Отговори
# 555
  • до най-прекрасния мъж
Аз още нищо не съм взела като дрехи, само тези, които свеката прати, но тях вероятно ще ползвам по-натам. Мисля да сме с боди с дълъг ръкав, ританки, блузка или цял ромпър, зависи какво харесаме. Шапки имаме памучна и плетена, ако е много студено, ще ги нахлузя една върху друга. Изплетох й терлички, също и жилетка и ръкавички. За тях ще преценявам на място дали да ги слагаме. Отгоре ще я увием в одеалце, което също аз й изплетох. То ще е подплатено отдолу с мек плат, като се чудя дали да не му оставя възможност и за пъхване на олекотено вътре. Това в случай че е много студено. Но пък ние няма никъде да ходим - от болницата директно вкъщи, без роднини, снимки и излишно мотаене навън. Така че излизането ни ще е за няколко минути до колата и после до вкъщи.

# 556
Мамита видяхте ли за утре в kidso.bg че всичко ще е по 10лв?

# 557
Уот😀😀

# 558
Тъкмо прегледах какво предлагат - не за всичко е промоцията  и поне мен нищо не ме грабна .

# 559
Да, изборът е ограничен. Имат повечко намалени в дрехите само. Единствено засега мернах коледно комплектче и китара хаха, която е задължителна (баща му е и музикант и висят истински на стените Grinning )

# 560
Момичета, само за бърз отчет. И моят преглед мина, ФМ в 28+3. Всичко ни е наред! Док каза, че девойката си отговаря точно на дните, 1220 гр, активна и готова с главата надолу. Шийката държи, няма признаци за омекване или скъсяване, 35 мм. Всички органи изглеждат без забележки. Много бях притеснена, защото това за мен беше най-страшният преглед, имайки предвид че при предишната бременност това беше превратният момент, в който нещата тръгнаха на зле и бебето вече изоставаше. Май за първи път ог много време насам дишам спокойно! След всяка буря рано или късно изгрявало слънце, нали така… Желая на всички мами и бебоци само здраве, всичко друго се нарежда и е поправимо!

# 561
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus
И аз да ви споделя - сега се прибирам от ФМ. Според доктора всичко изглежда нормално и бебка е добре. Има обаче един момент, който мен много ме притесни и адски ме е яд, че не го попитах на място.
В 30 + 3 гс съм и днес измериха бебето 1519 гр. Притесни ме това, че на прегледа преди точно 2 седмици бебка беше измерена 1609 гр. За две седмици, освен че не е наддала, ами даже е отслабнала със 100 гр. Ходя при един и същи доктор и винаги прегледите са с една и съща апаратура. Как ви се струва това?

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 16:08 от R3nichka

# 562
Рени, дали можеш да му пишеш с конкретния въпрос да те успокои?
Иначе все повече чуваме за неточни измервания и преди раждане даже.

# 563
R3nichka Най-добре вземи се обади на АГ и попитай, за не се напрягаш. И дано всичко да е наред с бебка Heart

# 564
Момичета може ли малко помощ за избора на матрак за кошарата,понеже пазара предлага най различни 😐

# 565
Момичета може ли малко помощ за избора на матрак за кошарата,понеже пазара предлага най различни 😐

Разбира се. За новородено бебе ние избрахме твърд матрак от бамбук. До колкото знам новородените бебета трябва да спят на твърд матрак.

# 566
За бебета е по-хубаво да е по-твърд матракът, ние имаме от първото дете двустранен матрак с кокосови вложки и ще го ползваме него.
Може да разгледате Аико, Вис Виталис, Хиполенд, матраци Джунио, Ав мебели.

# 567
Определено твърд и противоалергичен. След доста четене взехме Магнифлекс Пиер Карден. Тези дни го гледах на промоция някъде.

Във ФБ имаше майка на близнаци, която се хвалеше, че й отрязали 2 парчета дунапрен за 35лв и й ги облякли. Confused

# 568
Днес бях на преглед.
30+4 гестационна седмица , бебо е 1600..
Охх, уморявам се много вече. Продължавам си с Л - тироксина, аспирина, магнерот чат пааат.
Това май се пада средата на 8 месец.. 🤭😂
А терминът ми е 20.12

# 569
Днес бях на преглед.
30+4 гестационна седмица , бебо е 1600..
Охх, уморявам се много вече. Продължавам си с Л - тироксина, аспирина, магнерот чат пааат.
Това май се пада средата на 8 месец.. 🤭😂
А терминът ми е 20.12
Е това май не е и началото на 8 мия 🤔 Той не започва ли 31 сед

Общи условия

Активация на акаунт