🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 32 764
  • 714
  •   1
Отговори
# 495
На мен провокатор в такива формати ми харесва, когато не харесвам групата. Освен това ми е важна целта и методите на провокатора, дали в моите очи са по някакъв начин значими и оправдани. В случая засега харесвам групата, а на Деси провокациите не ги харесвам. Също не ми харесва у нея, че не беше коректна и към Мариян - да я масажира с превързана ръка, а тя да подхвърля колко й е удобно. Дано Костадин не й ходи по свирката, ако тя остане.

# 496
Не вярвам да има причина, но вече го каза и не можеше да се отметне от думите си. Надяваше се Деси да го спре, но тя не го направи...
Деси не бих казала, че много физически подготвена и че вкара груба сила, напротив тя толкова не си даваше зор на тези битки, така лежерно си ги игра, просто има късмет за мен това момиче.
И на мен Теди ми идва в повече със своята свръх емоционалност и позитивизъм, но може и да си е такава... Красива ми е и ми приятна за окото, докато Сийчито ми много ми е шумна, май и се иска..., особено с Любчо, но няма шансове, щото е не чак убавица без грим, но има някакво сладострастно излъчване, та го играе отворената кака. Даже Деси вече не ме дразни, не е съвсем глупава, но с голямо самочувствие, че е нещо. Самонадеяна и се мисли, че може да води играта и да манипулира хората, да ако остане ще единак като Мариян и провокатор.

# 497
И аз искам Коцето да  се отлепи от Деса.Теодора ми е прекалено дзен в игрите.Малко повече спортна агресия искам да видя в нея.
   Искам да натрие носа на американката,че това самочувствие не е по мой вкус.
   Относно Мариян - да се разкайваш за постъпка не ми опонира с това плямпане на висок глас колко съжалява и как ще го преследва до последно вината.Хората,които търсят прошка първо се смиряват, според мен.Преди да очаква някой да му опрости греховете, трябва той сам да го направи.
    Анастасия е шматка голяма.Надявам се този ентусиазъм за работа да не ги напуска с напредване на предаването.

# 498
Wiwala75, според мен на Сийка й се иска с който й върже. Grinning Личи си, че е много зажадняла за мъж, но виждам и, че си дава сметка, че няма шанс пред младите върбички. Joy

# 499
Wiwala75, според мен на Сийка й се иска с който й върже. Grinning Личи си, че е много зажадняла за мъж, но виждам и, че си дава сметка, че няма шанс пред младите върбички. Joy
И аз тъй си мисля, но по около Любчо се навърта. Той и е по-арен. Пък младите са и хубавици, никъв шанс няма тя, но те и двете са много сдържани и премерени в поведението си.

# 500
Някой беше питал за Кари. Иван и Андрей бяха казали, че кученцата ще се взимат след края на снимките.

# 501
Да, той Любчо само за Сия размита...Joy

# 502
Аз мисля, че кака няма шанс с никой от мъжете вътре.
  Преди едно - две предавания даваха кадър на седнал Мариян до Деса и държи кучето на повод.Тонещо си играеше, а той го теглеше с повода и му викаше нещо.И тази животозащитничка грам не му направи забележка.Имам две кучета, знам доста за обучаване и поведение , дано не му дадат куче на Мариян.

# 503
Психологът на предаването дали е пак Ани Владимирова, защото четох статия, че била Маги не помня фамилията, бившата на Сл. Тр., знаете я, от онова предаване, дето си търсеха половинки.
Та, гледайки Мариян си мисля, че явно статията не е била фейк.
А такива внезапно решили да напускат, щот'нали не ги кефи не плащат ли неустойки?
Ако има такава просто *виждам* как Мариян се е поправил.

# 504
  • На топло в неговото сърце.
Все си мисля, че има скрита причина Мариян да си тръгне и да не го спрат.
+1

# 505
Просто са видели, че няма нищо интересно покрай него, и той като установи, че не се вписва и поиска да излезе, не са го спрели. Кой знае какви драми са очаквали покрай " тъмното му минало", пък то не се получи и айде, няма да го хранят и поят безплатно три месеца...ни работи, ни шоу прави, ни скандали, ни любов ще завърти.

# 506
Все си мисля, че има скрита причина Мариян да си тръгне и да не го спрат.
+1

# 507
  • Велико Търново
Относно чуденката за психолога този сезон. Спомням си, че някой беше дал линк към гостуване в "Преди обед" на (както са я представили) психоложката на "Фермата", но не беше Маги Ангелова. Имаше нещо АВА, но не съм гледала и наистина не знам името. Иначе и аз бях чела някъде, че е Маги. Преди малко разгледах финалните надписи с надеждата да открия нещо по въпроса, но така и не видях. Странно, че не са написали нищо, все пак психолозите на подобно предаване са важна част от екипа.
Бях шокирана обаче от ето това:

Толкова ли не можаха да го напишат на български Rage
Освен това ми направи впечатление, че сред редакторите е и името на Лора Кадурина. А преди това по друг повод бях срещала това име и в други финални надписи. Мислех, че в тези на "Братя" (поради наличието на братовчед ѝ Ники Илиев в екипа), но се оказа, че било на "Пътят на честта" - посочена е като сценарист (разбира се, след двете главни сценаристки). Ама то пък там майка ѝ участва (Мариана Миланова, а.к.а. Мария), така че пак я има роднинската линия. Та се запитах - чак толкова ли е кадърно това момиче, че чак в екипите на две продуцентски компании да не могат без него.

# 508
  • Sunshine state
Абе кака Сийка колкото и да не изглежда добре сравнена с младите Цвети и Лора, има поведение на флиртаджийка и като нищо ще й излезе късметът някъде. Те някои мъже за секс не ги вълнува много, че била дърта, пък не особено красива и тн.
Мариян ми беше много странен и някак неудобно бе да го гледам. Радвам се, че си тръгна.

# 509
Мариян си мисля, че се е надявал с влизането си да размазва, да демонстрира какъв е трениран, мощен, умен, а беее номер едно! А той на старта още последен и хоп под навеса. Направо лузър. И с тия рани които човек нарича мазоли, той лекува вече 10 дни. Иначе влиза в кадър - кога полегнал, кога на масата похапва... Можеше поне край мъжете да се завърти, хайде акъл да не дава, но приказката им да върви, някакво сближаване да се получи. Голямата опора на Деси! - ще я "тренира и мотивира", само заради нея ще остане... умряла тя за неговата подкрепа. Деска такива диреци да не ги види, много българско, много Дружба 2...Smiley

Интересен се очертава дуела. Едната пренавита, другата като заспала скумрия...

Анастасия е като устата сватовница, смея се как ги подрежда момите с ергените.

Ангелите на Чочи. Smiley Smile

Общи условия

Активация на акаунт