Отговори
# 495
Благодаря ви дами Heart Fairy всичко ще бъде наред.
Момичета ние още сме в ремонт направо ми писна вече...
Вечер през вечер ме налагат депресии ама се успокоявам сама, че Декември месец ще си гушна бебчо и тогава нищо няма да има значение, а жертвите които правя сега напълно ще си заслужават.

# 496
Тъкмо излизам от последната ФМ. Всичко е наред, изкарват го съразмерно едър. Тъкмо ми олекна и в колата се сетих, че за шийката нищо не каза и не е описана, а в предната ФМ е изрично посочена. На преглед съм чак на 2.11, на предния АГ преглед също я неглижирахме. Защо се сетих сега да го мисля. Дали лекарят я видя сега и не е описана не знам.

На последната ФМ мериха ли ви я?

Над килце и 600 го смятат в 29та седмица, 95 персентил 😬

# 497
  • София
Габи, честит празник! Бъди здрава и ти, и близките ти! А най-сладкия подарък - през декември! 🍀❤️

Dee, браво за хубавите новини! Аз мойта шийка постоянно я мисля.. Всеки пък ми казват, че е наред и е нормална (за периода на бременността), ама не знам защо ми е най-голямото притеснение.

Днес започнах 30 седмица по календарите и приложенията. Вече почвам обратното броене. Бях споделяла, че обичам да си поставям малки цели със седмиците и се чувствам като герой, когато ги стигна. Първо беше 13, после 20, 24, 30. Сега последната ми мини цел е 37. Вече нямам търпение да се минава това време и да си гушкаме бебка.🙂

Налегнала ме е някаква меланхолия. От миналата седмица не е спирално да вали и не се е показвало слънце, а това ми спъва и ежедневните разходки. Чувствам се малко като затворник. 😟

ММ ще отсъства другия уикенд от петък до неделя и отсега съм се сдухала. 😔 Но пък обеща, че след това до раждането няма да излиза извън града.

Оплаках се и аз.

# 498
Много хубаво казано за целите, Рошличка ❤️❤️

Нещо все да има да гложди до другия преглед 😅
Последно документирана шийка имам от август от 2рата ФМ и я видяхме на ЖК. После септември на редовен преглед не знам със сигурност огледа ли с коремния, каза само, че не я притеснява и досега е вървяла добре.

Бях се сетила да питам днес и забравих. Да не се бях сещала и сега 😀 тежи си човекът, дано в напредналите седмици го държа добре.

# 499
И аз бих казала, че времето ми действа депресиращо, разходките в парка с децата са сведени до мнимум и изобщо, ако мога да избегна излизане го правя....

Миналата седмица си поръчах регулируема ергономична раничка Тула , от съботе е пристигнала в офис на куриер и сигурно днес ще успея да я взема, нямам търпение. Заглеждам колички втора ръка, нова не мисля да взимам, исках в събота да гледам, но не е свършил ретроградния Меркурий, т.е  може да излезат скрити изненади при покупки, хем не ми се чака, хем не ми се иска да се разочаровам от нещо в последствие... хаха не знам какво да правя Laughing
Иначе имам всичко вече, може би още 2 бодита размер 56 (имам повече от по-големия размер)
И остава да ми дойде вдъхновението за е за пране и подреждане Laughing Иначе няма нищо ново при мен, след две седмици следващия преглед и после започваме през 2 седмици да се виждаме с АГ и  тонове.

За шийката моят АГ също нищо не казва, но си я гледа, миналия път каза 3 и нещо см, не знам записа ли го някъде.

Честит рожден ден, Габи! Nature Star2BalloonCake

# 500
При мен на последния преглед, което беше и 3 ФМ я мери док 4см, а плацентата беше 1 степен, което си беше изненада за мен.

# 501
  • София
Ухаа Ирен, моята никога не е била 4 см. Simple Smile На 1вата ФМ я мериха мисля 37мм. Сега на последния преглед док каза че е около 29 и че всичко е наред. Важно било да е и напълно затворена и да не е фуниевидна. Като четох за шийки по 40мм в тия седмици се шашнах малко, но отказвам да го мисля. Вярвам на док, а най-вече вярвам в тялото си. Каквото зависи от мен правя и спазвам. Останалото е природа. Simple Smile

# 502
Имай предвид, че я мери с коремен и дава някой ММ разлика, но предвид че на предния преглед е била пак толкова с вагинален и я записаха пак толкова. По-важно за мен е, че няма разкритие и не е почнала да омеква. Повече плацентата ме изненада. Очаквах, че е почнала да старее и е 2 степен.
Ще видим след малко какво ще каже док, че чакам за преглед, а Бебо само се швъка.

# 503
  • София
Честит рожден ден и от мен Габи, много здраве на теб и цялото ти семейство и само положителни емоции.
Аз пак малко да се оплача каката пак е с разстройство, не сме спали цяла нощ. Вчера уж всичко беше наред даже сутринта пускахме изследвания да почва ясла и вечерта пак почна с разстройство.
И мен времето ме депресира, имам 1000 задачи, а само лежа и нищо не ми се прави.
Последния ми преглед беше на 6.10 по ЗК - изкараха бебка 1,897 кг., а 10 дена преди това другото ми АГ я изкара 2,027 - гледам да не го мисля защото там винаги ми я изкарват доста по-едра, ама все пак нещо много голяма ми се стори разликата. Сега чакам с нетърпение понеделник да видя при същото АГ как ще са нещата.
Шийката гледам да не я мисля, то и в тия седмици вече няма много какво да се направи по въпроса Simple Smile

# 504
На мен времето в случая ми се отразявам много добре - като трябва да лежа заради контракциите и шийката ми е много по-лесно психологически като е лошо времето.. и да можех да се движа, в това време не ми се излиза 😆
Въпреки лежането сякаш много бързо започна да ми минава времето и започвам много да се вълнувам 😊

# 505
  • London
Аз може би съм свикнала на по-мрачно време, но и като цяло цял живот съм се наслаждавала на облачно и дъждовно. Толкоз ми е хубаво да съм вкъщи, да си направя чай и да си чета някоя книжка. Пълен айляк 😆

Butterfly, и аз започнах да се вълнувам ❤ Стегнах на беба багажа за родилното, та още по-реално вече ми се струва.

# 506
Ох, момичета, просто не мога да ви смогна. Вкъщи съм от 3 седмици и не мога да се сетя да отворя форума, но се завръщам.
Алисън, стискам палци след раждането всичко да мине безпроблемно, вярвам, че ще е така.
Ако съм изпуснала някой, извинявайте

# 507
Честит рожден ден, Габи!
Пожелавам ти много здраве, щастие и едно здраво и красиво бебче! 😘😘😘
Аз утре съм на преглед.
Някоя да я сърбят зърната от два дни не се търпи, преди болка са па това бременна работа😊

# 508
И аз съм започнала да се сдухвам....за 2 дни, сигурно 10 човека ми казват, че коремът ми е много ниско. Все се успокоявам, че ако имаше нещо притеснително АГ щеше да каже, ама явно подсъзнателно много го мисля и вече 3 вечери поред сънувам кошмари свързани с това.
Ще използвам дъждовното време тези дни, за да прегледам ще ми влезе ли нещо в употреба от бебешките дрехи на каката и да се ориентирам какво още трябва да купя.

ПС: пускам снимка на тумбака, да изкажете и вие мнение..вярно с другата бременност е бил по-нагоре, ама той си беше така от самото начало, та чак до самия край.

Скрит текст:

# 509
Сравнен с моя, твоят си е доста високо. Моят цяла бременност си беше долу и чак в седми месец почна да расте и отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт