Отговори
# 675
Аз съм с менструални болки точно сутрин и вечер, но не са силни. Съветвам те още сутринта да се свържеш с лекар. По преценка - спешното сега.
Днес бях на преглед и понеже шийката беше добре и нямах разкритие, ме пуснаха.

# 676
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм ЗА да има мерки, но това вече прекрачи всички граници. Можеха да направят пропусквателен режим, но такова ограничение на правата не очаквах. Досегашните мерки не се спазваха и никой не контролираше, да бяха там затегнали режима. Последните два месеца пътувам с такси, само един шофьор сложи маска, другите даже нямаха. Масово по болниците маските са им под носовете или на брадите. И това в АГ болница, където се предполага, че повечето са или бременни, или в процедури. За огромен процент от мъжете няма да коментирам, хич не им пука къде са и че трябва да пазят останалите. По магазини не ходя, но ММ казва същото. Положението отдавна е изтървано, щото нали бизнеса да върви. В което няма лошо, той пак може да си върви, но не с такива половинчати мерки. Мислех днес да отидем да напазаруваме, след като се върне ММ от работа, но се отказах. То само мен няма да ме има по магазините. Ще пазарувам онлайн, каквото пристигне, такова. Така или иначе, големите неща ги имаме, останаха дреболии и дрехи. Пък и не вярвам тези мерки да устискат дълго.

# 677
Добро утро, момичета!Мина още една безсънна нощ,но не се оплаквам,то  толкова чакано бебе че не върви да мърморя.От няколко дни си мисля как ще ми липсва бремеността,да си усещам малкото човече да мърда и си шава.Някой с такива дертове🤣
Днес мисля да си купувам нощници за родилното ,да отметна и това,на моменти ми се струва че няма да ми стигне времето,друг път пък си викам охо колко време има.

# 678
Добро утро от мен , момичета! Аз също съм за спазване на правилата, само дето не виждам в  случая новите мерки с какво ще помогнат. Така или иначе най-голямо струпване на хора има в големите супермаркети, а не в молове , кина и театри, където е много по-лесно да се ограничи присъствието .  Днес ще се завъртя през единия мол, че и без това имам работа в района му. Аз съм доволна, че приключихме с покупките , защото знаехме, че ще има ново затваряне. Багажът също ми е стегнат без чехли козметика и ми остава само да чакам Simple Smile

# 679
Ирен, тези мерки не са за да спадне заболяваемостта, а за да стимулира хората да се ваксинират за да могат да излязат на по бира Rolling Eyes
Аз днес със събуждането и ставането съм с менструални болки, не знам как стана това изведнъж...

# 680
Fairytale11, тези мерки лично мен няма да ме стимулират с нищо. Няма да стимулират и тези покрай мен. И в най-сериозния локдаун си имаше заведения, които работеха . Единствено ще стимулират още финансови загуби и ще страда основно дребният бизнес и хората , свързани с него. Мен ми е интересно , че имам в края на седмицата часове за маникюр , фризьор, фотосесия , но никой не ми е отказал часовете и как ще се случат нещата.

# 681
Мен също изобщо не ме стимулират, трябва по 1 милион да дават за да се замисля.
Аз бих звъннала да питам дали остават часовете. Вероятно остават, но все пак.

# 682
  • София
Руми, и аз така от седмица време седя и си мисля, че после ще ми липсва с бебка да сме 2в1. 🥰
А взеха да ме застигнат и някакви страхове дали ще се справя с майчинството. Колкото по-малко време остава, толкова повече се притеснявам. Едновременно с това нямам търпение да я видя и да я гушна, ама ако може пак така да си е прикрепена за мене и всичко да се случва автоматично.. 😁

# 683
Хей момичета здравейте, да мина и аз да се похваля, всичко е наред. Цялата глупост с изостаяането на бебето с две седмици идва от неправилно измерване + изнервено АГ .. ходих и на второ мнение сичко си е наред и доста си наддава бебка вече. Много се вълнувам и май много много ми харесва да съм бременна 🥰 това с мерките не ме вълнува, т.к. Ние гледахме поетапно да пазаруваме големите покупки. Последно поръчвам бебефона от емаг и сме готови.
Като цяло си мислех да ви питам какви памперси сте си взели като бройки и марка - аз се чудя 1чка 1 ли пакет да взема или колко 🤷🏻♀ И от 2ката, ясно е че и в движение ще се улучваме с размера, но е първо бебче и съм боса в памперсите… четях теми и тук ама ми е голяма хамалогия 🤦🏻♀ Та всеки съвет ми е полезен

# 684
  • София
Аз чакам да дойде днес 1 пакет 1чка на Памперс от Емаг. За родилното ще трябват, а в магазините ми прави впечатление, че почти няма 1чка малък пакет. Други памперси не мисля да купувам сега.

Като се роди беба таткото ще има поне 3 дни време да снабди с памперси. Тъкмо да видим тези дали се понасят и дали размера е ок.

Та ако някой е решил да купува памперси да знаете, че в момента в приложението на емаг са с мн добра отстъпка и безплатна доставка. Simple Smile

# 685
Страхотно, marmora! ❤️

И аз не знам за памперси откъм размер, но проучвам за възможно най-биоразградими опции. Има еко памперси в Зоя, Вис Виталис, ДМ. Мисля си в началото да са еднократни, за да си улесним живота, а после да пробвам с многократни евентуално. Букмаркнала съм си peleni.bg  zelenipeleni.bg, bioideabg.com, biostorebg.com.

# 686
Взех си 2-ка от дм-ските .Мисля да си поръчам 1 пакет единица на Бамбу и по 1 пакет двойка на Бамбу и Нати . Вече ще сравня как са и от кои да поръчвам, че тука ги няма в магазина, от който по принцип пазаруваме бебешките неща. За съжаление няма и многократни, че чак се опитваше да ме убеждава една служителка, че не били ок. Надявам се да се справим и с ЕБХ или поне до някъде.

# 687
Рошличка аз също гледах тези в емаг и срявнявах цените , наистина там са на доста изгодни цени в момента.

Dee92 за биоразградимите не съм се замисляла, но за многократна употреба мисля по нататък да пробваме как ще са като придобия някакъв “житейски опит” 🤣

Iren много странно , че няма многократни , явно нещо не е много запозната служителката не знам хаха. Иначе гледах във ФБ ми излизат разни странички за Памперси и пелени от Англия - имат големи разфасовки мокри къри , судокремче, бе пантенол и най-различни марки като piffies, Pampers и Mamia

# 688
Така или иначе от масовите марки даже не мисля и да пробвам. Разликата в цената между тях и  био пелените не е голяма и даже това , че са разградими и компостеруеми не ме превлича толкова, колкото това, че са хипоалергенни и без вредната химия.

# 689
Мрамора, радвам се, че бебо си е наред.
Ние купихме 5 пакета от тези https://remedium.bg/pampers-harmonie-s1-newborn-2-5kg-50br-062579/p.
Не знам дали са добри, нищо не разбирам...
Взехме единичка, но очакваме малки бебета.

Общи условия

Активация на акаунт