 297
  • Велико Търново
Разбира се!
Деса за пореден път показа, че не е знаела къде влиза. Бе най-добре би било да си седи в Америката...

# 298
Тя ,освен в гърдите,има импланти и прекрояване и в лицето, а май и в дупето.Ами да си седи в Америка и да си умнее там.
    Ваня голяма мотиваторка го играе.

# 299

По-скоро обвинява останалите, че живеят живота, който тя преди е живяла. Както ония пушачи, които отказват цигарите и после като по-велики държат сметка на хората, които пушат.

Според вас кого ще предизвика Деси?

Общи условия

Активация на акаунт