Отговори
# 585
Момичета, с напредването на времето усещате ли ритниците по различен начин? 6 и 7 месец бяха супер интензивни, сега в 8-ми ми се струват по-малко, чета, че мястото е малко и вече няма да са толкова активни, но все пак да си питам.

# 586
Момичета, с напредването на времето усещате ли ритниците по различен начин? 6 и 7 месец бяха супер интензивни, сега в 8-ми ми се струват по-малко, чета, че мястото е малко и вече няма да са толкова активни, но все пак да си питам.
При мен са все така интензивни и силни движанията - в началото на 8ми месец. Предполагам има значение, че ми е трета бременност и матката е по-разтегната.

# 587
Нормално е да не се усещат така силно. Има моменти, в които виждам , че се мести коремът , но не усещам почти нищо. За сметка на това, като почне да ме рита с малките си краченца под ребрата и  е доста неприятно. При мен е все вдясно това усещане . Доста е активен бебо , а и все още има достатъчно  място да се мести, ама предполагам няма да е за дълго. Надявам се само да си остане главично.

# 588
Не,по седмици. Сега съм в 34 гс , а от 8 месец остава 35гс и влизам в девети .По ПРМ терминът ми е 01.12 , а по дата на трансфер съм за 30.11 . Надявам се поне до 20.11 да устискам, макар че за сега всичко е наред , на тоновете даже и контракции не засичат.
pgeober , аз нямам проблем със сайта, отваря си се , но гледам , че доста от нещата са изчерпани. Реших да проверя още веднъж , да не би пък да съм пропуснала нещо интересно. За КИК нямам мнение, но това , което съм чела е, че като качество и цена са съотносими с Пепко.
Аз също съм с термин 1.12 и сега съм 33+2. Предполагам, че ти това го смяташ 34 седмица и от там идва разминаването, аз си го смятам за 33. В девети месец ще вляза около 1.11, след около две седмици.

# 589
Ами да, в 34 гс съм , т.е. днес съм 33+3 . В 36гс или 9 месец , който е 5 седмици влизам на 27.11.

# 590
Благодаря ви за съветите за матрак,аз също се бях спряла на Pierre Cardin бейби,най вероятно него ще поръчам.Питах лекарката за зърната каза че се подготвят за кърмене и ме посъветва да си взема Гармастан.

# 591
Момичета, някоя от вас смята ли да ражда в МБАЛ -Тутракан? Имате ли актуален списък с всичко нужно за болницата - за мама и бебе? Аз намирам някакъв, но ми се вижда доста кратък.

# 592
Питах лекарката за зърната каза че се подготвят за кърмене и ме посъветва да си взема Гармастан.
Моето мнение е, че зърната нямат нужда от специална подготовка. Дори да са малки, меки и вдлъбнати (моите са такива) няма проблем, гърдите се подготвят сами от ден 1 на бременността. Не знам какъв е този крем и за какво се използва, аз съм взимала чист ланолин, ако има някакво разраняване, предварително не е нужно нищо.

# 593
ММ излезе с колата и ми звъни, че техните и брат му в чужбина са с ковид. Той като ваксиниран преди едва няколко дни е най-зле, не е имал време да изгради защита. Те слава богу са вакс-нати от по-отдавна и изглежда антителата им да работят.

Мисля го сега как ще кара насам. А където са те има чудесна и постоянна дисциплина откъм мерки, но братчето все още ходи на училище все пак... Само здраве да има.

# 594
Момичетаааа , откачам от болки. От 4 месец са ми изтръпнали ръцете по 24 часа. През нощта обаче става нещо ужасно, голяма болка. Все едно някой ми реже сухожилията отвътре . Някой с такъв проблем? 😒 Термина ми е на 21ви дек. Как ще издържа до тогаваааа 😭😭😭😭

# 595
Момичетаааа , откачам от болки. От 4 месец са ми изтръпнали ръцете по 24 часа. През нощта обаче става нещо ужасно, голяма болка. Все едно някой ми реже сухожилията отвътре . Някой с такъв проблем? 😒 Термина ми е на 21ви дек. Как ще издържа до тогаваааа 😭😭😭😭

Говори ли с АГ?

# 596
Аз само това не съм имала и и аз да питам като Габи какво казва АГ? От 4 месеца се мъчиш, не е нормално. И аз бях със жестоки болки в слънчевия сплит и все си повтаря, че е нормално и да си търпя. Еми не, не е нормално да умираш от болка, така че питай смело АГ.

Аз да се оплача от мъжа ми. Колкото повече наближава раждането, толкова повече се чалва. Дразни се на всичко, много хора имало в магазина, бавно сме били пазарували...по-бременен от мен стана изведнъж. Дано след раждането му мине,че няма да му издържа мрънкането. М

# 597
Лелее, Вики, това и с магнезий ли е така? Много съжалявам Sad(( Дали някаква лека йога за бременни може да е полезна?

# 598
Говорих с АГ- нормално било , ходих на невролог - нямало как да ми изпишат каквото и да е,чак след като сора фа кърмя. Ходих в Англия , защото щях да раждам там и ми казаха че трябва да родя и сега нищо не можело да де направи. Просто се чудя нялоя бабешка дивотия или при някоя дама дали е същото положението. Мажа се с ice power по ръцете. Но вече не ми действа.... под студена вода се чъвствам ок , но като си махна ръцете от водата и болката идва отново. Мъжа ми ме масажира ВСЯКА БОЖА ВЕЧЕР , гръб , рамене , ръце . Имам масажор..... няма и няма.... боли ме 😭😭😭

# 599
  • до най-прекрасния мъж
Пробвай витамин В6. На мен ми го изписаха за изтръпване на ръцете и що-годе се ядва. Има дни, в които малко се схващам и болят, но не е толкова зле. Аз съм с ИР и казват, че е от това. При мен зорът е предимно през нощта, ако позата на сън не ми е удобна, а тя става все по-неудобна.
Аз като че ли взех леко да задържам вода. Забелязах, че пръстенът ми излиза трудно, особено сутрин. А вечер ластикът на чорапите ми е отпечатан на краката. Нямам видими подутини и отоци, не ме болят, кръвното взе да се нормализира, че ми беше ниско до скоро. Вероятно вече е нормално в 8ми месец да се задържа по малко вода.

Общи условия

Активация на акаунт